Me tehtiin ikuiset muistot joihin voi palata uudelleen ja uudelleen

Kyllähän sitä mietittiin että pidetäänkö häitä ollenkaan, mikä on juhlien suuruus ja ollaanko me sellaisia ihmisiä alun alkaenkaan. Sitä mietintää kesti minuutin kaks. Sitten oli selvää että juhlat pidetään, koska hääpäivän kuuluu nousta ylitse muiden vuorokausien. Se korotetaan arvokkuudella niiden ylle.

Hääpäivä on jotain mitä voi sitten muistella ja mihin palata, jotain mitä luodaan itsellemme ja rakkaimmille yhteiseksi muistoksi. Se merkkaa uuden aikakauden alun ja kohottaa avioliiton tärkeälle juhlavalle paikalle, jota vaalitaan. Se antaa jotenkin painoarvoa sille sitoutumiselle joka sanaan "liitto" kuuluu. Onnellinen päivä täynnä päätöstä, iloa ja pyyteetöntä hyvyyttä.

Silloin saa pukeutua tylliin ja itkeä ja nauraa samaan aikaan.

Ja se toimii! Katon näitä kuvia yhä edelleen! Meillä oli just meidänlaiset häät. En muuttaisi niissä mitään. Vihdoinkin voin käyttää latteutta "näihin kuviin, näihin tunnelmiin" ilman sen tuomaa klisee-häpeää <3

Kommentit

Aikuinen ystävä (Ei varmistettu)

Teidän häät oli koko kesän kivoin ilta! Sää suosi, seura oli elähdyttävää ja ohjelma hauskaa, ruoka aivan mieletöntä. Käyn itsekin välillä ihailemassa kuvianne Minnan blogista, kun niistä aistii hyvin päivän onnellisen tunnelman. Aika harvoin tulee muuten valvottua aamuviiteen... silloin nähtiin auringonnousu...

Ootte ihanii, kiva kun järkkäsitte hyvät bileet!

Vierailija (Ei varmistettu)

Noi varpaat, jotka kuvassa näkyy, antaa tähän just oikeen tunnelman. Kuvalit juuri sellaiset häät, jotka on aidot, oikeat ja arvokkaat. Ainutlaatuinen muisto, johon kannattaa palata kun elämä potkii.

MariaR

Hmm, mielenkiintoinen juttu ja hyviä pointteja. Olen välillä epäillyt etten haluaisi häitä ollenkaan, mutta taidat olla ihan oikeassa.

mikihara

Ihmeen monta kertaa sitä ehtii isoista asioista muuttaa mielipidettään sitä mukaa kun aikaa kuluu! Kuuntele sydämesi ääntä ja muita latteuksia. :) Mutta hääpäivän viettoa voin suositella jo yhteisen tärkeyden vuoksi.

MariaR

:) Kiva kuulla! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.