Ladataan...

Tämä talo on tulessa.

Kuluvan viikon tiistaina Chicagossa paloi teollisuushalli- ja varasto niin kovilla paukuilla että kaupunki ei ole kokenut vastaavaa tulipaloa vuosiin. 

Sää sattui kuitenkin olemaan pakkasen puolella, joten talo samanaikaisesti paloi sisältä ja jäätyi päältä.

Olen aina ihmetellyt miten pitelemättömän kaikenkuluttava ja hallitsematon tuli on- mutta että jää ja vesi pistää näin hyvin kampoihin? Kunnon Clash of the Titans! Öljyllä ja vedellä olisi paljon tylsempi tappelu!

Jenkeissä pilotoi muuten viime vuoden lokakuussa uusi sarja nimeltä Chicago Fire... vedetäänköhän ohjelma nyt pois ruudusta vai paljastuukohan joku sarjan fanaattinen seuraaja tiistaisen tuhon syypääksi? Vai tehdäänkö suurpalosta oma, dramatisoitu erikoisjaksonsa? 

Ainakaan sarjan tagline "Life in the heat of it" ei oikein enää tunnu istuvan chicagolaisiin tulipaloihin...

 

lähde ja kuvat: The Atlantic

Ladataan...

Paitsi välillä vähän tarttee.

Pikkuasioistakin tulee voittoja, kun niihin saa toivottomuuden hetkellä apua. Parasta on, jos ei tarvitse edes pyytää.

Mutta pyytäminenkin pitää oppia. 

Vaikka itsellä olisikin kaikki välineet hallussa, apu on joskus välttämätön.

Siksi kannattaakin kerätä ympärilleen joukko motivaattoreita, ihmisiä jotka uskoo siihen että sinä pystyt, sinä osaat, anna mennä, minä vaikka tuuppaan.

Tuups.

 

kva:tumblr.com

Ladataan...

Kevyemmän tammikuun (ja helmikuun ja maaliskuun ja yhyy) aikana kannattaa heruttaa suosiolla cyperkuolaa kielenkantimiin ja juoda kiltisti koneen ääressä ne päivittäiset 3 litraa vettä, pitää silmät visusti poissa S-marketin sipsihyllyistä eikä tietenkään hairahtua mässäilemään Aino Vaalea Maitosuklaa-jäätelöllä vaikka mieskämppis tuossa vierellä niin tekisikin.

Vaikka harjoittelenkin pois herkkujen mielivaltaisesta/turhasta käytöstä, vanhan ketun eli psykoottisen namihimon iskiessä lukittaudun joko Parenthood-koomaan tai pureskelen Nelly Delliesejä (salmiakkimaku! kuituja! hyvä omatunto! vatsakramppeja! jee!).

Tai sitten selaan Etsyn Tookies-kaupan älytöntä valikoimaa.

Cyperkuolakuppi esille, näiden pelkkä katselu kirvoittaa kitalaen hielle. Onneksi eivät toimita Suomeen...

Olen sanonut sen aiemminkin, mutta sanotaan vielä kerran: jenkit on hulluja...

 

kaikki kuvat: tookies by tookies

Pages