Vähän oli pahaa ruokaa koulussa

Tänään oli koulussa ruuaksi maksalaatikkoa ja porkkanaraastetta rusinoilla. Siis kaksi ruokaa, joihin molempiin tuli rusinoita. Tykkään kyllä rusinoista itsessään, mutta porkkanaraasteen ne pilaa.

Taisin olla noin ala-asteen puolivälissä, kun koulun porkkanaraasteeseen ilmestyi rusinoita. Olin siihen asti rakastanut porkkanaraastetta ja syönyt sitä isoja määriä. Sen jälkeen en enää syönyt. Ehkä se oli joku uusi säästötapa, kun nyt kaikesta pitää säästää. Pilataan porkkanaraaste rusinoilla, niin kukaan ei halua sitä enää syödä, niin säästyy porkkanoita. Makunautinnosta viis!

Iskä kysy illalla, että mitä oli koulussa tänään ruokana. Se keskustelu meni näin.

Iskä: Mitäs työ söitte koulussa tännään?

Minä: No oli maksalaatikkoa ja porkkanaraastetta rusinoilla. Vähä se oli pahhaa! Miksi niiden pittää pilata se raaste niillä rusinoilla?

Iskä: Eli ei ollut kovin pahhaa.

Minä: Justha mie sanoin, että oli tosi pahhaa!

Iskä: Siehän just sanoit, että oli vuan vähän pahhaa.

Minä: Sanoin, että vähä se oli pahhaa enkä että oli vähä pahhaa!

Iskä jaksaa aina jankata tuota samaa. Sen mielestä se on kai hyväkin vitsi. Minusta ei ole ollenkaan hauskaa.

Ai niin Mähösen Lassilta tippui tänään tarjottimelta lasi ja se meni rikki. Lassi sai siinä sitten isot aploodit koko ruokalalta ja se kumarteli ympäriinsä.

Lassi se on olevinaan kuin joku maailman omistaja. Sen isä omistaa keskustassa semmoisen atk-liikkeen niin kaikki tietää sen ja se sai tietenkin kännykän ekana meidän luokalta. Oksettaa välillä miten luokan muut pojat mielistelee Lassia. Ja luokan kovistytöt on siihen tietenkin ihan lääpällään. Mutta kerron siitä lisää myöhemmin!

puheenaiheet ravintolat ajattelin-tanaan ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *