BLOGI ON MUUTTANUT!! Uusi osoite löytyy täältä..

mirvaannamarian

Aika viimeisen postauksen. 415 takana. Yksi edessä. Ne kaikki Lilyssä. Hienoja, rakentavia keskusteluja. Silmiä avaavia näkökulmia. Ihan silkkaa vittuiluakin, mutta paljon, paljon enemmän niitä kauniita sanoja. Uusia ystäviä, ja mitä viihtyisin ilmapiiri. Kiitos ♥ 

Tuli aika mennä eteenpäin. Avata seuraava sivu. Oikeastaan ihan kokonaan uusi kirja. Se näyttää upealta, ja äärimmäisen mielenkiintoiselta. Löydät blogini jatkossa osoitteesta..

mirvaannamarian.indiedays.com

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos Mirva blogista, se on antanut minulle uusia näkökulmia ja uskoa itseeni. Olen saanut ajateltavaa ja olen tehnyt itse elämäntapa remontin ja päästänyt irti huonoista ihmis-suhteista. Rohkenin jopa hakea avioeron puolisostani, joka on myrkyttänyt mieltäni useamman vuoden. Tästä lähtien keskityn itseeni ja kokonaisvaltaiseen hyvin voitiin <3

mirvaannamaria
mirvaannamarian

Ääk, mulla tuli ihan kyyneleet silmiin <3 KIITOS, oon suorastaan sanaton tälläisestä kommentista. Tää on just se syy, miks mä rakastan tätä hommaa!

Mia K.
Voi taivas

Wau! Onnea uuteen blogikotiin!! ♡

Mäkin sain viikko sitten mun uudet kotisivut näkyville, ja tein päätöksen niiden suhteen että en sielläkään pidä enää blogia :) mutta, sitäkin kivempaa onkin käydä lukemassa muiden ;)

 

Ihanaa alkavaa marraskuuta ☆☆☆ pus! 

Kommentoi