Arjen helpottajat

Meidän arki on juoksemista pisteestä a pisteeseen b ja sitten vielä c:n kautta takaisin sinne a:han. Tuntuu, että päivisin ei yksinkertaisesti kerkeä, joten rakas joulupukki, toisitko tänä vuonna lisää tunteja vuorokauteen? Vauvavuotena aloin kuitenkin miettimään, miten voisimme helpottaa meidän arkea. Missä kaikessa voimme säästää aikaa ja käyttää sen meille mieluisammin. Ei sillä etten pitäisi esimerkiksi siivoamisesta. Pidän kyllä ja se on minusta terapeuttista, mutta vauvavuotena olisin melkein voinut vannoa sen olevan toinen ammattini.

Robotti-imuri eli Robo

Robo on asunut meillä kohta vuoden, enkä vaihtaisi häntä mihinkään. Hän oli joka ikisen pennin arvoinen. Meillä Robo hoitaa imuroinnin yleensä työpäiväni aikana alakerrassa ja töiden jälkeen kannan hänet jatkamaan yläkertaan. Ei ole mitään parempaa kuin, imuroitu koti. Tämän vuoden aikana on todella harvassa ne kerrat kun olen joutunut kaivamaan meidän vanhan imurin kaapista.

Kuivausrumpu

Jos et omista kuivausrumpua, mene ostamaan se heti. Minä pitkitin monta vuotta kuivausrummun ostoa, koska ”kyllä minä jaksan laittaa pyykit kuivamaan.” En muuten jaksa ja on paljon nopeampaa ja siistimpää käyttää kuivausrumpua. Minä vihasin sitä pyykkinarun siirtelyä ja kosteutta, jonka pyykit toivat sisään. Tai kun lakanat kuivuivat pahimmillaan kolme päivää. Nyt lakanat on pesty ja kuivattu kolmessa tunnissa. Halleluja. 

Kiertävä ruokalista

Tässä on kaksi hyvää asiaa, säästyy niin rahaa kuin aikaa. Me tehdään kerralla isompia satseja ruokaa, joita syödään yleensä 3 päivää. Ruokaa ei tarvitse valmistaa joka päivä, kun käyttää siihen sen kerralla vähän enemmän aikaa ja menee pienenä tehokoneena keittiössä tunnin. Meillä myös tämän listan myötä ruokakauppalaskut pieneni huomattavasti. Yleensä kauppa lasku on 60-70 euron luokkaa. 

Nespresso kapselikeitin

Tämä jos mikä on jumalan lahja äideille ja miksei isillekin. Painat nappia ja tadaa, muutaman sekunnin päästä sinulla on kupillinen kahvia. Ja koska se kahvi tulee nopeasti, saat ehkä juotua sen lämpöisenä. Tämä ei kuitenkaan ollut syy, miksi joulupukilta tätä konetta toivoin. Juon yleensä aamulla vain yhden kupillisen kahvia, joten tuntui hölmöltä aina keittää se meidän moccamasterilla. Nyt kun saan kahvin otettua kapselikoneesta, tulee se ensinnäkin nopeasti, eikä tule samaa hävikkiä, mitä kahvinkeittimen kanssa. 

Mitkä ovat teidän arjen helpottajat ?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *