VUODEN TYKÄTYIMMÄT & LUETUIMMAT

Vuoden loppuun ajattelin nostaa muutamat luetuimmat postaukset ja tykätyimmät kuvat esille.

ÄITI, MUTTEI ÄIDILLINEN
”En koe, että äitiys olisi minulle kaikki kaikessa. Minusta ei saa sitä täydellistä äitiä, joka uhraa elämänsä lapselleen. Rakastan Jasperia ylikaiken, mutta en halua omistaa elämääni hänelle. Äitiys on asia, mikä määrittää monesti meitä suuntaan tai toiseen. Äitinä oleminen luo ympärillesi tietynlaisia ennakkoluuloja, mutta onneksi meillä on mahdollisuus olla nykyään muutakin kuin äiti.”

SILLOIN TAJUSIN, ETTEI LAPSEMME OLLUT NÄHNYT RAKKAUTTA
”…se raskausaikana ilmestynyt vartalotyyny oli jättänyt pitkäksi ajaksi välillemme raon, jota emme koskaan lähtenyt korjaamaan. Jasperin ollessa kahdeksan kuukautta, alkoi minulla näkymään tunnelin päässä valoa. Muutaman kuukauden päästä palaisin töihin ja arki alkaisi normalisoitumaan. Samaan aikaan kävimme keskustelun eroammeko vai jatkammeko yhdessä.”

MILTÄ PETTÄMINEN TUNTUU
”Tuntuu, että sydän halkeaa kahtia, rintaa puristaa, henki ei kulje – koko maailma romahtaa ja matto vedetään jalkojen alta.  Se on ihan uskomatonta, että voi oikeasti tuntea sen kun sydän särkyy.”

PÄIVÄUNET OLIVATKIN VAIN HUONO LEGENDA
”…että nämä iltapäivän unet, joista kerrotaan, ovat legendoja sukupolvelta toisille, jolla annetaan toivoa vauvavuoden yli. Taaperoksi tullessa on toivo menetetty ja silmäpussit osana uutta tyylisuuntausta, jota mammalookiksi myös kutsutaan.”

VAUVA ILMAN VAUVAKUUMETTA
”Jasperin syntymän jälkeen kuitenkin yhä useampi keskustelu menee lapsiin, raskauteen, vauvahaaveisiin ja vauvakuumeeseen – jota ei kuitenkaan välttämättä ole. Minulla ei tullut vauvakuumetta koskaan, enkä jäänyt sitä odottamaan. En usko, että koskaan olisin sitä tullut kokemaan vaan koin, että minun pitäisi pitää ehkä lapsista, jotta voisin kokea vauvakuumeen.”

INSTAGRAMIN TYKÄTYIMMÄT
Instan puolella meidän arkea ja kommelluksia pääsee seuraamaan täältä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *