arki

Ei ole siitä kiinni, etteikö aikaa olisi ollut. Päinvastoin. Aikaa on ollut paljon, kun vauva nukkuu suurimman osan päivästä. Kuitenkin vasta viikko sitten kotiuduimme sairaalasta ja yhden päivän olemme saaneet olla rauhassa kotona. Ilman innokkaita sukulaisia ja ystäviä. No myönnetään, että muutaman kerran olen koneen saanut auki, mutta laiskuus on iskenyt ja kirjoittelu jäänyt vähemmälle. 

Samaisesta syystä on vielä uusi nimi keksimättä.. Oikeastaan en ole edes muistanut miettiä sitä.

Olemmme vauvan kanssa molemmat nukkuneet yömme paremmin täällä kotona, kuin sairaalassa. Sairaalassa vauva valvotti yöt lähestulkoon kokonaan. Täällä kotona herää vain syömään ja siinä yhteydessä vaipan tarkastus ja jatkaa uniaan. 

Ehkäpä johtuen minun antibioottikuuristani on vauvan masu ollut sekaisin muutamana päivänä, vaikka väitettiin ettei imettämiseen pitäisi vaikuttaa millään tavalla. Kuitenkin vauvalla on niin pikkuinen massu, että helpostihan sen sekaisin saa. Minun lyhyt kuurini loppui jo, mutta vatsaa on vaivannut vauvalla vielä. Joten tänään lähtee apteekista mukaan Gefiluksen maitohappobakteeri tipat, jotka ylläpitävät vatsan hyvinvointia. Jospa niistä olisi apua! 

Vaikka vauva suurimmaksi osaksi vain syö ja nukkuu, syö ja nukkuu, niin muutamia tunteja jaksaa jo päivässä hereilläkin olla. Ehkäpä tästä johtuen nukkuu niin hyvin yötkin. 

Ensimmäiset ulkoilutkin on jo ulkoiltu. Vaunuilla tarvitsee vain muutama metri liikkua niin ollaan jo ihan sikeässä unessa, mistä herätään vasta, kun ulkovaatteita riisutaan.

kuva_15-001.jpg

Myllyssäkin on käyty shoppailemassa ja ahh kauan kaipaamani korkokengät on taas kaivettu kaapista esiin ja käyttöön piiiitkästä aikaa! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *