Että mitä???

Tapahtui eilen..

Menin illalla käymään naamakirjassa ja yksityisiin viesteihini oli tullut tuntemattomalta mieheltä viesti, jossa kyseli kuulumisiani. Minä ihmeissäni tietenkin kysyin heti, että kukakohan hän mahtaa olla ja vastauksena sain, että joku minun tuttuni oli kertonut hänelle minusta.

No uteliaana kysyin, mitä hän oli minusta kuullut. Tuttuni oli kertonut minusta, koska olen sinkku, yh-äiti. Tämä mies oli kuulemma etsimällä etsii tällaista naista, koska tykkää todella paljon lapsista. 

Kyseli siinä sitten minulta, että haluaisinko tutustua. Vastasin, että en ole kiinnostunut tutustumaan tällaiseen netti tuttavuuteen. Siellä, netin toisessa päässä voisi olla kuka tahansa. En edes tiedä onko profiilikuva hänen omansa ja tästä sanoikin, että se on todella vanha kuva. 

Hän yritti vielä saada puhuttua, että tutustuttaisiin ensin kavereina ja sitten jotain enemmän. En vastannut kysymyksiin ja hän ”suuttui” ja ihmetteli miksi en vastaa. Kerroin, että minulla on tässä lapsi ruokittavana ja hoidettavana. 

Mies vieläkin jatkoi kyselyä ja ennen kuin suljin facebookin, ilmoitin, että minulla ei ole minkäänlaista kiinnostusta tutustua millään tavalla. 

Kyllähän siihen voisi olla jokin sellainen syy, että hän ei voisi saada lapsia itse. Kuitenkin ymmärsin, että olisi hänen mielestään vain mukavampaa jos naisella olisi lapsi.  

Tietenkin tuollainen laittaa miettimään, että minkälainen ihminen siellä mulle jutteli. Siellähän olis voinu olla minkälainen vaan sekopää pedofiili! Mutta toisaalta siellä voisi olla myös lapsia rakastava mies joka etsii parisuhdetta, vilpittömästi.

Kaikenlaisiin netissä törmää. Hui!

Kommentit (2)
  1. Jotkut miehet tykkävät että naisella on lapsia, jolloin tämä ei pysty juosta iltariennoissa yms. vaan on kotona lasten kanssa. Helpottaa jos mies on kovin mustasukkainen tai epävarma itsestään.

    Äitini entinen narsistimies (itse vain vkl-isä) juoksi itse baareissa ja naisissa missä sattuu, äiti oli aina kotona lasten kanssa.

    Saattoihan mies olla ihan kunnollinenkin, mutta vähän todellakin epäilyttävää..

  2. No on se aika outoa, että seuranhaku kroieerinä on se, että mielellään olisi lapsia. Se on ihan ok jos joku sanoo pitävänsä lapsista tai sekin, että kriteeri olis helpompi ymmärtää jos hänellä olisi itsellään lapsia. Ja oudoksi asian tekee myös se, kuinka ”päällekäyvältä” mies vaikutti, että sinulla pieni vauva jota syötät siinä/vaihdat vaippaa, ei ehdi hirveenä facessakaan koko ajan istumaan, niin mitä se olisi sitten ”treffeillä.” suuttuisiko hän siitä jos joudut lähtemään aikasemmin kotiin imettämään tai lapsellla joku muu hätä 😀 😀 nous niskavillat kyllä psytyyn 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *