Hei te kaikki!

Miehet, naiset, tytöt ja pojat, lapselliset, lapsettomat, lapsia inhoavat ja lapsia rakastavat ihmiset! 

Surffailin tässä netissä Antonin päiväunien aikana ja törmäsin moneen keskusteluun, joissa puhuttiin lapsen tekemisen ”syistä”. Nyt haluaisinkin kysyä teiltä;

Miksi haluat/halusit lapsia? 

//

Miksi et halua lapsia?

kysymys.jpg

 

 

 

Kommentit (15)
  1. Siitä saakka kun opin leikkimään nukeilla olen halunnut oman pienen vauvan, jolle näyttää rakkautta samoin kuin äitini minulle. Halusin samanlaisen onnen tunteen kuin mikä äitini silmistä huokui. Olen aina pitänyt pienten lasten kanssa olemisesta mikä varmisti oloani. Tyttäreni oli erittäin haluttu vahinko <3 hän olisi tullut joka tapauksessa viimeistään viiden vuoden kuluttua. Mies suhteissani en ole ikinä onnistunut minkä vuoksi päätin etten tälläkään kertaa haluaisi miestä vaan ehdottomasti haluan sen mikä on minun, rakas esikoiseni!

    1. This post is genuinely a good one it assists new internet visitors, who are wishing for blogging.

  2. Meillähän esikoinen sai alkunsa, sanotaanko tietoisesta vahingosta. Mutta en ole katunut päivääkään ja jo ylä-aste ikäisenä haaveilin perhe-elämästä, se on se miun juttu ja näköjään tiesin sen jo teininä. 

    Nyt odottelen toista ja päätöshän oli yksimielinen sekä minun että mieheni kannalta, lapsella täytyy olla sisarus. Olemme molemmat perheistä joissa on veljiä joten minusta on jotenkin luonnollista että omalla lapsella on myös pikku sisarus. 

    Pidän lapsista ja tykkään olla äiti, käykö se ”syyksi” tehdä lapsia? 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *