Hoitolaukku

Kirjoitin aikasemmin hoitolaukun sisällöstä (täällä näin). Ennen itse hoitolaukkuna on toiminut millon mikäkin kassi. Eilen vihdoinkin löysin aivn täydellisen hoitolaukun. 

Laukku on tarpeeksi iso vaipoille, vaihtovaatteille, mahdollisille ruuille ja parille lelulle sun muulle vauvan tavaralle. En ikinä oo jaksanu kantaa erikseen laukkua mun omille tavaroille, joten sinne mahtuu kännykkä, avaimet ja lompakko myös. Ennen aina kännykkä ja avaimet hukkus niihin isoihin kaameisiin laukkuihin mitä pidin hoitolaukkuina, nyt on kätevästi lauku sisällä kännykälle sekä avaimille pienet omat taskut. Sen lisäksi sisällä on vielä yksi, vähän isompi tasku jossa menee neuvolakortti mukavasti, joten sekään ei huku muiden tavaroiden joukkoon. Plussana sekä pitkä kantokahva, että ne lyhyet niin kuljetus käy hyvin olkapäällä tai vaunuissa. 

img_8300.jpg

Lähdetään juhannukseks mökille Kuopioon ja ostin huuto.netistä kuudella (6) eurolla matkasyöttötuolin!! Se menee suht pieneen tilaan, on kevyt ja kiinnitetään kätevästi ihan tavalliseen tuoliin.

img_8297.jpg

img_8309.jpg

Ostin kans pään suojaks tommosen ”kypärän”, koska kaatuilusta, pään kolhimisesta ja pikku kuhmuista on tullu arkipäivää nyt, kun seistessä tukea vasten Antsa päästää irti. Hetken seisoo kivasti ihana virne naamalla ja sit kaatuu. Yrittää kyllä pyllylleen, mut valitettavasti välillä se on pää joka ensimmäisenä osuu lattiaan. Harmi vaan, että sitä ei millään haluta pitää siinä päässä. Voin kyllä kuvitella, ettei se oo mikään kaikkein mukavin päässä.

img_8308.jpg

Ainiin hih! Viime viikolla oli niin ihanat ilmat, että uskaltauduttiin yhtenä iltana Maskun rivieralle rannalle ja heitin tänä vuonna nyt vasta jo talviturkin. Antsakin tykkäs toooosi paljon istua ja polskutella rantavedessä. Jopa niin paljon, että alko itkemään kun lähdettiin vedestä ja mentiin sit vielä hetkeks takasin 🙂

img_8137.jpg

 

muoti ostokset hopsoa ajattelin-tanaan
Kommentit (3)
  1. Heippa! Tulin sun blogias myös seuraamaan ja samoin oot tosi tutun näköinen, mutta vissiin asutaan melko samassa paikkaa? Asun tässä Raisiossa ja luulen että oon nähnyt sut täällä jossakin tai Turussa ainakin:D Komia poika sulla:)

    Täältä siis tulin: http://allaboutniin.blogspot.fi/ 😀

  2. Ihan käsilaukku nimellä ja päätin ostaa sen hoitolaukku tarkotukseen :p se oli semmonen ihme härpäkekauppa turun skanssissa nimeltä accessorize

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *