Joulun odotus

Vauva perheessä lisää joulun odotustani.

Muistan kuinka pienenä odotti joulua. Mitä olisikaan joulu ilman lunta. Ei voisi tehdä pihalle lumilyhtyjä valaisemaan edes vähän pimeää jouluaattoa.

lumilyhty.jpg

Joulukalenterin avaamista.

joulukalenteri.jpg

Joulukuusta ja joulukuusen koristelua.

aajoulu2.jpg

Lahjoja.

xmas-christmas-31584505-1920-1200.jpg

Joulupukkia.

joulupukki1.jpg

Piparkakkutalon tekemistä.

piparkakkutalo2.jpg

Jouluruokia.

898915.jpg

Myös joululauluja, -musiikkia ja kynttilöitä. Joulukorttien lähettelyä. Ja tietenkin joulun piirrettyjä! Varmasti jokaiselle tuttu: joulupukki ja noitarumpu. Sekä lumiukko elokuva:The Snowman. Lumiukko elokuvasta tuttu aaivan ihana biisi, Walking In The Air, on pakko linkittä tähän. http://www.youtube.com/watch?v=ubeVUnGQOIk

Kuitenkin, kun ikää tuli lisää, en enää odottanut joulua samalla tavalla. Vaikka tykkään joulusta. Nyt, kun on pienokainen perheessä, joulu tuntuu taas samalta kuin ennen. Voi, tulispa se joulu jo pian! Kaksi kuukautta jouluaattoon ja tekisi nyt jo mieli kaivaa joulukoristeet kaapeista. Sisustaa kämppä kynttilöillä ja koristeilla, syödä jouluruokia ja kuunnella ihania joululauluja. Joululahjojen ostaminen ja paketointi ei onneksi ole tosiaankaan liian aikaista ja voin purkaa joulumieltäni edes vähän siihen.

Vielä tänä jouluna Anton on vähän liian pieni erikoiselle ohjelmalle. Mutta ensi vuonna päästään kaikki jälleen tapaamaan joulupukki. Pitkästä aikaa!

 

 

 

Kommentit (3)
  1. Kakkutaikoja
    14.12.2015, 02:38

    Hei! Poistaisitko piparkakkutalon kuvan kun se on minun tekemäni eikä siitä ole mainintaa blogissasi!

  2. Joulu on lasten juhla. Täällä huomattu sama. Lapsena itse odotti joulua ja joulu tuntui JOULULTA. Sitten kun kasvoi isoksi, niin joulu oli vain joulu. Nyt kun on omia lapsia, niin joulu on taas JOULU!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *