Karvaturrit + vauva

Täällä taas kirjottelen päivän kuulumisia, oon huomannu, että nyt kun alotin tän blogin niin mulla on kokoajan kauhee hinku kirjotella ja päivittää tätä (vaikkei olis mitään järkevää asiaa/kirjotettavaa)!! Kaikkein vaikeinta kirjottamisessa on tuo järkevän otsikon keksiminen.. Teksti tulee kuin itsestään, mutta otsikko onkin sitten asia erikseen.

Meidän pieni kaksivuotias töpöhäntä Nipsu kisuli on ottanut urakaksi vallottaa KAIKKI mitä vauvalle hankitaan.. Tähän mennessä pinnasängyssä, hoitotason päällä, puhtaiden vauvan vaatteiden päällä,  mammalta saadun vauvan lattiapatjan päällä, vaunuissa ja jopa vauvan likapyykkikorissa on nukuttu! Tässä pari kuvaakin hassusta kisusta..

kuva_7.jpg

kuva_8.jpg

kuva_1-001.jpg

Ja nyt jotta kisu ei valtaa koko sivua, niin tässä myös kuvaa meidän Jimi koirasta.

kuva-002.jpg

Siinä kans yks joka syö ihan mitä vaan! Kuvassa vesimelonia parhaillaan mutustelee ja hyvää näytti tuona hellepäivänä olevan. Jimi on 7-vuotias Jackrussellin terrieri. Ja kyllä, ennenku kukaan ehtii kysyä niin koira ja kisu on kuin parhaat kaverit! Ollaan mietitty, että miten meidän karvakasat suhtautuu tulevaan vauvaan. Kisuli ei niinkään sylissä viihdy, koira senkin edestä. Siitä päätellen jos mustasukkaisuutta esiintyy niin ennemmin koiran puolelta. Vai onko koira sittenkin suojelun haluinen pientä kohtaan? Lasten kanssa tulee hyvin koira toimeen, mutta onhan se eri asia, kun kotiin muutta pieni käärö joka saa suurimman osan kaikkien huomiosta.

Tänään päivä meni oikeen mukavasti ensin pikkusiskon koululla asiakkaana, siitä sitten kaupungille serkun kanssa syömään (namnam subi) eikä se siihen jäänyt! Rahaa paloi taas vaatteisin oikeen kunnolla. Oon tositosi tyytyväinen ostoksiin ja löysin myös SEN laukun jota oon jo pitkään etsiny. Pikkusiskon päästyä koulusta suuntasimme kaikki kolme arnoldsiin lattelle/fruitielle. Fruitien jälkeen alkoi taas kunnon möyryäminen masussa. Mikä siinä kylmässä ja makeassa on? Makean ymmärrän, mutta miks just kylmää ja makeeta. Sitä siellä synnytysvalmennuksessakin hoettiin, että kylmää ja makeeta nii vauva alkaa liikkumaan. 

Stockmannin herkkuosastolla pyöriessä, keräillen huomisten vauvakutsujen leivonnaisiin viimeisiä aineksia löysin nämä:

kuva_6.jpg

Päätin ostaa maistiaisiksi ja rakastuin. Vaniljan makuisia vohvelitankoja NAM!

Harjoitussupistuksia tulee yhä useammin päivisin ja niistä on tullut voimakkaampia. Kävely vaikeutuu aina supistuksen ajaksi, mutta kipua ei tunnu. 

Lupasin äitille ja itselleni, että en vähään aikaan osta niitä ihania, söpöjä, pieniä vauvan vaatteita koska niitä on jo aikamoinen kasa. Tänään kuitenkin löysin tämän ihanuuden kaupasta ja tottakai se lähti mukaan..

kuva_3-001.jpg

Olen nykyään aikamoinen takkifriikki ;s Kesäksi ostin viisi takkia ja nyt jo on kaapissa kaksi uutta talvitakkia.

kuva-001.jpg

Vasemman puoleinen ihanuus lähti tänään mukaan Stockmannilta ja oikean puoleinen on hieman aikasemmin ostettu. Pikkusiskon kanssa kun ollaan samankokoisia (ilman minun vauvamasua) niin molemmat takit on kokeiltu kiinni hänen päällään. Talvea odotellen siis! Sillon on maailman ihanin ja tärkein ihminen jo maailmassa ja  mahdun ihaniin vaatteisiin! Kaupungilta lähti mukaan myös yhdet kengät, tunika (johon mahtumista jo odotan innoissani) ja tämä laukku jota olen metsästäny jo kauan

kuva_2-001.jpg

! <3

 

 

muoti trendit oma-elama ystavat-ja-perhe
Kommentit (2)
  1. Kiitos:) 

    Ja Zarasta löytys tuo laukku :>

  2. Mistä ostit laukkusi? Ihania vauva juttuja!:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *