Kelan äp-laatikko

Vauveli nukkuu ensimmäiset viikot kelan äitiyspakkauksen pahvilaatikossa, vaikka pinnasänky on ollut jo iät ja ajat tuolla valmiina koottuna. Laatikossa on kangasverhoilu, joten ei se miltään pahvilaatikolta näytäkkään enää. Tarkoituksen olisi myös ehkä hankkia kelan laatikolle kehtojalakset. (Kelan äitiyspakkauksenhan saa myös katosta roikkuvaksi ensikehdoksi.)

Se missä ja mihin vauvan laittaa nukkumaan on ihan makuasia. Joitakin ihmisiä ällöttää ajatus siitä, että vauva nukkuu pahvilaatikossa. Eihän vauva tiedä onko se materiaali pahvia, muovia tai puuta. Ja verhoilulla siitä saa ihan söpön ja -ei pahvilaatikon-näköisen.

Laatikkoa voi pitää vieressä tai pinnasängyssä. Sitä on helppo siirtää paikasta toiseen. Kuitenkin haluan ihailla pientä nukkuvaa prinssiäni. Se on tarpeeksi pieni pienelle ihmiselle, vauvahan on kohdussa tottunut ahtaaseen paikkaan ja luultavasti pienempi laatikko on turvallisemman tuntuinen vauvalle alkuviikoista kuin iso sänky. Kyllä pinnasänkyynkin voi rakentaa vauvalle pienen pesän, täytyy vain muistaa että kaiken materiaalin läpi vauvan pitää pystyä hengittämään.

kela.jpg

Söpön pöllökankaan löysin Jyskistä. Ja tämmönen siitä tuli:

kuva_18.jpg

Viikko 39 on tuonut tullessaan selkäkivut takasin, nämä on kyllä erilaisia selkäkipuja kuin aikasemmin. Lihasperäisiä enemmänkin ja luultavasti oon nukkunut huonosti. Selkäkipu tuntuu vaan istuessa, jos istuu siis liian suorassa esimerkiks autoa ajaessa.

Masun kasvamisesta tämmönen pieni kuva kollaasi, kuvia oli enemmänkin ,kun lähes joka viikko niitä on näpsitty. Valitsin kuvat joista näkyy kasvua vähän enemmän. Ensimmäinen kuva viikolta 18 ja viimeinen viikolta 39.

masu.jpg

suhteet rakkaus ystavat-ja-perhe ajattelin-tanaan
Kommentit (5)
  1.  

    Seregi, Papyli: kiitos, ite ihastuin kankaaseen kaupassa ja oli pakko ostaa 🙂
    Mamma: minä ja mun sisarukset ollaan kans nukkuttu aluks tuossa kelan laatikossa ja käsistään taitava äiti oli niihin tehnyt verhoilut ja siitä idea myös tähän 🙂 vähän piristämään valkosta laatikkoa.
    Vierailija:  ihan on siis kelan äitiyspakkauksen laatikon mukana tullut tuo patja, siihen kuuluu patja. Siellä ajatellaan juuri asiaa että vauvan voi siinä nukuttaa aluksi. 
  2. Laitoitko siis vaahtomuovia ”patjaksi”? 🙂 vai mitä? ja kuin paksua vaahtomuovia kun niitkin on niiin eri paksusia:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *