Kysymys

Miten tulkitset isyysloman? 

Onko se sitä, että ollaan se 3viikkoa lomalla tapaamatta omaa lastaan?  

Tapahtui siis näin että lapsen isä kyllä mainitsi että pitäisi EHKÄ marraskuussa isyysloman. Edellispäivänä kun kysyin, että meinaako hän pitää loman sain vastaiksena, että loma on alkanut kaks viikkoa sitten.. AIJAA?! Eipä oo käyny kertaakaan lastaan katsomassa. Tämä kaks viikkoa pitää sisällään yhden tapaamisen, kun me käytiin siellä viettämäs isänpäivää. 

No kelalta hän ei rahaa saa vaikka luuli. Ei ollut selvittäny asioita. Hänen pitäis mun kanssa asua jotta sais. Ja ihmettelin asiaa muutenkin kun isyyden vahvistus on kesken, eli minkään tietojen mukaan ei vielä ole isä. Ja kela muka myöntäny isyysloman.. Ja toiseksi isyysloman laputkin vielä kotona. Luuli että loman voi pitää vaikka kela ei ole koko asiaa käsitellytkään.

Asiassa paljon muutakin sotkua esimerkiksi se että minä eikö kukaan muukaan saa puhua ja kysella häneltä tuosta lomasta tai ei tule katsomaan lastaan. Kun otin asian puheeksi niin selityksiä riitti vaikka muille jakaa, että miksi ei ole päässyt katsomaan lastaan ISYYSLOMALLA.

Ai siis ärsyttääkö? Arvaa..

Kommentit (11)
  1. Todella lapsellista ja tämä isä varmasti voisi vielä pari vuotta kypsyä ja miettiä asioita oikeen kunnolla.. Koita jaksaa vaikka lapsen isä onkin suorastaan kunnon kusipää käytöksensä puolesta<3

  2. Valitettavasti voin tavallaan samaistua sun tilanteeseen. Meillä muutaman kuukauden ikäinen, jonka isällä vielä opiskelut kesken. Hän myös yritti saada itselleen opinnoista vapaata viettääkseen aikaa kuten ”normaalit nuoret”, ikää siis 20v. Pitkään kiukutteli, kun koulusta ei saakaan isyyslomaa. Isyys, kun kiinnostaa häntä muutenkin silloin kun lapsi on hiljaa ja hänelle sopii..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *