Lapsivesi

Tänään aamulla kymmeneltä laitoin kuopion kaverilleni viestin ”mitä kuuluu? Vois se vauva tulla jo ulos! Tai sitten haluu synttärit samana päivänä kun on kummitädin synttärit” eli siis huomenna 2.10, kun on laskettu aikakin. 

 

Makoilin silloin vielä sängyllä ja masussa tuntui kuin pieni kupla olisi puhjennut. Kauhea nälkä yllätti ja kun avasin jääkaapin oven, niin lapsivettä lorahti housuihin noin 10.05! Nyt tässä melkein parin tunnin ajan tullut lapsivettä silloin tällöin. Kotona vielä, kävin suihkussa ja tarkistin taas kymmenennen kerran, että kaikki sairaalaan tarvittava olis mukana. Tässä pikkuhiljaa lähdössä tyksiin!

 

Kannatti aamulla manata vauvan syntymää, kun kymmenen minuuttia sen jälkeen soitin äitille, että tänään lähetään synnärille!

 

Seuraavan kerran kun kirjoittelen, olen äiti! En vieläkään voi uskoa sitä, vaikka se on jo niin lähellä!! <3

Kommentit (5)
  1. Oih! Mä tunnen lapsen isän ja sitä kautta sut ja aut myös mun muiden kavereiden kautta. Olen kuullut susta paljon pahaa .. harvemmin hyvää. Mutta oma asenteeni sua kohtaan on täysin muuttunu! Tän blogin perusteella olet todella ihana ihminen 🙂 lapsi on muuttanut sua aikalailla. Ja se on hyväjuttu. Jatka samaan malliin 🙂 ONNEA SULOISEN POJAN SAAMISESTA! näin kuvan isän fb-sivuilla, oli aivan sun näköinen, tuitui <3

  2. Mä tiedän sut yhteisten tuttujen kautta jo vuosien takaa. Koskaan et ole musta pitänyt, enkä minä susta (tai siis, tutut ollu riidoissa ja ollaan oltu omien kavereittemme takana)

    Nyt kun luen tätä blogia, hieman harmittaa etten koskaan tutustunut suhun vaikka olis ollu mahista.

    Olet kasvanut aivat älyttömästi vuoden aikana siis henkisesti, susta on tullut fiksu ja asiallinen! Olet oikeasti heittänyt ihan kuperkeikkaa siitä, mitä olet ollut! Onnea sinulle ja sun lapselle, vilipittömästi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *