Oma tili lapselle TAI mitä opin tänään.

Tänään käytiin Tarvasjoen osuuspankissa avaamassa Antsalle oma tili. Tai siis minä kävin.

Ajattelin, että ei mulla kuitenkaan puoltaa tuntia kauemmin siellä pankissa mee. Antsa meni pappan kanssa isomamman ja isopappan luokse. Kyllä se Antsa sen aikaa ihan varmasti pärjää ilman mua. Ja joo, kyllä se pärjäs! Oikeesti se meneekin näköjään niin päin, että minä en pärjää ilman vauvaa.

Kun puol tuntia pankissa oli menny, katoin kelloa hätääntyneenä. Apua, ei olla edes alotettu niitä A:n tilihommia vaan vielä on omat asiat kesken. Puolet asioista toisesta korvasta sisään ja samantien toisesta ulos, kun vaan ajattelin itkevää vauvaa, joka luulee, että oon hylänny sen. Tunti siellä pankissa sit loppujen lopuks meni.

Kävelymatkalla pankista isomamman luokse, mun päässä pyöri vaan ajatus siitä miten pikkunen on tunnin siellä itkeny nälkäänsä. Omaks yllätykseks eteisessä vastaan tuli iloinen poika isomamman sylissä, joka oli kuulemma koko tunnin ajan vaan naureskellut ja jutellu. En aluks edes uskonu ja kysyinkin pariin otteeseen, että eikö muka yhtään itkenyt. Ei kuulemma ollut edes yrittänyt. Ennen ku alko nälän merkkejä edes näkymään pojassa, sain vielä itekin syödä. 

*****

Jos (huom! kahvilla istuessasi) pidät muutaman kuukauden ikäistä vauvaa sylissä, joka opettelee tarttumaan esineisiin niin: a) istu kauempana pöydästä, jotta vauva ei ylety kuppiiin TAI b) aseta kuppi keskelle pöytää, jotta vauva ei ylety kuppiin. 

Kyllä minuakin oli varoiteltu, että vauva sitten kaataa/tarttuu/heittää kaiken pöydältä minkä saa. Sekin asia piti näköjään oppia kantapään kautta. Tänään nimittäin kävi juuri niin, että Antsa otti mun kahvikupista kiinni ja kaatoi sen. Meillä kävi tuuri, koska 1) kahvi oli jo jäähtynyt JA 2) kahvit siis kaatuivat minun päälleni, ei vauvan. No eihän se mitään haittaa, mutta tästä opin myös sen, että LISÄÄ SINNE HOITOLAUKKUUN VAIHTOVAATTEET MYÖS ITSELLESI. (Voit vilkaista täältä, mitä meidän hoitolakkuun kuuluu!

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/4016894/?claim=27kbt5rcaf3″>Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

suhteet ystavat-ja-perhe oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (1)
  1. Mulle meinasi käydä kahvin kanssa tänään samoin. Neiti 4kk oli tarrata kuppiin. Ei onneksi kerennyt tarttua kunnolla kiinni, kahvi ei olisi ollut kylmää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *