Tilannekatsaus.

Oon jo aikasemminkin puhunut tilanteestamme Antonin isän kanssa. Miten oon monet kerrat miettiny, että onko hän kiinnostunut. Ja myöskin yrittänyt pähkäillä selitystä hänen käytökselleen. 

Viime kertaisen vuodatuksen jälkeen tilanne ei kauheesti oo muuttunut. A:n isä käy edelleen vain 2-3 kertaa kuukaudessa. Yhden lyhyehkön facebookissa käydyn keskustelun jälkeen sain selville, että hän ei puhu minulle koska ei uskalla. Kerroin, että kaikesta huolimatta en ole vihainen vaan pettynyt. Käskin hänen lukea blogistani tuntemuksiani. Hän luki tai ainakin oletan niin, koska sanoi ymmärtävänsä nyt minua paremmin. 

Juuri käydystä keskustelusta huolimatta Ristiäisissä hän ei edes moikannut mulle. Myöhemmin en edes jaksanut ajatella asiaa, tuttu juttu jo. Vaikka se mietitytti monia muitakin ristiäisissä ollutta vierasta. 

Puhuin asiasta lastenneuvolassa ja neuvolantäti (kuten monet muut ihanat lukijatkin) kehotti vielä, että puhuisimme A:n isän kanssa ihan kahden kesken. Jos hän uskaltaisi kertoa tuntemuksistan ja ”avautuisi”.

Tänään sitten A:n isä tuli käymään, yksin, niinku sovittiin. Maanantaina lähtee armeijaan. Kyllä hän vastas jos jotain kysyin. Muuten ei mitään keskustelua edes saatu aikaseks. Ja jos totta puhutaan en ite ees viittinyt kysellä kaikkea mitä olisin halunnu. En osannut pukea asiaa sanoiksi niin, että en kuulostaisi tylyltä. Taas kerran jouduin miettimään mitä sanoisin, että en suututtaisi häntä. Parempi kuitenkin, että tuli käymään ja saatiin ees vähän puhuttua. 

Mun pitää vaan antaa A:n isälle aikaa. Täytyy odottaa ja niellä kaikki epäreilu käytös..

*****

Ainiin hei siitä elatustukihommasta josta kerron tän jutun loppupuolella. Soittelin sinne lastenvalvojan esimiehelle uudestaan ennen joulua. Kaks kertaa. Ekalla kerralla vasta, mut puhelu meni poikki tai mies heitti mulle luurit. Toisella kertaa ei vastannut, eikä edes oo vieläkään soitellu takasin. Asia ei siis oo edenny mihinkään. No huomenna yritän taas kerran jos mulle vaikka vastattaisiin. A:n isä lähtee jo sinne armeijaan, mutta hän saa armeijasta henk.koht. loman lastenvalvoja käyntiä varten. Mitenköhän kauan vielä sitäkin pitää odottaa.. Nyt ei siis kelalla oo mitään lappuja elatustuesta, koska ei olla päästy sopimaan asioista lastenvalvojalle.

 

 

Kommentit (3)
  1. Juu no minä oon soittanutkin lastenvalvojien esimiehelle, jonka numero mulle annettiin edellis kerralla kun oon soitellut. Ja hän vastaa aina kello kolmeen tai neljään asti iltapäivällä ja pitäis jokatapauksessa takasin soitella kun ehtii. 

    Että ei johdu siitä ajasta. Mutta kiitos tiedosta kuitenkin .)

  2. Lastenvalvoja vastaa raisiossa puhelimeen vain klo 8-9 tai 9-10 jompi kumpi. Varmaksi en muista mutta netistä näkee. Jos johtuisi siitä ettei vastaa?:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *