Tulevana kesänä

Muumimaailma, korkeasaari, mökkeily, piknikit, uimarannat, puistot, tuoreet marjat, rusketus, vesileikit, vaunulenkit, aurinko, lämpimät ilmat, uiminen…

Aattelin kirjottaa mitä kuvittelen tai toivon tulevana kesänä tapahtuvan. Kiva sitte kesän jälkeen tarkistaa, että mitä kaikkea oikeesti tuli tehtyä. 

Tulevana kesänä poika on vielä tosi nuori ymmärtämään asioita. Huvipuistot, puuhamaa ja vesipuistot jää ainakin ens kesään. Vaikka isot muumit ja eläimet saattaa vähän pelottaa, niin muumimaailma ja korkeasaari on sillasia paikkoja minne haluisin viedä Antonin jo tänä kesänä. 

kuva_1-001.jpg

(kuvassa minä ja isoveli)

Kuopioon mökille, jossa vietetty joka kesä ihania hetkiä sukulaisten kanssa lapsuudesta asti. Grillimakkaraa joka ilta (ei kuitenkaan velä Antsalle), mustikoita suoraan puskasta,  saunaan – uimaan – saunaan – uimaan (JÄRVI<3), Hiltusen rieska, lokoilua auringossa, Antonin perässä juoksemista AH niin ihanan kallioisessa maastossa.. Ainiin ja aivan ihanat maisemat, varsinkin auringon laskiessa.

iphone_035.jpg

552739_4047087988424_2140071818_n.jpg

Piknikit uimarannoille, iiso viltti, paljon leluja, polskuttelua rantavedessä, tuoreita kesän herkkuja eväänä. Tai puistoihin vauvakeinuun keinumaan ja äitin sylissä liukumäkeä laskemaan.

Vauva-allas, vettä, leluja, leikkejä, läiskyttelyä, oma takapiha, aurinko, lämmintä. Tarvitaanko vielä muuta?

Uimahallissa uiskentelua.

Pitkät vaunulenkit ihanassa ilmassa, tai kaupunkireissut ja pehmis!

Itsesnsä kärvistämistä auringossa, kun Anton nukkuu vaunuissa varjoisessa paikassa.

Ja tietenkin vietetään aikaa ihan tekemättä mitään, rentoutumalla ja nauttimalla kesästä ja jos välillä kans nukuttais piiitkään (ainakin sateella)! Ihana Antonin ensimmäinen kesä tulossa <3

iphone_022.jpg

(kesä 2012 / RV 31)

suhteet ystavat-ja-perhe mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Samoja suunnitelmia. Tosin huvipuisto tänään oli pettymys, kirjuuttelin siitä juuri pitkät tilitykst omassa blogissani. Ehkä menimme vain liian aikaisin. Ihanaa kesää teille!  

  2. Sait mut uskomaan, että kesä tulee sittenkin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *