uusi vuosi 2013

Samoin kuin joulukin, uuden vuoden aatto tuntui tänä vuonna erilaiselta. Varmaankin siksi, että pitkästä aikaa vietin aattoa sukulaisten kanssa. Tai vain senkin takia, että meitä oli tänä vuonna yksi ihminen lisää juhlimassa. Suunnattiin Antonin ja mummon kanssa Kaarinaan äidin veljen perheen luokse. 

Antonilla oli itku päivä. Väsymys, nälkä, märkä vaippa, kuumuus, huono asento, tukkoinen nenä, kaikki vaivasivat samaan aikaan. Kuten yleensäkin yritin ensin rauhoittaa poikaa antamalla ruokaa, jotta pahin nälkä menisi ohi. Ruoka ei kuitenkaan kelvannut, joten A:n oloa helpotettiin vaihtamalla vaippa ja ottamalla vaatteet pois. Itku loppui. Taas yritettiin syöttää, mutta liika väsymys painoi päälle eikä edelleenkään suostuttu syömään, itku jatkui. Keinuteltiin, paijattiin, heiluteltiin, käveltiin, ei auttanut. Lähdettiin ulos katselemaan raketteja, itku loppui. Kun tultiin sisälle itku jatkui, vähennettiin heti vaatteita pieneltä koska sisällä oli aika kuuma. Itku loppui, maistui ruokakin ja tissille torkahdettiin. 

Itkun täyteiseen uuden vuoden aattoon mahtui myös paljon hyviä hetkiä ja naurua. Vesisateesta huolimatta kävimme kolmeen otteeseen ampumassa raketteja. Ennustimme tulevan vuoden valamalla tinat ja söimme ja joimme hyvin. Minä itse join alkoholitonta, mansikan makuista KIDIBUL lasten samppanjaa, mutta oli todella hyvää. 

Meidän UV kuvina:

kuva_3.jpg

uusi_vuosi_2013-002.jpg

uusi_vuosi_2013.jpg

kuva_24.jpg

uusi_vuosi_2013-001.jpg

img_1199.jpg

img_1235.jpg

uusi_vuosi_2013-003.jpg

img_1313.jpg

img_1201.jpg

Vuoteen 2012 kuului paljon iloa ja hauskoja hetkiä. Kuolemaa ja surua. Valmistuminen kosmetologiksi. Onnistumisia ja pettymyksiä. Odottamista, pelkoa, yllätyksiä ja jännitystä. Vuosi 2012 jää mieleeni vuotena jolloin elämäni muuttui ja sai uuden suunnan esikoiseni synnyttyä.

Mitä sitten odotan/toivon vuodelta 2013?  Että minä ja läheiseni voivat joka aamu herätä terveinä ja iloisella mielellä. Uusia ystäviä. Terveempää ruokavaliota. Rakkautta. Paljon aikaa perheen ja sukulaisten kanssa. Omaa asuntoa Antonin kanssa. Kokkaus taidon kehittymistä (harjoitusta siis) ja rohkeutta kokeilla erilaisten ja uusien ruokien tekemistä. Riskien ottamista.Ja tietenkin Antonin kasvua ja kehitystä. 

Mahtavaa uutta vuotta 2013 kaikille! 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *