vauvapostia

Eilen illalla, kun olin menossa nukkumaan ja pääsin sänkyyn peiton alle, vauvalla alkoi hikka. Hikka kesti noin 10 minuuttia, jonka jälkeen alkoi vartin mylläys masussa. Yritä siinä sitten nukkua! Onneksi on äitiysloma eikä kiire mihinkään aamuisin ja saa nukkua niin pitkään kun jaksaa. 

Kauhea muuttokuume iskenyt, oon kattonut söpöjä pieniä asuntoja Raisiosta, mutta pelkään ettei äitiysraha kuukaudessa riitä sekä vuokraan että elättämään minua ja vauvaa. Töissä olin vain 4kk ja palkasta suurin osa meni vauva hankintoihin. Joten… asun tällä hetkellä vielä äidin ja pikkusiskon kanssa, mutta maksan äidille ”vuokraa” joka kuukausi pari sataa ihan sen takia ettei vauvan kanssa ilmaseks täällä elellä. Rahaa alkaa mennä pikkuhiljaa säästöön ja mahdollisimman nopeasti haluaisin sen oman pikku pesän minulle ja vauvalle.

Raskauden aiheuttaman pesänrakentamis vimmani on huomannut sekä mami että myös minä itse. Ennen inhosin siivoamista ja nyt päivittäin siivoan paikat kuntoon. Ostelen pieniä sisustuksen yksityiskohtia kuten pöytäliinoja, kynttilöitä ja koristetyynyjä.

 Multa kysellään tosi usein: Onko jotain ruokaa mitä tekee hirveesti mieli ja usein? Onko joku ruoka alkanut ällöttää? En oo ite ainakaan huomannu mitään ruokaa mitä himoitsis ja ainoo ruoka jonka pelkkä haju jo saa ällöttämään on pekoni. Ja sitä kans kuulee tosi paljon, että raskausaikana syö kahden edestä!? Itse syön melko samoja määriä ruokaa kuin ennen. Oon myös huomannut että ihmisten mielestä pahoinvointi kuuluu joka raskauteen. Minulla sitä ei ollut missään muodossa.

Tässä lopuksi vielä kuvia hankinnoista:

img_4840.jpg

Vaatelipasto, jossa hyvin tilaa vauvanvaatteille ja hoitotaso, jonka isäni teki pikkuista varten. Pyykkikori likapyykille ja erillinen säilytystila vauvan vaipoille jne..

img_4841.jpg

Kylpyamme, jossa liukueste pohjan molemmin puolin.

img_4842.jpg

Pinnasänky! Aluksi vauva nukkuu kelan laatikossa, mutta tämäkin jo valmiina. Pinnasängyn reunukset ja verho puuttuu vielä.

460294.jpg

3 in 1 vaunut! Kuulin näistä kehuja ja halusin tietysti nämä kätevät vaunut! Auton turvakaukalo on erittäin kätevä ja auton isofix järjestelmän avulla turvakaukalon siirtää nopeasti autosta vaunuiksi eikä vauveli herää, kun joutuu nostamaan hänet kesken unien poiks turvakaukalosta ja asetella vaunuihin. Onko jollain kokemuksia?

img_4847.jpg

Ja tämmöstä lapsen hoito ja kehitys kirjaa oon nyt lukenu, niinkun kannesta näkee niin tosi kulunut koska on myös aika vanha kirja. Mami antoi luettavaksi. Tämä kirja lähtee mahdollisesti myös sairaalaan mukaan, jos tulee tylsää niin aika kuluu kirjaa lukemalla. Tätä kirjaa olen nyt äitiyslomalla lukenut alkuun ihan ääneen ja huomaa että aina sillon vauva alkaa myllertämään masussa.

img_0123.jpg

Todella hyvä kamera, mutta aivan liian iso joka paikkaan kuljetettavaksi. Uusi pienempi ”tasku” kokoinen kameran kulkee aina helposti mukana siellä missä vauvelikin.

img_4854.jpg

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe sisustus
Kommentit (10)
  1. Kivaa jos tykkäät 🙂 kiitos! 

    Tosi paljon onnea raskauteen 🙂 

  2. Heippa!

    Aloin itse sattumalta pitämään tänne lilyyn blogia ja ajattelin että ei löydy varmasti mitään kivaa raskausblogia! MUTTA löysin tän :)))

    Meillä ollaan menossa nyt 23 viikolla :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *