Lasten Festarit 2016

akl_1240.jpg

Terveisiä taas mökiltä! Kotiuduimme tänään mökkireissulta jossa olimme kaveriporukan sekä heidän lapsiensa kanssa viettämässä viikonloppua. Ja nyt on pää niin tyhjä, että pidetään hommat kevyinä ja siksi ajattelinkin kertoa nyt hiukan teitäkin varmasti kiinnostavasta projektistani, jossa olen mukana ja josta olen täälläkin ohimennen maininnut. Olen siis ollut nyt viime keväästä lähtien mahtavan porukan kanssa järjestämässä jokavuotisia Lasten Festareita, jotka järjestetään tänä vuonna lauantaina 6.8. Lasten Festarit ovat Helsingin Keskuspuiston Nuorkauppakamarin järjestämä tapahtuma, johon mä tungin ulkopuolisena tuttujen kautta mukaan osaksi suunnittelutiimiä. 

Lasten Festarit on siis Helsingissä Töölönlahdella Hesperian puistossa järjestettävä koko perheen ilmaistapahtuma, joka pitää sisällään kaiken maailman huippukivoja juttuja kuten erilaisia aktiviteettejä, esityksiä sekä puuhaa lapsille. Lasten Festarit on järjestetty jo yhdeksän kertaa, eli tänä vuonna juhlitaan kymmenenvuotisia Festareita! 

6.8 Lasten Festareiden lavalla nähdään Linnateatterin Tatu ja Patu, Mutaveijarit sekä Loiskis-orkesteri. Hesperian puistosta löytyy myös esimerkiksi pomppulinnoja, erilaisia isoja autoja, maskotteja, askartelua, koripalloa, parkour-rata, koiria ja kissoja, musiikkipaja, temppurata, ammattilaiskoripalloilijoita ja vaikka kuinka paljon kaikkea muuta superhauskaa puuhaa. Alueelta löytyy myös ruokakojuja kuten esimerkiksi kasvisruokaa valmistava Soi Soi ja Hodarifillari ihan vain näin muutaman mainitakseni. Myös ihanat suomalaiset jätskikioskit 3 Kaverin Jäätelö ja Jädelino ovat mukana meiningissä myymässä jäätelöä festarikansalle. 

fb.jpg

akl_1212.jpg

Lasten Festareita on ollut tosi kiva järjestää ja musta on ihan mieletöntä, että siellä kaikki aktiviteetit ja puuhat ovat kävijöilleen maksuttomia ja esityksiäkin voi tulla katsomaan ihan vain tulemalla paikalle! Festareiden tarkoitus onkin tuottaa kiva sekä tapahtumarikas päivä perheille ja elävöittää samalla myös kaupunkikulttuuria. Ihan mahtavaa!

Mä olen itse saanut tehdä vähän kaikkea, mutta mun päävastuualueena on ollut ruokapuolen järjestäminen sekä Lasten Festareiden FB- sivujen päivittäminen joka on ollut tosi kivaa! Lasten Festareita tehdään hyvässä hengessä porukalla ja odotamme kaikki ihan todella innoissamme Festareita, on nimittäin tulossa ihan huippupäivä! Eli muistakaahan tekin laittaa kalenteriinne ylös 6.8.2016 klo 10-16 ja tulkaa paikalle nauttimaan kivasta päivästä, erilaisista puuhista, hyvistä ruoista ja esityksistä. Lasten Festareiden Facebook-sivu löytyy täältä ja nettisivut täältä

Kuvat on lainattu Lasten Festareilta ja ne on otettu vuoden 2015 Festareilta.

Kommentit (1)
  1. Lasten Festarit | Mtv.fi/uutiset
    29.7.2020, 03:17

    […] Lasten Festarit 2016 – Morning Glory | Lily – Lasten Festarit ovat Helsingin Keskuspuiston Nuorkauppakamarin järjestämä tapahtuma, johon mä tungin ulkopuolisena tuttujen kautta mukaan osaksi suunnittelutiimiä. Lasten Festarit on siis Helsingissä Töölönlahdella Hesperian puistossa järjestettävä koko perheen ilmaistapahtuma, joka pitää sisällään kaiken maailman huippukivoja juttuja kuten erilaisia aktiviteettejä. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *