Nyt on hyvä

PicMonkey Collage6.jpg

Mun vatsassa on kuplinut jo jonkin aikaa sellainen onnellisuus ja ilo mitä en ole tuntenut pitkään aikaan. Elämäni rullaa nyt jotenkin niin oikeilla urilla, että se tuntuu todella hyvältä. Aamuisin oloni on kevyt, päivisin kaikki on hyvin ja iltaisin en tunne hetkeäkään ahdistusta seuraavasta päivästä. Kaikki on jotenkin pehmeää eikä elämässäni ole tällä hetkellä kovinkaan paljon sellaisia teräviä säröjä, jotka pelottaisivat tai toisivat epävarmuutta. Meidän arkemmekin on tuntunut niin luvattoman helpolta, ja ehdin vieläpä tekemään ihan oudon paljon asioita päivän aikana. Olen kyllä toki ollut aikaisemminkin tyytyväinen elämääni, mutta ihan näin kevyttä tai huoletonta mulla ei ole ollut vähään aikaan. 

Tämä fiilis tuli ihan puskista ja on hassua, että kaikki on jotenkin nyt vaan niin hyvin, vaikka ihan samalla tavalla tässä pyörii niitä elämän pieniä ei niin kivoja asioita. Olemme riidelleet miehen kanssa, lasten ensi syksyn hoitokuviot ovat vielä aivan levällään, poika on nukkunut flunssan jälkeen ihan tajuttoman huonoja öitä, päässäni pyörii lista to do-asioista jotka pitäisi ehtiä jossain välissä hoitamaan ja kylpyhuoneemme on täyttynyt loputtomasta pyykkivuoresta. Mutta tällä hetkellä mikään noista ei oikeastaan haittaa – kaikkihan nuo kuuluvat elämään.

PicMonkey Collage7.jpg

Uskon saavuttaneeni nyt elämässäni jonkun sortin balanssin niin kahden lapsen äitinä kuin ihan minuna itsenänikin. Tiedän, ettemme ole miehen kanssa lähelläkään kuivilla vesillä mitä tulee vanhemmuuteen ja edessämme on vielä monen monta vaikeaa vaihetta. Mutta jotenkin asiat ovat helpottaneet ihan valtavasti kuopuksen vauvavuodesta ja nyt uskallan jo ajatella, että äitinä oleminen voi joku päivä olla suurimmaksi osaksi ihan leppoisaakin. Ja mitä tulee omaan elämääni olen siitä ihan superinnoissani. Olen kääntänyt elämäni suuntaa, ottanut riskejä ja alkanut tavoitella unelmiani. Ja parasta on se, että olen voinut tehdä sen ihanan perheeni sekä mahtavien ystävieni kannustaessa vieressä. 

Tulossa on muutenkin niin paljon kaikkea kivaa, etten meinaa pysyä pöksyissäni. Odotan innoissani tulevaa kesää sekä syksyä. Miehen lomaa, reissuja, ystäviä, mökkeilyjä, maauimaloita, maallamme oloa, lähipiiriimme syntyvää vauvaa, tulevaa lattiaremonttia (valmiina) ja vaikka mitä muuta kivaa! Kun omaan elämäänsä on tyytyväinen ja tekee itselleen mielekkäitä asioita, tuntuu se ihan tuiki tavallinenkin arki kaikkine kiukkuineen, väsymyksineen ja kiireineen silti todella hyvältä. Nyt on hyvä ja tässä on hyvä. 

Kuvat Instagramista @morningloryannika

suhteet oma-elama vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *