Sadepäiviä ja väsymystä

DSC_0364.JPG

DSC_0342.JPG

Voi että mä olen ollut onnellinen näistä viime päivien sadesäistä. Olen aina pitänyt sateesta ja sen rauhoittavasta vaikutuksesta, mutta jotenkin nyt sadepäivät tuntuivat vielä tuplasti paremmilta. Sateella pystyy nimittäin ottamaan lungisti ihan oikeasti, sillä sitä voi hyvällä mielellä hautautua suklaakeksien sekä lautapelien kanssa kotiin. Aurinko sekä lämmin sää pakottavat liian usein poukkoilemaan siellä täällä, ja ottamaan kaiken irti hyvästä ilmasta. Nyt rauhoittuminen sekä kotona olo ovat tulleet tarpeeseen. Olen ollut jotenkin todella poikki ja syytän siitä osittain tuota viime viikkoista flunssaa, vaikken usko väsymykseni johtuvan ihan pelkästään vain valuvasta nenästäni. Uusi työ, tekemättömät hommat sekä tuon perheen pienimmän hiukan hankala saan kilarit joka asiasta vaihe vievät vain veronsa. Ja kun väsyttää sitä tulee tehtyä myös ihmeellisiä vanhemmuuden ylilyöntejä, jolloin en vaan kerta kaikkiaan jaksa enää olla se rakentava sekä järkevä aikuinen. Ja se harmittaa sekä väsyttää vielä entisestään. 

Mulle on tullut muutenkin jotenkin todella vahva kotivaihe, joka on aika erikoista sillä haluan yleensä pysyä liikkeessä. Nyt vain tekisi mieli skipata kaikki ylimääräinen ja pysyä visusti kotona. Nämä sadepäivät osuivatkin tähän väliin juuri sopivasti, sillä meidän ei tarvinnut tehdä mitään ihmeellisyyksiä, vaan pelkkä oleminen sekä esimerkiksi eiliset rennot leikkitreffit sisällä riittivät vallan mainiosti. Tänään olin koko päivän töissä ja huomenna menen myös ihan oikeisiin hommiin. Sen jälkeen päästäänkin viikonlopun sekä Vapun viettoon. Vappua vietämme ihan samalla tavalla kuin kolmena vuonna aikaisemminkin, eli menemme supertyyppien kanssa vappubrunssille Dylaniin. Paikalla on siis taas kolme perhettä sekä liuta lapsia – ihan parasta!

DSC_0350.JPG

Tiedossa on onneksi hauskoja juttuja, joten eiköhän tämä taas tästä lähde. Eteenkin sitten viikonlopun jälkeen jolloin aion nukkua ihan mega pitkät päikkärit ja olla vain perheeni kanssa.  

Ps. Muistittehan, että Morning Glorya voi seurata Facebooksissa/ Bloglovinissa sekä Instagramissa @morningloryannika

suhteet oma-elama vanhemmuus
Kommentit (2)
  1. Mua vähän naurattaa toi sateen rauhoittava vaikutus. Meillä homma menee ihan levottomaksi, ellei ulkoilla joka päivä eli joka säässä. Tietty koiratkin on lenkitettävä kelistä riippumatta. Sadepäivinä saa vielä päiväkodista lahjaksi pussillisen rapaisia rukkasia, kurahousut ja hyvällä tuurilla haalarin, pipon ja huivinkin saa pestä. Meillä toi sade ei ihan kauheesti rauhoita… 😀

    1. Haha tiedän kyllä mitä tarkoitat, nimittäin täälläkin hypitään välillä  seinille sadepäivinä eikä meillä ole edes koiria 😀 ! Mutta mulle sade on rauhoittava, sillä silloin ei ole ihan pakko ulkoilla tai hötkyillä minnekään nauttimaan auringosta kun se kerrankin paistaa.. Sadepäivinä voi pitää ilman huonoa omatuntoa rentoja kotipäiviä ja keksiä sisäaktiviteettejä. Ja siis joo toi kura! Ja kuivuessaan se hiekka.. 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *