5 + 1 asiaa, joita eronnut nainen tarvitsee

Eron jälkeen nainen huomaa, mitä hankintoja hänen tulee yhtäkkiä tehdä. Asioita, mitä hän ei seurustellessaan tarvinnut.

Eronnut nainen tarvitsee (ei läheisyyttä, rakkautta tai miestä, vaan):

1. Korkeamman jakkaran
Vaihtoehtoisesti eronneelle naiselle kelpaa myös tikapuut, joissa on enemmän kuin kaksi askelmaa, pliis. Ovatko kaikki tavarat oikeasti ennenkin muka olleet näin korkealla? Terveisin puolitoistametrinen.

2. Kengänhuoltotarvikkeet
Oman empiirisen kokemukseni mukaan ainakin armeijan käynyt mies RAKASTAA kenkälankkia, -rasvaa ja -harjoja ja huoltaa paitsi omat, myös kumppaninsa kengät mielellään ja asian vaatimalla ylpeydellä. Itselläni on (enää) tasan yksi (no okei, kolme) hotellista nyysittyä shoe shine kittiä. Niissä on ainoastaan joku mystinen sieni. Mitä sillä muka pitäisi tehdä?

3. Jonkun, joka pakottaa syömään lihaa
Tai proteiinia noin niinkuin ylipäätään. Olen huomannut, etten jaksa juuri laittaa itselleni lihaa - tai sitten en yksinkertaisesti muista ostaa sitä. Jostain syystä miehelle on matalampi kynnys ostaa ja valmistaa lihaa. En tiedä miksi? Emmäänyssitä ittelleni tartte? Bullshit. 

4. Ikkuna-avaimen
Mihin samperiin se sälli on ne kaikki tunkenut? TIEDÄN, että minulla oli niitä ainakin neljä jo ennen kuin se tuli kuvioihin. Nyt niitä ei ole missään! Se on varmaan piilottanut ne ennen lähtöään jonnekin, minne päästäkseen eronneen naisen täytyy ostaa tikapuut (katso kohta 1). Perkele. (Harmi, ikkunanpesu jää. Taas.)

5. Kaiuttimet
Oletteko huomanneet, että yksinasuvat naiset kuuntelevat poppinsa läppärin kaiuttimista? En minäkään, ennen kuin erosin ja jouduin luopumaan miehen kaiuttimista. Miten ilman niitä voi elää? No more!

+1. Työkaluja ja maalarinteippiä
Tämä on bonuskohta, koska oikeastaan jokaisella itseään kunnioittavalla naisella tulisi olla työkalupakki. Minulla ei ole sitä pakkia, mutta minulla on kyllä vasara, jakoavain ja 16 ruuvimeisseliä (joista vain yksi on ristipää). Pärjään ehkä niillä. (Mutta maalarinteipit katosivat samalla kun se mieskin.)

Muista myös: 5 + 1 tapaa päästä yli erosta elokuvien mukaan

 

Kommentit

Lotta Katariina
Pumpui

Niin samaistun tähän. Mä olen miettinyt että milläköhän konstilla saisin eksän suostuteltua lankkaamaan mun kengät ja silittämään mun vaatteet :D

Tiia Rantanen

Haha! Oikein! Mun kaikki kengät on yhtäkkiä ihan pilalla. Huoltopalvelu, pliis!

tints

Ensimmäinen asia, jonka ostin avioeroni jälkeen, oli vasara.

Melkeinpä kaiken muun eksä jättikin jälkeensä (kunnon kaiuttimia myöten!!), uudella tyttöystävällään kun oli jo kaikki tarpeellinen hänenkin käyttää. Liha-asiassa mua auttoi noi tenavat, niiden ruokavalioon kun on pikkuinen pakko kiinnittää huomiota - lapsivapaat meneekin sitten oikeestaan vedellä ja leivällä, ei sitä itselleen viitsi ruokaa laittaa ;P

 

Jennaaaaa (Ei varmistettu)

Oon kaikesta niiin samaa mieltä! :D (paitsi ehkä tosta lihakohdasta. Itelle on helppo ostaa ja kokata sitä.) Mutta siis oon miljoona kertaa itsekin hotellista kenkäsienen nyysineenä miettinyt että mitä h*******ä sillä kuuluu tehdä xDD

laurako
Kalaonnea

Haa, meidän taloudessa meikä on se joka vasaraa heiluttelee! Mutta proteiiniargumentti on validi, saan itsekin pidettyä yllä jonkinlaista terveysnaisen illuusiota kun muka ostan pekonia vain tolle miekkoselle, hähää....

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.