5 + 1 esinettä, joita et tiennyt tarvitsevasi

Löysin Lönnrotinkadun kierrätyskeskuksesta toissapäivänä tavaran, joka räjäytti tajuntani tarpeettomuudellaan, mutta jonka tunsin valtavaa tarvetta ostaa. Tulin sitten sen vanavedessä ajatelleeksi muita random tavaroita, mitä kodistani löytyy, ja joita ilman en enää tulisi toimeen: 

+1 eli mistä kaikki alkoi: nahkainen suojakotelo kengänpohjallisille.
Koska, siis kamoon, missä muualla pohjallisia oikein voisi pitää? En tajua.

1. Omalla nimellä varustettu kuksa.
Muistoksi Lapin reissusta ja uskottavaksi jatkojallujen ryystämisvälineeksi.

2. Pillikotelo, joka sisältää iloisen värikkäitä pillejä enemmän kuin yhden ihmisen elinaikana ehtii käyttää (minullahan on näitä muuten kaksi).
Koska kun kerran opettelet juomaan kaiken (esim. jatkojallut nimikkokuksasta) pillillä, et enää pysty olemaan ilman. And that's okay.

3. Saksalainen, 40-lukulainen keksinpursottajavehjes (josta puuttuu elintärkeitä osia).
Koska mit dieser Backpresse macht das Backen Freude!

4. Pikku Kakkos -jääkaappimagneettisetti.
Koska magneetit nyt vaan ovat järkeviä, Pikku Kakkonen hyvä ohjelma, ja koska entinen kämppis jätti ne tyhmänä muuttokuormastaan eikä koskaan saa niitä takaisin (cue evil laughter). 

5. Hologrammisusikuoret (vai susihologrammikuoret?) kännykkään.
Koska ne ovat yksinkertaisesti MAHTAVAT ja tekevät minut onnelliseksi (kiitos Masa, en osaisi enää elää ilman näitä).

 

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Ei noi pillit mitenkään riitä koko elämän ajaksi! Juon kaiken, myös kahvin, pillillä (mutta spoilattakoon: juon sen vaahdotettuna, maidolla ja jäillä), joten niitä kuluu ihan älyttömästi. Usein ajattelen kasvavalla kauhulla sitä muovijäteläjää, jonka olen saanut aikaiseksi...

Olen niin kateellinen tosta pohjalliskotelosta.

marietta

P.S. En ostanut sitä pohjalliskoteloa...

FFFifi
Fitness Führer

!!! Haen sen!

Inkkuxo (Ei varmistettu)

Mun 3-vuotias tyttö niin rakastuis tohon Pikkukakkosjääkaappimagneettiin. Se ei musta ees mitenkään kuulu tälle tarpeettomien tavaroiden listalle. Tai siis ehkä kuului vielä sille 'tavarat, joita et tiennyt tarvitsevasi'-listalle, mutta nyt tiedän! :)

Hmmm.. Myös minä, 30 v. naimisissa oleva nainen (ei kyllä hajua miten se liittyy tähän :D) voisin ihan hyvin rakastua tuohon magneettiin :D Saakohan niitä ostettua vielä jostain Pikkukakkos-puodista..?

Mahdoton Nainen

Aika suolainen hinta mutta täältä saa.

Jos pillikoteloita on kaksi niin suostutko myymään toisen? Tarjoan selvää riihikuivaa ja rakastavan (ja hieman epänormaalilla innolla pilleihin suhtautuvan) kodin 50-luvun keittiössä.

marietta

Voi, siis noitahan saa jostain tusinatavaratalosta! Voin minä toki tuosta luopuakin, mutta löydät varmasti helposti myös uuden. Yritän selvitellä, mistä niitä saa :)

Sen jos selville saat niin voi juma!

 

marietta

Kyseinen pillipurkki on Tampereen Nekalan Löytöliiteristä, mutta niitä voi kuulemma löytää myös muista tavarataloista ympäri maan! Ilmoitan, kunhan saan varmistuksen, minne kaikkialle niitä on myyty.

Herramunjee, nyt on pistettävä Tampereen kuriirit koville. Ai että! Kiitos tästä!

 

marietta

Noniin, pillipurtiloita on myyty mm. S-ryhmälle ja Hong Kongeihin. Metsästys alkakoon, ja jollei helpolla löydy, saat multa toisen :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Toi pillillä juonti aiheuttaa ryppyjä. Tsekatkaa vaikka keski-ikäisten tupakoitsijoiden huulten ympärys, se jatkuva imemisliike on iso osasyy ennenaikaiseen rypistymiseen. Tai näin mulle eräs kosmetologi asian ilmaisi..

Mahdoton Nainen

"...se jatkuva imemisliike on iso osasyy ennenaikaiseen rypistymiseen." Shit, I'm screwed.

marietta

Bahaha! Arvostan.

Mahdoton Nainen

Sori, en voinut vastustaa :)

Pilleille on aina käyttöä, tv-kokeilta opin että ruokaa laittaessa pitää olla jotain juomaa lasissa. No, salaatti pilkkoessa kädet lähmääntyy-> lasi lähmääntyy-> ei kiva. Eli ostin sitten paketillisen pillejä ihan tätä varten. nim. kätevä emäntä. Ja se tavara jota ilman en voi enää elää: Darth Vader-kello! Mies osti sen mulle ystävänpäivänä, mies sekä kello aivan ihania!

Kaista (Ei varmistettu)

Kohdat 2 ja 4: jos sulla joskus käy lapsivieraita, ei yhtään tarpeettomia. Kaikki lapset arvostaa sitä että niiden juomalasiin tökätään pilli, ja kaikki lapset saa joksikin aikaa hiljaisiksi kun kokoilevat tota Pikku2-magneettipalapeliä jääkaapin oven edessä.

marietta

Tarpeellisiahan nämä kaikki tavarat ovatkin! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

hieno

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.