5 + 1 kysymystä, jotka Oscar-gaala minussa herättää

Jasshhoo. Tämä keväthän onkin hyvää aikaa olla täällä New Yorkissa, kun pääsee katsomaan töllöstä Super Bowlit ja palkintogaalat poikineen ihan ihmisten aikaan illalla. Ei tarvitse kukkua yömyöhään tai herätä kesken torkkujen.

Eilen siis jaettiin (ja jaetaan vielä tälläkin hetkellä) Oscar-pystejä, arvosteltiin kolttuja ja kohistiin juontojen vitseistä. (Oma suosikkihetkeni oli Shirley Basseyn Goldfinger-veto. Uh!)

 

Minussa Oscar-gaala herätti lähinnä kysymyksiä siitä, että

1. Miten epäluonnollisen ja ihmeellisen ja down-right OUDON näköinen Renee Zellweger on? Oikeasti. Mitä sillä on naamassa siinä silmien ja kulmakarvojen kohdalla? En tunnista.

2. Miten punainen ja turvonnut voi William Shatner olla (ja puhua kuin Remontti-Reiska sillä hidastetulla videolla)? Tukkeutuneet verisuonet näkee jo naamasta. Pahaa tekee.

3. Miten upean poliittisesti epäkorrektia läppää juontaja voikaan suustaan päästää ja miten kliseisen kauhistunutta amerikkalaisyleisö voikaan sen johdosta olla?

4. Miten Jack Nicholson on näyttänyt ihan samalta abyyt viimeiset 80 vuotta (ja miksi sillä on aina aurinkolasit sisällä)?

5. Miten voinkaan rakastaa Joseph Gordon-Levittiä ja Jennifer Anistonia näin paljon?

+1. Mitä ihmettä ne tyypit tekevät siellä juhlapaikassa mainostaukojen aikaan? Mainoksia tulee nimittäin PALJON. PAL-JON. Ymmärsittekö? P-A-L-J-O-N. Paljon.

Plus tietenkin paljon kumman kaa -skenaariokysymyksiä.

Pahoittelut muuten telkkarikuvista. Mulle taisi nousta shown aikana (ansiosta) kuume eikä kunnollisten kuvien metsästys oikein napostellut.

Kommentit

empuska

Ai niin, kun MacFarlane oli juontamassa! Onneksi tajusin skipata, muutoin olisin kuollut veritulppaan tai ainakin saanut mojovona päänsäryn korkeasta verenpaineesta, ihan jo MacFarlanen naamasta.

Nimim. "Macfarlane ON Peter Griffin, ja se on syy, miksi Family Guy on paska"

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä ihmettä, onko tossa viimeisessä kuvassa (upean Joseph Gordon-Levittin lisäksi) Daniel Radcliffe? Oikeassa reunassa, vähän eksyneen näköisenä niinkun yleensä.

Anna Karhubear

Ziiisös, onko tuossa Zellwegerin dobber-zobbelganger?! Sille on tehty jotain samaa ei-eitä kasvoihin kuin Robin Wrightille lähiaikoina (en meinannut tunnistaa sitä House of Cardsissa - tai sit vaan tartten uudet rillit).

nansk

Siis voi hyvänen aika sitä mainoksien määrää! Ja täällä päässä siinä jouduttiin katselemaan ja kuuntelemaan suomalaisia - krhmn - asiantuntijoita (ei niissä jälkimmäisissä mitään - Lauri Nurkse ja Dome Karukoskiko siellä esimerkiksi höpisivät - mutta se samperin Jarkko Valtee & co. oli tyhjäpäisintä porukkaa, mitä olen koskaan telkkarista joutunut kuuntelemaan). Etenkin loppua kohden se taukojen määrä oli jäätävä! Pysti tai kaksi ja mainoksia ja studio, kertaa monta.

Ps. On se Daniel Radcliffe. Veti hyvin! Tykkäsin myös juontajasta, ehkä siksi, etten ole koskaan katsonut Family Guyta...

marietta

Juontaja ei kuulu minunkaan suosikkeihini, mutta oli sopivan mitäänsanomaton, ettei ärsyttänyt. Joseph ja Daniel vetäisivät juontajan kanssa makean laulu- ja tanssiesityksen. JGL oli uh ihana, Daniel vähän awkward. Kaiken kaikkiaan ihan mielenkiintoinen shöy!

Janey (Ei varmistettu) http://mapetitevieblog.blogspot.com

Mainoskatkojen aikana jengi käy vessassa. Siis ihan oikeasti. Tiesittekö muuten, että Oscar-gaalassa on ihmisiä, joiden ainoa tehtävä on olla ns. seat filler eli istua jonkun (vaikkapa Jennifer Anistonin) paikalle, jos tämän täytyy poistua salista kesken show'n? Tällä varmistetaan se, että yleisössä ei näy tyhjiä tuoleja.

marietta

Unelmaduuni! ....not.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.