5 + 1 syytä, miksi Hulluna häämekkoihin on ehkä toiseksi paras realityohjelma. Ever.Mää oon AIVAN koukussa niinkin naurettavaan televisiosarjaan kuin Hulluna häämekkoihin. Ei, en ole häähullu, enkä ehkä edes ikinä menossa naimisiin. Tai no, ainakaan lähitulevaisuudessa. Vai mitäköhän siihen sanoo tuo minun Nuorempi Mieheni? 

Luulen, että ohjelma viehättää minua siksi, että rakastan mekkoja. En erityisesti edes häämekkoja, vaan mekkoja ylipäätään. Eikä muutakaan mekko-ohjelmaa ole tietääkseni tarjolla (en suostu hyväksymään Project Runwayta mekko-ohjelmaksi, koska siinä ne mekot puetaan sellaisten naista etäisesti muistuttavien tikkujen niskaan. Epärealistista. Häämekko-ohjelmassa on aika paljon enemmän naisen näköisiä tytsyjä). 

Se on siis kiva ohjelma siksi, että siinä on mekkoja. Ja siksi, että....

1. Ohjelma kuvataan Kleinfeldin kuulussa morsiuspukuliikkeessä, joka sijaitsee New Yorkissa. Kaikki, mikä pitää sisällään palasenkin New Yorkia, on katsomisen arvoista.

2. Morsiot ovat välillä aivan ihastuttavia sekopäitä. Ei mitään bridezilla-osastoa, vaan sellaisia sekopäitä, jotka tuhlaavat 24 000 dollaria hääpukuun, ostavat niitä kolme tai haluavat kaiken, hääpuvunkin, olevan pinkkiä. Ja ovat silti yleensä aika ihastuttavia.

3. Morsioiden sukulaisista niitä ihastuttavia sekopäitä vasta löytyykin! Miksen jaksa uskoa, että minun perheestäni tai ystäväpiiristäni löytyisi ketään, joka haluaisi tulla hääpukuni sovitukseen vain siksi, että saisi laukoa julmuuksia ulkonäöstäni, toiveistani ja maustani? Vihata kaikkea ja pukea minut huvikseen ällötyksiin, jotta saisi naurut? (Itse asiassa, viimeisin kuulostaa kyllä hauskalta.)

4. Kleinfeldin henkilökunta on vailla vertaansa. Yhtäällä meillä on Keasha, jonka otsis roikkuu välillä nenällä asti, toisaalla meillä on Camille, jonka kulmakarvat ja huulirajaukset on tatuoitu samalla värillä, ja lopulta meillä on osastollinen ompelijattaria, jotka ovat kaikki tylyjä, helmiä ja kreikkalaisia.

 5. Kleinfeld on kallis huippuliike, mutta kaikki sen myyjät puhuvat kuin pahimmatkin newjerseyläiset amerikanitalialaiset juntit. 

+1. Ohjelmassa itketään paljon. Itku on aina hyvän realityohjelman tunnusmerkki. Jopa vaatimus.(Ykkönen on edelleen kuitenkin Pikakurssi kodinostoon!)

Kuvat screenshoteja osoitteesta ruutu.fi.

Kommentit

Noloa myöntää mutta minäkin olen hurahtanut samaan ohjelmaan :) Siitä huolimatta, että olen vannonut, että jos joskus menen naimisiin en edes hanki hääpukua (en ostettua enkä vuokratua) vaan jonkun designer ym. mekon, jota voin käyttää muutenkin. Mutta joku tuossa ohjelmassa kyllä koukuttaa.

SOR

Oijoijoi mitä telkkarihelmiä! Pikakurssi kodinostoon on ihan parhautta ja say yes to the dress koukuttaa ainakin yhtä pahasti. Muitakin ei-niin-salaisia paheita kyllä löytyy. Esimerkiksi snog, marry, avoid on ihan huippu!

PSK
Insert Cool Phrase

Mä muistan yhden jakson, jossa sulhasen edellisestä liitosta hankitut lapset päättivät mitä morsian päälleen laittaan. Se oli kamalaa!!!!!!!

marietta

Haha! Ihanata, että samanmielisiä on muitakin! SOR, myönnän. Minäkin katson sitä. Nolottaa myöntää, mutta kyllä katson. Ja nautin.

nansk

Piti tulla oikein kiittämään tästä vinkistä, katsoin tätä (tämän jutun ilmestymisen jälkeen) puolivahingossa yhden jakson - normaalisti olisin vaihtanut kanavaa, koska realitytelkka plääh, mutta nyt jäin katsomaan ja jäin totaalisesti koukkuun! Voisin katsoa tätä kausikaupalla, mutta en oikein tiedä mistä sitä löytäisi! Perhana :D

Ihan huippu ohjelma, aivan loistava - enkä todellakaan ole mikään naimisiinmenokandidaatti, ainakaan vielä pitkään aikaan. Haistankin, että poikaystävääni vähän huolestuttaa koukuttumiseni tällaiseen ohjelmaan.

marietta

Jes! Ensiapua ainakin löytää osoitteesta ruutu.fi. Siellä on katsottavissa muutamia jaksoja. Koukutus maximus!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.