5 + 1 tapaa, millä 30 Rock on parantanut elämänlaatuani

 

 

Olen viime viikkoina seonnut ihan täysin Tina Feyn luomaan 30 Rock -televisiosarjaan (kuva NBC). Luin Feyn kirjan Bossypants, ja sen jälkeen oli pakko alkaa katsoa sarjaa, josta kirjassa niin kovasti puhutaan. Useat ystävät ovat sitä myös jo pitkään hehkuttaneet (sori, että tarvitsin itse sarjan luojan kirjallisen kehotuksen, ennen kuin uskoin teitä). Eikä suotta. Suosittelen!

 

1. Tina Fey. SNL-näyttelijät ovat mielestäni usein vähän ahdistavia. Tina Fey on poikkeus sääntöön! Tai siis 30 rockissa hän on poikkeus säntöön. Date Nightissa Fey on creepy. Sorry.

 

2. Tina Fey: Bossypants -kirjan parempi ymmärrys. Crap! Nyt se pitää lukea uusiksi.

 

3. Tracy Morgan. En kunnolla edes tiennyt kuka Tracy Morgan on, ennen kuin aloin katsoa 30 Rockia. Hauskinta on se, että hauskinta koko sällissä EI ole se, että sillä on naisen nimet. Ja molemmat vielä!

 

4. Alec Baldwin (se ei-niin-creepyn-ja-raiskaajan-näköinen-baldwinin-veljeksistä), joka on sairaan kova. Sairrrrraan kova.

 

5. ”I love (insert person, food or thing here) so much, I want to take it behind a middle school and get it pregnant.” -Tracy Morgan (as Tracy Jordan).

 

+1. Ohjelman huippuhauskat julkkiscameot (Conan O’Brien, Oprah, Jon Bon Jovi, Julianne Moore, Salma Hayek…) ja miten valmiita ne ovat tekemään itsestään pilaa.

 

Jussayin.

 

P.S. Tämä on hyvä aika aloittaa sarja, sillä sen viimeistä tuotantokautta viedään parhaillaan. Voit katsoa KAIKEN pötkössä. KAIKEN!

 

Kommentit

Dan
Kriitikot

Viimeinen kausi vietiin jo, nimimerkillä Jenna Maroneyn (TV:stä) poismenoa jo kuukausia surrut :(

Listalta puuttuu Jane Krakowski, joka on komedianero! Ei olisi ikinä Ally McBealin pohjalta uskonut...

Ps. Elämäni tähtihetkiin kuuluu Tracy Morganin tapaaminen hänen Staten Islandilla heittämän stand up keikan jälkeen :D

Pps. Katso Baby Mama, jos et ole sitä vielä tehnyt! Tina Fey + Amy Poehler = comedy gold. Always.

marietta

No niinpä tietenkin. Olisihan mun pitänyt tietää, että tv-kunkku Dan tietää kaiken! Minua paremmin. Sori, mun moka. Ja kiitos korjauksesta Dan! :) 

Tutustuin itsekin kunnolla 30 Rockiin vasta pari viikkoa sitten ja kolmas kausi menee jo puolivälissä. Aivan loistava :D

marietta

Jes! A true believer!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.