5 x eroamisen hyvä puoli

No niinhän siinä (taas) kävi, että poikki meni niin että napsahti. Joku saattaa muistaa, kun muutimme viime vuonna erillemme. Se oli helvetin hyvä ratkaisu silloin, mutta ehkä kuitenkin lopun alku. Eroaminen on ihan hirveää paskaa, mutta koska tämä minun blogini on olevinaan jokseenkin humoristinen paikka, niin yritän nyt ihan sillä tavalla POSIN KAUTTA kehitellä tilanteesta jotakin hyvää ja hauskaa. Tuskan takanahan tämä on, mutta olkoon. 

Eron hyvät puolet:

1. Sitä tekee hyviä päätöksiä. Kuten vaikka sen, että piirtää permanenttitussilla nahkaansa koko liudan (alkoholiaiheisia) tatuointeja, jotka haluaa ottaa (nyt heti). Sitten sitä saattaa ottaa ko. nahkanlirpakkeesta kuvan (ihan niin kuin malliksi tatuoijalle vaan) ja julkaista sen esimerkiksi blogissaan. Ja sitten voi olla, ettei permanenttitussi lähdekään kauhean hyvin nahkasta paitsi silloin kun sen ei pitäisi, ja tuloksena eräänä aamuna on mustanläikikkäät, tahraiset lakanat ja suttuinen reisi. Elämäni paras päätös!

2. Tulee uusia kokemuksia. Saattaa purskahtaa itkuun vaikka liukurappusissa seistessään, sokeroinnissa maatessaan tai puhelinmyyjän kanssa puhuessaan (aion muuten käyttää sitä jatkossakin: "olen oikeasti tosi kiinnostunut siitä avotakasta mutta nyt en vaan byhyyhyyyyääääääääääähhh").

3. Saa "ajan lahjan". Vuorokaudessa on tosi paljon enemmän tunteja, kun ei pysty nukkumaan ollenkaan. Silloin saa tehtyä vaikka mitä: pyörittyä hädissään lakanoissa, käytyä mukavasti läpi kaikki elämässä tehdyt virheet, suunnitella tuskallista ja yksinäistä loppuelämää, katsottua telkkariohjelmia joista ei muista sitten enää mitään koska on koko ajan niin järkyttynyt ja tietenkin poistettua runsaasti nestettä kehosta kyynelten muodossa. Hirveän kätevää!

4. Saa isältä ja äidiltä parisuhdeneuvoja. Esimerkiksi tämän: "Sulla on ollut liian nuoria poikaystäviä. Tarvitset jonkun, joka vie sua elämässä eteenpäin etkä sinä sitä. Niin ensi kerralla kysyt sitten heti, että minkä ikäinen se on. Ja jos se ei ole sua vähintään viisi vuotta vanhempi, sanot vaan että MORO." 

5. Voi ryhtyä vaikka songwriteriksi. Mulla on ihan tosi monta hyvää biisin aihiota päässäni, ja ovathan kaiken maailman edsheeranit ja taylorswiftit tehneet eroamisesta itselleen oikein uran. Omia hittibiisejäni ovat muun muassa herkkä balladi "Et Koskaan Opettanut, Miten Laturin Piuha Kääritään Niin Kuin Vain Sinä Osaat", popralli "(Sängyn Alta Löytyi Vielä) Yhdet Bokserit – Saatana Sentään Remix" sekä r'n'b-hitti "En Enää Yletä Ylähyllylle (feat. Pitbull)".

 

Kultareunukset ja sillee. 

 

Lue myös: 

 

Kommentit

Larissa Aleksandra (Ei varmistettu) http://teekutsuilla.blogspot.fi

Huikeita biisejä! Auttaisivat varmasti myös meitä muita just eronneita, samastun ainakin tuohon ylähyllyille kurottelun ongelmallisuuteen. Tsemppiä sulle! <3

Tiia Rantanen

Kiitos! Pitbullin feattaus kruunaa sen. 

Repsi (Ei varmistettu)

Ai että. Tuo ajan lahja. Samaistun. Ja itsehän kävin hysteeriseen itkuun kun minuu pyydettiin treffeille. (Ei jatkoon.)

Vierailija (Ei varmistettu)

Halaus!

Tiia Rantanen

Kiitos! Niitä tarvitaan. <3 

Voi surkeus ja itkun pirskeet.  Ihan kamalaa!!!  Otan osaa.  Halaus.  Itke kun itkettää.  Olet sen ansainnut.

 
Nanna Santa Monicasta

Mä oon juuri jätetyksi tulleena purskahtanu itkuun lehtimyyjälle, joka ei uskonut ensimmäistä ilmoitustani, etten tarvitse lehtiä. Puhelu loppu kyllä hetkessä. Eli meinasin käyttää sitä jatkossa aina. on edelleen testaamatta. 

Voimia!

Tiia Rantanen

Joo ei se ehkä tunnu kovin hyvältä ajatukselta kanavoida näitä tunteita sitten kun niitä ei enää luonnostaan tuu. Mutta hyvä tietää että on se optio! (Ja hyvä myös tietää että tulee aika, kun näitä tunteita ei enää tuu.)

Ritsku (Ei varmistettu)

No voi perseensuti.
Posin kautta, voit aina leikkaa sun kynnet ja tulla boulderoimaan mun luo Ranskaan, Pariisin lähelle keskelle tuppukylään jossa on vaan metsä. Täynnä boulderkiviä. Ja puita.
Tai vielä parempaa, älä leikkaa kynsiä vaan tuu meidän Yoga&amp;Wine retriitille lokakuussa. Ranskaan. Lokakuussa.
Tai sit vaan lähdetään Sisiliaan Tefloneiden keikalle. Syyskuussa. Eka meet Pariisiin. Otetaan lennot sieltä.
Tai sit noi kaikki.
You know who to Call.

mlbc (Ei varmistettu)

No voi hitto!!!!

Halaus ja voimaa!

Mut siis AI ETTÄ rakastan noita kappaleita jo nyt. Jos pidät joskus biisileirin niin osallistun!! Mun pöytälaatikosta löytyy mm "Tipuin Taas Sängystä Kun Sä Et Oo Enää Stopparina" ja "Miksi Itsetehdyt Voikkarit Ei Vaan Maistu Yhtä Hyvälle Kuin Ne Mitä Sä Teit"

Tiia Rantanen

Kiitos. Ja vitsi mitkä biisit! Toi eka kuulostaa joltain sairaan hyvältä dancehall-bangeriltä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tiia ️️

Vierailija (Ei varmistettu)

Jahas tähän ei tullutkaan iphonen hymiöt mukaan, nyt näyttää aika kriipiltä. Kirjoita myös biisi ”Kuka mua nyt suojaa nettistalkkereilta”.

Niiden piti siis olla sydämiä &lt;3 &lt;3

Tiia Rantanen

Haha! Musta tää on edelleen vähän creepyä :D

Iso-O (Ei varmistettu)

No voihan persus,nää on ikäviä hommia. Tsemit ja jaksamiset! Mä voisin tarjoo olkapäätä ja pari hyvää vitsii manselaisista,jos piristäis?

-O

Iso-O (Ei varmistettu)

Mieluusti! Koska sopisi,varmaan mun aikataulujen puitteissa mennään?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.