6 asiaa, joita parrakkaista miehistä ei kerrota

Parrakkaat metsämiehet ovat kuumaa kamaa. Ainakin jos valtamedioita on uskominen. Parta on pop, ja kuka tahansa itseään kunnioittava naimaikäinen hetero naishenkilö haluaa miehen, jonka leukaperiä sellainen koristaa. (Disclaimer: muista, että tämä koko blogi on yksi iso vitsi.)

Minunkin poikaystävälläni on parta. Ehkä siksi olenkin oppinut parrakkaan miehen kanssa asumisesta muutaman asian, joita kukaan ei muistanut kertoa minulle aiemmin. Nyt kerron ne. Asiat, joita kukaan ei koskaan lausu ääneen

  • Partakarvat muistuttavat yllättävän paljon häpykarvoja
  • Niitä ei melkein huomaa, kunnes yhtäkkiä ei huomaakaan mitään muuta
  • Asunto näyttää siltä, että siellä olisi tanssittu alasti ja hinkattu häpykarvoja toisiinsa niin kovasti, että niitä on rapissut joka paikkaan (tosin en tässä suinkaan väitä, etteikö niinkin olisi voinut tapahtua, krhm)
  • Häpykarvan näköiset karvat eivät ole kovin kivoja tyynyllä
  • Eivätkä paistinpannussa
  • Tai lavuaarin reunalla

 

Että ei mulla sitten muuta.

 

Lue myös:

 

Kommentit

Zan (Ei varmistettu)

Nyt täytyy kyllä tulla esittämään eriävä mielipide. :D Omalla miehelläni on myös suhteellisen muhkea parta ja parran karvat ovat erittäin karkeita, kiharaisia ja häpykarvamaisia (tirsk). MUTTA hänen jäljiltään niitä ei löydy mistään muualta kuin joskus parran siistimisen jäljiltä lavuaarin reunalta. Mieheni kampaa partakammalla joka aamu parran kuosiin ja asentaa karvat oikeaan asentoon partavahalla, joten uskoisin että irtokarvat kampautuvat parrasta pois eivätkä varise joka paikkaan. Eli ei, kaikki parrakkaat miehet eivät varista karvojaan joka paikkaan. :)

Tiia Rantanen

Tulit tänne sitten lesoilemaan tuollaisella valioyksilöllä! Saisinko minäkin vaihtaa omani sellaiseen? (Sekin muuten kampaa ja vahaa, mutta varisee silti. Reklamaation paikka?)

CougarWoman
CougarWoman

"Asunto näyttää siltä, että siellä olisi tanssittu alasti ja hinkattu häpykarvoja toisiinsa niin kovasti, että niitä on rapissut joka paikkaan"

Tirsk - mielikuva! :D 

Jaa, ne karvat noutopizzassa ovatkin sitten toivottavasti PARTAkarvoja? (Eipä silti, ei oo pizza jäänyt vielä koskaan syömättä, vähän hävettää myöntää...) 

Tiia Rantanen

Tavallaanhan on siis ihan se ja sama, mitä karvoja ne ovat. Jos ne näyttävät häpykarvoilta - yäk.

Aave (Ei varmistettu)

Jumalauta ne partakarvat lavuaarin reunoilla. Pienet perkeleet.

Mutta on parrassa myös onneksi kivoja puolia, kuten että sitä on hyvin rauhoittavaa silittää.

Tiia Rantanen

En mää vaan saa ikinä. Kutittaa kuulemma.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eih, nyt loit mielikuvan josta ei helpolla pääse.

Tiia Rantanen

Häpykarvojen hinkkaaminen vai? Mietin ensin, että jos se olisi vaan sellaista villiä ravistelua, mutta sitten ajattelin, etteivät ne ehkä pelkästään sellaisen voimasta lähde irti... Täytyy siis hinkata. 

Ole hyvä! :)

Kielikylpy

Sama homma, karvoja siellä täällä ja mustana vielä. Myönnän, ett usein menee myös hermo mutta on se parta vaan <3

Tiia Rantanen

Ihana parta! :)

ulkoporilainen

Ha ha ha! Oon kanssa todennut, että parta miehellä on kiva siinä lookbookissa, mutta ei käytännössä. Sama pätee oman empiirisen tutkimuksen perusteella muuten myös grudge ja skeittatihemmoihin: Niin ihanan meneviä & henkeviä mielikuvissa. Kun sitten on todellisuudessa kosketuksissa sen kanssa, mitä se boheemius, hiki päässä painaminen&peseytymättömyys pitää sisällään, ei olekaan välttämättä enää niin kivaa.... :P

Tiia Rantanen

Haha! Lookbookissa. Otan ton käyttöön!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.