6 asiaa, jotka olen oppinut katsomalla Kardashianeja

Läheiset ystäväni tietävät, että sekoan epäsäännöllisin väliajoin ihan älyttömiin (reality)ohjelmiin. Viimeisimpiä pakkomielteitäni ovat Are You the One? ja Million Dollar Listings NY eli niinsanotut tavisrealityt, mutta nyt nuo kirotut Kardashianin siskokset ovat onnistuneet soluttautumaan mieleni telkkarirutiinien sopukoihin. Aloin katsoa sarjaa ensin puolivahingossa telkkarista ja sitten netistä kun en kestänyt elää epätietoisuudessa, mitä seuraavassa jaksossa tapahtuu. Koska aloitin katsomisen jostakin kahdeksannen kauden puolivälistä, en tajua koko hommasta paljon mitään, mutta nämä seuraavat asiat olen oppinut:

  1. Kardashianit elävät vuodessa 2002 tai jotakin, sillä ne käyttävät koko ajan lankapuhelinta ja niillä on sellaiset pieninäyttöiset, näppäimelliset puhelimet. Burberryt tai Blueburyt tai jotkut ikiaikaiset veivausvehkeet.
  2. Kardashianit tekevät koko ajan kirjaimellisesti kaikkea. Ainakin ne sanovat niin. Toisaalta kyllä minäkin ihan kirjaimellisesti kirjoitan nyt tässä tätä tekstiä. Alankin käyttää sitä itse. "Katsoin eilen kirjaimellisesti kuusi jaksoa Kardashianeja" tai "Minä ihan kirjaimellisesti uskon, että voisin olla Khloé Kardashianille tosi hyvä ystävä." Noin niin kuin esimerkiksi. Krhm.
  3. Kim Kardashianilla on kerta kaikkiaan pakko olla jokin yhteinen geeni Keanu Reevesin kanssa, sillä molemmilla on vain yksi ilme. Hyvännäköinen ilmehän se on - kummallakin - mutta niitä on vain se yksi.
  4. Olisin kusessa Kardashian-maailmassa, koska puolisolle lahjaksi kelpaavat vain autot tai selfiekirjat (kyllä, kokonainen kirjallinen omia selfieitä), eikä minulla ole varaa kumpaankaan. Taloudellisesti tai naamallisesti.
  5. Olisin myös siksi kusessa Kardashian-maailmassa, koska ne asuvat koko ajan toistensa luona enkä minä keksi millään, minne 32 neliön asunnossani majoittaisin siskoni koko perheen kuukausikaupaksi. Kirjaimellisesti vessaan, varmaan. 
  6. Kardashianit ravaavat koko ajan Las Vegasissa. Luulen, että niillä on uhkapeliongelma. Tai sitten ne menevät sinne 99c pihvin vuoksi.

 

Kommentit

Kiti

Hahaa, mahtava ohjelma. :D Näin tässä yhtenä päivänä jakson, jossa Kanye West kosi Kimiä erittäin suureellisesti ja teatraalisesti. Ja tietysti koko tv:stä tuttu suku oli paikalla hyperventiloimassa. Ei koskettanut.

Sarjan katsominen tuntuu siltä, kuin katsoisi todella kömpelöä näytelmää, mutta ei vaan voi olla katsomattakaan. Kirjaimellisesti.

Tiia Rantanen

Joo, en ymmärrä mikä siinä oikein on. Ehkä minullakin on vaan sama ongelma kuin Sir Mix-a-Lotilla: I like big butts and I cannot lie.

koukussa (Ei varmistettu)

Mistä näitä voi katsoa netistä? :DD koukussa myös ja ava etenee liian hitaasti.

Tiia Rantanen

Googlaa "watch keeping up with the kardashians online", eiköhän sieltä löydy.

Torey
Näissä neliöissä

En siis oo ainut! :'D Mun mielestä se on ihan parasta viihdettä isolla V:llä! Illalla kun ei muuta tuu, ja lapset nukkuu, niin ai että siinä aivot tuulettuu kun niitä kattoo!

Anjuska
Ripaus elämäämme

Hah, muutkin katsoo! Myönnän myös, olen hieman koukussa kyseiseen ohjelmaan ja nauhotankin sen aina ja katson ihan kaikessa rauhassa kun muut ovat jo rauhoittuneet nukkumaan :D En kyllä osaa sanoa, mikä siinä on se vetävä asia joka koukuttaa katsomaan. Ehkä juuri tuo ihme meno, kun kokoajan on niin kiire kiire kiire, mutta tosiasiassa kaikki kohtaukset on kun he makaavat sängyllä tai sohvalla juoden jääteetä ja rupatellen niitä näitä. Ihan oikeesti hei. Mutta todellakin viihdettä isolla V:llä! :D

Torey
Näissä neliöissä

Ehkä siinä on myös se, kun se on niiin kaukana omasta maailmasta. Ostella nyt autoja tosta vaan, tai vuokrata Stadion kun haluaa kosia toista. Mua kosittiin työpaikan parkkipaikalla ja se oli enemmän ku riittävää mulle<3 :D 

Anjuska
Ripaus elämäämme

Juu, niinpä! Mitä toissaviimeisessä jaksossa, Scott päätti ostaa Kourtneylle uuden auton, pienemmän auton, jottei tarvitsisi ajella kokoajan isolla maasturilla. Päätti sitten ostaa ferrarin.. Ei oo pikkurahan puutetta ei :D Mua kosittiin karaokebaarissa ja myös se oli ihan riittävä, en kaipaisi mitään kauheeta showta sen yhden pienen kysymyksen rinnalle :D

Tiia Rantanen

Pahinta on se, että KUWTK:n lisäksi pitäisi varmaan myös katsoa niitä Kim and Kourtney take Miami ja Khloé and Kourtney take the Hamptons -spinoffeja. Telkkariohjelmat loppelämälle on taattu!

Deceiving Appearance

Mäkin olen jäänyt aivan koukkuun Kardashianeihin! Ensin katsottiin sitä "ihan läpällä" jossain kavereiden kanssa, sitten se osui kohdalle kun avasin telkkarin ja sitten... niin, aloin aktiivisesti katsoa sarjaa. Se on ihan mahtavaa viihdettä, koska, niin, se on. 

Se kirjaimellisesti on ainut asia mikä minua ei niin innosta, ne käyttää sitä sanaa ihan liikaa! 

Tiia Rantanen

Noin siinä just käy! Joku asia alkaa ihan vitsinä ja läpällä, ja yhtäkkiä sitä onkin koko ajan vaan tmz.comissa katsomassa, ovatko Kourtney ja Scott palanneet taas yhteen.

Deceiving Appearance

...onko ne?

Katottiin erittäin havainnollistava jakso koiranhoidosta (tanskandogilla ripuli ja kuinka kirjaimellista se olikaan) nuoremman lapsen kanssa. Mä en tiennyt kumpi oli viihdyttävämpää: esiteinin ilmeet vai Kardashianit :D

Lauratau
Lapsenkengissä

Se sohvalla makoiluhan on kirjaimellisesti niiden työtä, eli kyllä ne siinä mielessä kirjaimellisesti kiireisiä ovat. ;) Mut joo, mahtava sarja. Suosittelen aloittamaan joku päivä ihan alusta, se vasta hauskaa onkin! :D

Tiia Rantanen

Siis minä kirjaimellisesti just äsken suunnittelin sen alusta asti katsomista.

kaista (Ei varmistettu)

Kardashianit on kuin joku onnettomuuspaikka jota on vaikea olla katsomatta. Nolottaa ja kuvottaa mutta pää vaan kääntyy sinne päin.

kaista (Ei varmistettu)

Ja mun täytyy lisätä, että klikkaan nykyisin kirjaimellisesti melkein kaikki Kardashian-uutiset auki ja mulla on jopa mielipide Caitlyn Jenneristä. (Se on, että Bruce ei osoittanut suurinta itsenäisyyttä korjaamalla sukupuoltaan, vaan sillä, että nimi on Caitlyn, ei Kaitlyn. Ja toinen on, että Suomen telkassa nyt pyörivien jaksojen katsominen tuntuu ihan epätodelliselta kun se on vielä Bruce.)

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Miä RRRAKASTAN sitä sarjaa! Mun mielestä on tosi vaikuttavaa, miten ne on saanu luotua tollasen imperiumin ei-minkään ympärille! Jokainen tytöistä (ja niiden äiti) on ihan tosi kaunis (oli aitoa tai ei) ja toimii ainakin mulla hyvänä motivaationa olla edes joskus vähän huolitellumpi.

Oon vahvasti sitä mieltä, että tositeeveetähdet, niinku mm. just tää Kardashian-Jenner-klaani ei oo yhtään niin bimboja kuin mitä jengi luulee tai mitä ne ite antaa ymmärtää, sillä "tyhmä paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä" :D vaikka onhan niillä kaikennäköistä bisnestä, jota kuuluisaksi tehty nimi vie eteenpäin. Vaatekauppaa, kosmetiikkaa jne.. Ja mitä niihin aina sopivasti sarjaan kuvattuihin bimboiluihin tulee, ni onhan meil jokaisella ne idioottihetkemme, ku pitää laskee laskimella mitä on kolme kertaa kaksi. Or is it just me?

Jos löytäisin jostain kohtuuhinnalla, ostaisin kaikki tuotantokaudet dvd:nä ja kattoisin putkeen! KUWTK on muodostunu yhdeksi mun lempparisarjoista Laguna Beachin ja The Hillsin seuraan <3

Mia K.
Voi taivas

Mistä osoitteesta noita voi katsoo netistä?? :D Oon ollu koukussa jo pitkään, ja takuulla pahenee! ;)))) Seuraavaksi oon varmasti menossa jo jenkkeihin... ? 

Mutta, siis komppaan! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä oikeesti yllätyin Kardashianien fiksuudesta, kun (vahingossa) aloin tuota ohjelmaa katsomaan :D mielikuvissani he olivat täysbimboja, mutta kyllä noilla ainakin sellaista sosiaalista älykkyyttä on. Mutta miksi ne, erityisesti Kourtney puhuu niin hitaaaaaasti. Ihan superärsyttävä puhetapa ja katsonkin ohjelmaa usein ilman ääniä :D

Alexa D. (Ei varmistettu) http://www.alexadagmar.com

Kiitos mun päivän piristämisestä! xx

Katri, kirjaimellisesti (Ei varmistettu)

Omg. Ihan niinkuin osallistuisin johonkin terapia-ryhmään...koska kyllä, minullakin on riippuvuus!!!

Jotenkin tuli vähän petetty olo vaan kun IL:ssä luki et Kourtney on sekoillu Bieberin kanssa. Ja mulla oli siitä mielikuva kiltti kotiäitinä, jolla on aina smokey eyet... Tosin inhoan sitä sen jo nyt exää, mikä hemmetin "Lordi" se muka on??
Ja mikä se on se pissan värinen juoma jota ne juo all day every day??

Ps. Minä ja Kim synnytettiin samana päivänä!!! Pistäkääs paremmaksi! :D

Mia K.
Voi taivas

Vau! -ylläolevalle- synnäripäivälle :)

Osuva postaus!! Niiiiin koukussa! 

Halusinvainsanoa (Ei varmistettu)

Heitänpä tänne yhden kommentin vähän uudesta näkövinkkelistä.

Minä en katso Kardashianien tv-sarjaa, koska heillä on monta isoa taloa tai rahaa ostaa autoja, merkkituotteita ja luksusmatkoja. Minä katson heidän elämäänsä ihmetelläkseni, miten inhimillisen samanlaisia, mutta erilaisia ihmissuhteiden eri ulottuvuudet ovat eri puolilla maailmaa, rikkauteen katsomatta.

On stressiä lahjoista, huolta siskon jaksamisesta ja syyllisyyttä äidille kohdistetuista ikävistä sanoista. Osataan olla huolissaan tavaran paljoudesta, terveydestä ja yhteisestä ajasta. Koetaan, ihmetellään ja muistellaan yhdessä merkityksellisiä asioita.

Minulle juuri siksi parasta antia ohjelmassa edustavatkin helikopterilentojen ja baari-iltojen sijaan, ne monien inhoamat itsereflektio-osuudet, joissa henkilö istutetaan tuoliin vahvojen valojen alle. Niissä hetkissä jokainen sarjan jäsen joutuu ja pääsee oikeasti pohtimaan tekojensa ja tekemisiensä syitä, seurauksia ja tunnelatauksia - vieläpä ääneen.

Siinä itsereflektion määrässä, ja usein laadussa, olisi meillä kaikilla varmasti opittavaa: Miksi toimin kuten toimin? Miltä minusta tuntuu? Mitä haluan saada aikaiseksi teoillani ja sanoillani? Mikä on minulle tärkeää? Kuka minä olen ja kuka minä haluan olla?

Vau mikä vauva!

Jossain vaiheessa tuli toisena päivänä ihan alkupään jaksoja ja toisena päivänä uusia. En kans tajunnut MITÄÄN (en tiiä oiskinko tajunnut vaikka olisin kattonut vaan yhtä kautta), mut katoin silti. Ainakin siellä oli tosi monta jonka nimi oli Scott tai Kris, joskin ne oli eri ihmisiä eri kausilla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.