6 x amerikkalainen päivittäistavara

Vietin keväällä pari kuukautta New Yorkissa, ja vaikken oikeasti haluaisi sanoa paikasta mitään kielteistä, koska rakastan sitä niin paljon, on minun pakko raportoida hämmentävistä tuotteista, joita jokaisen amerikkalaisen elintarvikekaupan hyllystä löytyy. 

Sukupuolitesti. Ei - kyse ei ole sukupuolitautitestistä, vaan testistä, jolla voi kotona testata, kumpaa sukupuolta naisen vatsassa kasvava cashew-pähkinä edustaa. Varmasti täysin luotettava ja Dr. Shubwayakarmabamalamadingdongin suosittelema.

Hammaspaikka. Kyllä, Amerikan vakuutusperusteisen terveydenhuoltojärjestelmän pakottamana kaikki happohyökkäyksen valtaamat surkeat sielut voivat paikata hampaidensa reiät yksinkertaisesti (ja turvallisesti) itse kotona. Ei ole ollenkaan olemassa riskiä, että edellä mainittu sielu nielee paikkamateriaalin ja tukkii sillä reiän sijasta vaikka henkitorvensa.

Kaikkea vesimelonin makuisena. Vesimeloni on hyvää, vesimeloniesanssi ei. Eivätkä varmaan myöskään ne väriaineet, joilla vesimelonikarkkeihin ja -purukumeihin tehdään tummanvihreitä, vaaleanvihreitä, vaaleanpunaisia ja mustan siemenen värisiä osioita.

Naisten korvatulpat. Ne ovat kirkkaan pinkit, ja nanomillin miesten korvatulppia pienemmät. (Ja nerokkaat, koska ostin niitä. Kolme pakettia. Hups.)

Tyhjät lääkekapselit. Jotta voisit vaikka naamioida tulevalle uhrillesi tarkoitetun lamaannuttavan huumeen aspiriiniksi tai salakuljettaa kokaiinia tullin läpi. Tai, tiedäthän, kehitellä oman lääkekapselin. Minun omaani tulisi sitä suussa sihisevää karkkijauhetta, joka alkaisi porista ja paukkua mahassa vasta, kun kapseli sulaa. Buhahaha.

Fat free -karkkeja. Kaikissa tuotteissa, joissa on kuusi kiloa sokeria, muttei yhtään rasvaa, muistetaan mainita, että ne ovat rasvattomia. Tosin tottahan tuo. Saisinko yhden vesimelonin makuisen?

EDIT: +1: Vajayjay-lätkä. Nykissä asuva ystäväni lähetti minulle juuri kuvan kaupasta löytämästään tuotteesta, jonka nmi on CAMEL-NOT, ja joka on osastoa swim essential. Se on lätkä, joka sujautetaan bikinien alaosaan, ja sillä vältetään camel toe. Todellakin oleellinen tavara uimarille.

Kommentit

Tota "paikkaa itse oma hampaasi" kamaa on täälläkin. Kerran on jopa ihan hammashoidon päivstyksestä käsketty hakea paketti ja paikata sillä lohjennut paikka ja soitella sitten itselle aika jonoon... 

Tiia Rantanen

Häääh?! Mä en ole ikinä nähnyt ja olin varma, että se on Suomessa suurin piirtein laitonta. Mahtavaa!

Tosin melko helposti täältäkin löytyisi kaupasta kamaa, jota jenkit voisivat ihmetellä. Niin kuin vaikka kananmunia, joita kukaan ei ole vielä keittänyt tai paistanut.

meg (Ei varmistettu)

Jep, se apteekista saatava kama on tismalleen samaa mitä me käytetään täällä hammaslääkärissä väliaikaisena paikkana (esim. juurihoidon välivaiheissa tms.).

Ei siis vaarallista, edes nieltynä, mutta ei sillä pysyvästi hammasta voi paikata. Tuntuupahan vähän mukavammalta suussa, kun ei ole teräviä reunoja tai koloja hampaassa. :D

Tiia Rantanen

Oho! Kiitos tiedosta. Tuntuu älyttömältä, että ihan tavan tampiokin voi paikata oman hampaansa. Tosin annettiinhan esimerkiksi minulle myös ajokortti, vaikken tiennyt sen saadessani yhtään, miten liikenteessä liikutaan. 

Koko H.
Ruskeat Tytöt

mitä??? vesimeloniesanssi on kaikista paras maku maailmassa!!! 

Tiia Rantanen

Mielipiteesi on VÄÄRÄ.

kaista (Ei varmistettu)

Se on muuten kummallista miten tietyillä esansseilla on oma tunnistettava makunsa, joka poikkeaa enemmän tai vähemmän siitä alkuperäisestä mausta, mitä sillä jäljitellään. Esim. päärynä-, sitruuna-. Kirsikkaesanssi on hyvää vaikkei maistu kirsikalta, hunajaesanssi on kamalaa eikä maistu (eikä varsinkaan tuoksu!) hunajalta,

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.