9 merkkiä, joista tiedät katsoneesi Frendien kaikki tuotantokaudet liian monesti

Nyt kun olen vihdoin valmistunut (wohoo!), olen viettänyt paljon kaivattua laatuaikaa elämäni rakkauden, Frendit-sarjan kanssa. Joo, tiedän, Frendit on jo tosi out, mutta olkoon. En häpeä rakkauttani! Omistan melkein kaikki kaudet, mutta koska minulla ei edes ole dvd-soitinta, olen katsonut sarjaa Netflixistä. Ja tajunnut, että olen katsonut sitä ihan liikaa. Ehkä niin on käynyt sinullekin? Tästä sen tietää: 

1. Olet yrittänyt iskeä jotakuta sanomalla "How you doooiiiinn". (Jos iskurepla toimii, tiedät, että iskettävä on kaltaisesi. Score!) 

2. Katsot sarjaa jaksokaupalla eri lähteistä (dvd, televisio, Netflix) vain siksi, että olet utelias tietämään, miten kinkkiset käännöspulmat on eri lähteissä ratkaistu. Esimerkiksi: 

Joey: "Where's your thong? You said you were going to wear a thong."
Charlie: "Thongsssss." 

tai 

Phoebe: "Hey! You know what I just realized? Joker is poker with a J. Coincidence?"
Chandler: "That's Joeyincidence with a C!" 
(ks. kuva)

tai 

Joey: "Man, you are Westminster Crabby." 

tai 

Chandler: "I'm from the waistband of Ohio, but when I was four, we headed over to the crotch." 

3. Olet katsonut kaikki kaudet tarpeeksi monta kertaa alusta loppuun, että kaikki hahmot ovat olleet suosikkejasi niin useasti, että olet vihdoin joutunut valitsemaan Rossin. Eäähh.

4. Olet tehnyt ystävällesi tai rakastetullesi lahjaksi sukkapupun. 

5. Olet katsonut muutaman jakson iltaisin niin monta iltaa putkeen, että kun heräät, oletat naapurisi laulavan moooorning's heeeeere tai törmääväsi vaikka Tom Selleckiin vessassa. 

6. Et malta odottaa, että pääset puhumaan jollekin amerikkalaiselle jostakusta kuumasta julkimosta vain, jotta voisit sanoa "I could just spread him on a cracker". (Tein tämän kerran. Success.)  

7. Osaat Smelly Catin stemmat. 

8. Naurat ääneen vitsille, jonka olet nähnyt 16 kertaa (ja vaikka sinua hävettää. Lievität häpeää (tuloksetta) hokemalla itsellesi naurunhirnahduksien välissä "onhan toi nyt hauska".) 

9. Aiot katsoa koko paskan vielä uusiksi. Monta kertaa. 

Kuva: Netflix

 

Kommentit

honeychile

+ 10: tiedät, että se jonka voisi (todellakin) levittää keksille on Tag :D 

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

+11: katsot molempien raskauksiesi laskettuna päivänä sen jakson, jossa Rachelin laskettu aika tuli ja meni.

Tiia Rantanen

Seriously, Ross. Breathe louder, that's great.

PSK
Insert Cool Phrase

5/9, mullahan on siis huikeesti vielä varaa katsella!

Laura T.
M O L

Smelly caat, smelly caat, it's nooot your fauult.

Nata - White Trash Disease

Could this BE more on point?!

Jenny Villa Radhus

Entä me, joiden suosikki on aina ollut Ross? Onko jonkin sortin valmistusvirhe?

Kanelibasilika
Tupa - Keittiö

Ei sitten minkäänlaista valmistusvirhettä, Ross vaan on paras ja hauskin ;)

KaHeVi
Life Time Story

Ihan huippu! Kolmonen paras =)

Oih, Frendit! Mun yks lempparikohtaus on se, jossa Rachel ja Chandler syö juustokakkua käytävässä ja Joey tulee siihen, kaivaa haarukan taskustaan "All right, what are we having?"

Nāiádes
Naiádes

Tai sit siitä, että on joskus treffikumppanin kanssa oluen äärellä kisaillut Frendi-tietoudellaan!

Mm. "Keiden hahmojen näyttelijät ovat vaihtuneet sarjan aikana?" tai "Mitä muita rooleja Estellellä ja Frank Jr.lla on ollut sarjan aikana?" ja "Kenen sarjan hahmon sukunimi on vahingossa muuttunut tuotantokausien aikana?"

PS. Voitin.

annakarin
Anna Karin

Kerro!!

Nāiádes
Naiádes

Nooo pilotissa Carolia näytteli eri näyttelijä, kun sarjan loppujaksoissa ja -kausissa. Muistaakseni pilotin Carol sai selville olevansa raskaana, ja siksi jätti sarjan kesken...(?)

Joeyn agent Estelle taas oli ekassa kaudessa kätilönä jaksossa, jossa Joey auttoi Celtics-fan Lydiaa synnyttämään. Sama jakso siis, jossa Ben syntyi.

Frankie Jr. nähtiin ihan ekaa kertaa kakkoskauden jaksossa, jossa Phoebe soitti Central Perkin edustalla sen jälkeen, kun ammattisoittaja Stephanie otettiin kahvilaan soittamaan hänen tilalleen. Loppujaksossa Frankie käy noutamassa Phoeben kitarasalkkuun vahingossa pudottamansa kumin. "Hey Christine, I got it!"

Ja sarjan aikana Barry on sukunimeltään jostain syystä sekä "Farber", että "Finkel".

 

Olenkohan nähnyt kaudet vähän liian monta kertaa.. Oon kun Monican prom date Roy, joka oli nähnyt Star Warsit yli 300 kertaa : D

IlonaSV
Saattaen vaihdettava

Oikeastaan kohta 8 voisi olla vielä, että naurat etukäteen vitsille, jonka olet nähnyt 16 kertaa. :'D Mulle ainakin käy niin, että alan nauraa jo ennen kuin se varsinainen hauska kohta tulee, hah. Todellakin on liikaa katsottu!

somewhere

Mulla on tuo ihan sama juttu :D Muut perheenjasenet pitaa mua ihan kahjona kun hekotan jo ennen kuin vitsit on edes lauottu.

Mä päädyn kerta toisensa jälkeen rakastamaan silti Chandleriä. Luin jostain, että se on kaikkien lemppari, mutta koitan kestää keskinkertaisuuteni.

Chandler: "Handle? I can handle it. Handle is my middle name. Well, actually it's the middle part of my first name."

laalaa123 (Ei varmistettu)

Itsehän sain juuri tänään päätökseen viimeisen jakson. (Kiitos Netflix!) Ja ei voi kyllä yhden käden sormilla laskea kuinka mones kerta oli..

jennajohannasi
Pirtti

Haha, toi käännösratkaisujen bongailu on muuten lystiä! Katselin ensimmäiset noin kaksikymmentä kertaa Frendien kaudet läpi dvd:iltä, ja sen jälkeen Netflixin tai telkkarin suomennokset on aiheuttaneet EI SE NOIN SANONU-reaktion.

Ja entäs sitten se, että itkee joka kerta ajatellessaan katsoessaan, kuinka Ross kiljuu puhelinvastaajalle ja sitten Rachel onkin jo oviaukossa, "I got off the plane!" Herkässä parin lasin viinihiprakassa yksin kotona saatan katsoa tuota kohtausta repeatilla youtubesta ihan vain itkeskelläkseni.

(Sama reaktio myös kohtaukselle, jossa Monica ja Chandler kihlautuvat.)

Bongasin blogisi hetki sitten, ja se on ollut aivan mainion viihdyttävää luettavaa yövuoron hiljaisille hetkille! Eli kiitos, kun helpotat kitutuntien hereillä pysymistä :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.