Alkoholia ja elokuvia!

 

Ravintola Adamsissa avattiin viime perjantaina elokuvaklubi Kino Adams. Avajaisnäytöksenä nähtiin samana päivänä ensi-iltansa saanut kotimainen komedia 3 Simoa.

Adamsin ympäristö on upea. 3 Simoa oli hauska ja hyvin tehty elokuva. Ja kukapa ei nauttisi elokuvataiteesta ystävien kanssa valkoviinispritzeriä siemaillessaan?

Ensi perjantana Kino Adamsissa Drive ja sydämentykytyksiä aiheuttava Ryan Gosling.

Kommentit

Anna Karhubear

Tämä on kyllä niin hyvä idea, pakko osallistua joskus. Ja pääni poksuu kysymyksistä: oliko paikka täynnä (eli pitääkö tulla kovin ajoissa)? Mitä liput maksoivat? Pitääkö tuoda omat popparit?

marietta

Ilmaista huvia on tämä!! Juomat tiskiltä toki maksavat. Alakerrassa ei tainnut olla kovin montaa vapaata paikkaa, mutta tungosta ei ollut. Veikkaan, että parvi oli melko tyhjä. Poppareita ei ainakaan toistaiseksi ollut tarjolla.... ehkä omat.

3 Simon kohdalla helmeilevintä oli se, että tuottaja(-ohjaaja?-)-käsikirjoittaja Jani pösö oli paikalla vastaamassa kysymyksiin ja kertomassa elokuvasta. Driven ohjaajaa tuskin saadaan paikalle, mutta Kino Adamsin järjestäjäthän voisivat pyrkiä herättämään keskustelua yleisön kanssa leffan jälkeen. Saiskohan sen Ryan Goslingin paikalle?

Anna Karhubear

Hei jes! Jos saadaan Ryan G paikalle, en tarvii poppareita. Ainoastaan ehkä kuolaimet.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.