Asioita, joita en uskonut tekeväni enää 30-vuotiaana

 

Kääntyväni aina, kun kuulen skeittilaudan äänen
Kyllä, minä olen se creepy täti-ihminen, jonka silmät alkavat aina kiilua, kun se kuulee skeittauksen ääniä. Kunnes se huomaa, että ääni lähtee noin kahdeksanvuotiaista pojista.

Pärjääväni kokonaista viikonloppua pelkällä ruisleivällä
Vahingossa! Ihan vahingossa.

Asuvani kolme vuotta samassa asunnossa pesemättä ikkunoita kertaakaan
Nyt ne on kyllä vihdoin pesty, koska lopputyö.

Katsovani Music Televisionia tuntikausia putkeen, vaikka sieltä ei edes tule yhtään musiikkivideota
Koska oletteko te nähneet, mitä loistavaa viihdettä MTV esittää? Teen Mom, The Valleys, Are You the One? Täydellistä.

Saavani pyyhkeet kanssamatkustajalta metrossa, koska jalkani ovat penkillä
ARGH. Hävettää. Luulin hetken olevani kuusitoistakesäinen.

Innostuvani metrilakusta kiljahtelemispisteeseen
Karkkia! Pitkissä pätkissä! Kuusi lakua vitosella! (Parasta on se, että nykyisin saan huuhtoa ne alas skumpalla, jos haluan. En kyllä suosittele. Mutta because I can.)

 

Kommentit

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mä ilahdun varmaan vielä vanhainkodissakin metrilakusta, se on parasta.

Meinasin ensin kirjoittaa, että pestäänköhän missään ikkunoita ilman lopputöiden tms. kirjallisten hommien aiheuttamaa sijaistekemisilmiötä, kunnes muistin, että meillähän pestiin just eilen - mä pötköttelin lapsen kanssa sängyssä ja katsoin, kun mies rehki.

 

Tiia Rantanen

Aaaa tähänkin hommaan tarvittaisiin siis mies! Mielellään sellainen skeittilaudan päältä löytyvä, kiitos.

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Oikeastaan tähän hommaan tarvittiin vain sellainen Kärcherin ikkunapesuri - jos mun miehen olisi pitänyt ihan perinteisellä rättimenetelmällä hoitaa se ikkunanpesu niin tihrusteltaisiin vieläkin likaisten lasien läpi. :)

Jenniii
Pupulandia

Vien kyllä voiton tuossa ikkunanpesuasiassa, koska olen onnistunut pääsemään 30 vuoden kunnioitettavaan ikään pesemättä IKINÄ yhtäkään ikkunaa eläissäni. Usein tapahtuneet muutot ovat olleet näppärä tekosyy: no kun just muutin, niin en ole vielä ehtinyt / no kun just oon muuttamassa, niin ei enää viitsi. Myös säähän voi aina vedota: no ei nyt viitsi, kun sataa räntää / no ei nyt voi, kun aurinko paistaa suoraan ikkunoihin ja jäisi rantuja. Alan olla tässä aika pro, kuten huomaatte. Äiti on myös pari kertaa antanut "tuparilahjaksi" tyttärelleen ikkunanpesun - erittäin hyvä lahja, sanoisin! Nyt näyttää kyllä maailma noiden likaisten lasien läpi niin harmaalta, että on varmaan pakko rikkoa hieno 30 vuoden sykli. :D

Veikkaan, että edelliset asukkaat käyttivät samoja tekosyitä, koska nuo näyttävät kyllä niin likaisilta, että ei varmana ole pesty moneen vuoteen.

Tiia Rantanen

Täytyy kyllä sanoa, että vaikka rantuja jäi, niin kyllä kannatti. Näkee naapuriinkin paljon paremmin! :D

Jenniii
Pupulandia

Veikkaan, että minullakin olisi ikkunat pesty jo aikapäiviä sitten, jos olisi graduprojekti aktiivisessa vaiheessa. ;) Mutta joo, kyllä nyt on kevään kunniaksi tämä hoidettava pois päiväjärjestyksestä. Onneksi poikakaveri jo kehui olevansa hyvä ikkunanpesijä eli ehkä onnistun nakittamaan tämän vielä jotenkin pois omalta kontoltani. :D

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Samaistuin! Vahvasti! <3

Hosuli
Hömppäblogi

Teen Mom! Parasta!

FFFifi
Fitness Führer

Mä en uskonut sekoittelevani omia koktaileja hiusväreistä ykskaks yllättäen kun lehdessä oli kiva sävy. Tein kuitenkin, päädyin vaaleanpunaiseen kukerrukseen ja kuulin huomautuksen Eiks toi oo aika teiniä. Sä et enää ole teini.

Metrilakua ostan aina kun näen. Nyt meinaan kyllä ostaa myös ikkunanpesun.

Mitä tulee skeittaajapoikiin, niin olen jo oppinut. Hämmennystä sen sijaan koen sen tosiseikan edessä, että minulle ns. silmää antavat herrasmiehet ovat nykyisin ihan pappoja. Enkä puhu siis tyyliin neljäkymppisistä vaan jotain kuusikymppisistä :O Apua.

Juudit
Ihmisen kokoinen

Kiitos ideasta, kopioitu

- Juudit, joka on kääntäny päätään äänen suuntaan niin kauan kun on tajunnut, mistä se tulee.

Lapin Outi (Ei varmistettu)

Koska lopputyö. &lt;3 Pitäisi kirjoittaa useammin, niin moni kauan tekemättä jäänyt asia tulisi hoidetuksi. Ehkä lopulta myös se itse lopputyökin.

Jalat penkillä tiputti mut jäihin. Etenkin täältä katsottuna junamatkat on, no, suhteellisen pitkiä. Yleensä tosin maksan itseni mielummin makuuasentoon, mutta jos matka on, sanotaan vaikka 7h, ei ehdi nukkua, eli on järkevämpää(?) ostaa istumapaikka. Joten anteeksi nyt kaikki kypsät ja arvokkaat leidit ja tsentelemänit, mutta en nyt jumankauta pysty istua kököttämään selkä suorana ja jalat ristissä koko matkaa, hyvä jos ensimmäistä tuntiakaan. Juna toimii niin loistavana nukutuslääkkeenäkin, erityisesti koska ajan voisi hyödyntää lopputyöhön. Tuleeko siis sellainen ikä vastaan kun en kääri itseäni siihen metrihuiviin, koita löytää mahdottomasta yhtälöstä mukavaa kylkiasentoa ja nostaa jalkoja viereiselle penkille, ehkä jopa suoraksi, niin että ne peittävät samalla koko käytävän? En jotenkin usko.

Jos nyt näin ulkopuolisena ajattelen, niin en tosiaan ole enää kämmenelle mahtuva teini-ikäinen, eikä niitä penkillä nukkuvia helmikorvikset ja burberryt päällä olevia keski-ikäisiä niin usein näe (olettaen että ei huomioida vappua), joten mihin väliin minä putoan? Kauhistuttaa nää ikäasiat. Kohta 2000-luvulla syntyneetkin on täysi-ikäisiä. O_O

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.