Asustemuodin huipulle - really?

Huomasin tässä jokin aika sitten, että realityohjelmien maailma tarjoilee taas uusia turhuuksia myöhäisiltojemme ja arkiaamujemme ratoksi.

Huippumalli Heidi Klumin luotsaama mahtisreality Project Runway - Muodin huipulle on saanut sisarsarjan Project Accessory - Asustemuodin huipulle. Sitä juontaa huippumalli Molly Sims.

Siis oikeesti?

Ohjelmassa rakennetaan 90-lukulaisen näköisiä vöitä, paksuja rannerenkaita ja huteria kenkiä, joilla ei pysy pystyssä. Pisteenä iin päälle kaikki koristellaan Swarowskin kristallein. Voittaja saa 100 000 dollaria Ebay Fashionilta oman malliston suunnitteluun, aukeamia InStyle-lehdestä ja mallien kampaukset ilmaiseksi vuoden ajan. 

Onko tää jonkun mielestä hyvä juttu?

Asusteiden suunnittelu, erityisesti laukkuujen ja kenkien suunnittelu, on mielestäni kiinnostavaa. Artesaaniosasto ja koruseppäys on inspiroivaa ja mielenkiintoista. En kuitenkaan näe syytä, miksi näistä järjestetään skaba, jossa kaksitoista kilpailijaa tekee kaiken tämän pikkumustaan tai muuhun blank canvasiin pukeutuneelle mallityttöselle ja kuorruttaa tuotoksensa (näköjään) joka kerta Swarowskin kristallein. Aluksi ajattelin, että okei, tämä on varmaan muutaman vuoden vanha ohjelma, annetaan se sille anteeksi, mutta EI. Viimevuotinen. 

Toisaalta en ole kyllä koskaan väittänytkään ymmärtäväni mitään fäshönistä. 

Olenko ihan pihalla? Vai todistaako Asustemuodin huipulle jälleen kerran väitteen siitä, että spin offit on luotu epäonnistumaan?

Kommentit

Dan
Kriitikot

Mutta toki jokainen ulkonäköön ja muotiin liittyvä seikka tarvitsee oman ohjelmansa. :D

Onkohan Suomessa ikinä näytetty sarjaa Shear Genius, jossa parturi-kampaajat kisasivat?  Se oli aikamoinen. Ja tottakai synnytti pari (menestyksekästä) spin-offia.

Project Nails ohjelmaa odotellessa...

marietta

Haha!

Koirantrimmaajat kilpasilla oli kyllä kans aika pohjanoteeraus...

TeemuBling

Musta tää on ihan superhyvä! Ei yksi spin-off nyt ole niin paha, eri asia olisi, jos ohjelmat olisivat Project Clutch, Project Pumps, Project Bracelet jne. Se olisi liikaa, mutta tää on ihan ok. Kunhan joku "taso" säilytetään ja palkinnot on hyvät, niin antaa mennä!

marietta

Realityohjelmathan ovat mun salainen paheeni. Tottakai katson myös tätä ohjelmaa, enhän muuten uskaltaisi kirjoittaa siitä. Sanon siis myös, että antaa mennä, ihan jokaiselle Project Thing-a-majigalle! Saanpahan lisää nillitettävää (ja katsottavaa)! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.