Beverly Hills 90210 vs. Melrose Place

Voidaanko puhua hetkinen massiivisesta nuorisoilmiöstä nimeltä LA Beat Beverly Hills 90210 ja siitä, miten käsittämättömän kuuma Luke Perry Jason Priestley 90-luvulla oli? (Team Brandon, muuten, ikuisesti.)

Äidyimme taannoin skumppaillassa kavereiden kanssa keskustelemaan tästä 90-luvun kulttisarjasta ja suorastaan hämmästyimme, miten hyvin osa meistä osasi ulkoa tunnarit, hahmojen nimet, niitä esittäneiden näyttelijöiden nimet, heidän suhdekoukeronsa ja katkaisuhoitonsa. Koska siis olihan se nyt hienoa aikaa: lappuhaalarit, jenkkikoulut, seksiä, huumeita, alkoholismia, machoilua ja Peach Pit.

Sitten muistimme, että oli myös sellainen upea asia kuin keskiviikkoillat ja Melrose Place: maailman siistein asuinkompleksi jonka keskellä oli uima-allas, seksiä, huumeita, alkoholismia, auto-onnettomuuksia, kuolleistanousemisia ja maailmankaikkeuden kieroutunein lääkäri Michael Mancini. (Niin ja siis Shooters oli siistein baari, jota ei koskaan ollut olemassa.)

Muttemme millään onnistuneet päättämään, kumpi sarjoista olikaan ykkönen. Joten eiköhän hoideta homma pois alta tässä ja nyt. 

Kumpi on sinun suosikkisi, Beverly Hills 90210 vai Melrose Place? 

(Ja jatkokysymys: kuka hahmoista olisit?)

(Itsehän olisin tietenkin Beverly Hillsin Andrea Zuckerman, koska se oli ainoa, kenellä oli silmälasit. Melrose Placesta olisin halunnut olla Amanda Woodward, koska se oli niin kuuma tai Jo Reynolds, koska se oli niin cool, mutta oikeasti olin ehkä enemmän Billy Campbell, sellainen ei-minkään-makuinen-tai-näköinen peruna.)

Lue myös:

 

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Beverly Hills oli mielestäni parempi, ehkä koska henkiöt olivat nuorempia ja siten lähempänä omaa ikääni. Hahmoista en kyllä samaisu kehenkään, tosin nuorempana olisin halunnut olla yhtä kaunis kuin Kelly :D

Tiia Rantanen

Niin ja siis Melrose Placehan oli ihan dadaa: juonenkäänteet menivät tosi nopeasti sellaisiksi aivan älyttömiksi kuka-on-kenenkäkin-isä ja kuolee-mutta-paha-kaksonen-varastaa-identiteetin -tyyppisiksi, mutta se siinä juuri kiehtoikin. Se oli kuin Kauniit ja Rohkeat, mutta ah niin cool

Eltsu (Ei varmistettu)

Nyt tiedän, mitä teen jouluna: Katson Beverly Hillsiä, koska toki mulla on se boxilla. Minä olisin halunnut olla Brenda, mutta oikeesti taisin olla Andrea.

Tiia Rantanen

Määkin olisin halunnut olla Brenda. Huoh. 

Jenni / Pupulandia (Ei varmistettu) http://pupulandia.fi

Ahhhh, the memories! Muistan, että Melrose Place jäi itsellä vähän pimentoon, koska se tuli niin myöhään (?) arki-iltana, että äiti ja isä eivät antaneet katsoa. Beverly Hills sen sijaan oli supersuosikki. Oma lempparihahmoni oli Brenda ja muistan silloin nuorena ihmetelleeni, että mitä kaikki siinä Dylanissa näkivät, koska todellakin Brandon oli kuumin. Mutta nyt alan ehkä vanhempana tajuta myös Dylanin lumovoimaa. :D Olisipa huippua päästä katsomaan tämä uusiksi. Tietääkö kukaan, onko näitä missään suoratoistopalvelussa saatavilla?

PS. Fanitin Brendaa niin paljon, että annoin kanalleni (kyllä) nimeksi Brenda! :D :D :D Meillä oli mökillä kesäisin kanoja ja jokainen sai oman nimikkokanan. Ja yhtenä vuonna kanalassa kirmasi Brenda. Nimen antajalla taisi olla ikää ehkä 8 tai 9 vuotta. Kova.

Tiia Rantanen

Jenni! BH tulee Avalta! Kana kainaloon ja nauttimaan vaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Melrose Place oli paljonpaljon parempi, koska se kuvasi elämää, jota en itse vielä elänyt millään tasolla (paitsi haaveissani)! ;) Beverly Hills kuitenkin keskittyi koulumaailmaan, vaikkakaan ei sekään minun yläaste-elämääni kuvannut, mutta oli sarjana lapsellisempi...

Toivoin olevani nuorena aikuisena samanlainen kuin Jo, vaikka ehkäse vaalea nainen (ei Amanda) oli lähempänä todellisuutta ja Jack oli suosikkini! Mistäköhän näkisi Melrose Placen jaksot???

Tiia Rantanen

Allison? (Googlaamalla jotakin watch melrose place online saattaa löytyä niitä jaksojakin. Tosin et kuullut tätä minulta.)

CougarWoman
CougarWoman

Mä en jotenkin muista koko Melrose Placea, vaikka sitä kovasti aikoinani fanitinkin. Siispä ääni Beverly Hillsille, ja tietty olisin halunnut olla Brenda! Mutta mä olin alusta asti Dylan-klaanissa, vaikka se mun mielestä olikin "jotenkin epäilyttävän vanha" koko sarjaan (ja siis olihan se :D). Brandon oli mun mielestä ihan liian puhtoinen ja kunnollinen, ihan ärsytykseen asti. 

Sekä nykyisen aviomiehen että entisen poikaystävän kanssa on monesti tullut palattua analysoimaan ko. sarjaa; varsinkin sitä, miten Brandon (vai oliko se sittenkin Steve) laitettiin heti tyyliin katkaisuhoitoon kun se joi kolme minipulloa viinaksia ja tuli niistä ihan känniin. :D 

(Mitenkään siis alkoholin haittavaikutuksia väheksymättä of course) 

Tiia Rantanen

Joo ja siis myöhempien aikojen BH-jaksoissahan Brenda oli ihan deekiksellä, kun se poltti kerran pilveä (se nisti Tiffani Amber-Thiessen houkutteli).

Allekirjoitan kyllä tuon Brandonin puhtoisuuden, mutta silloin kun katselin, sitä, oli Dylan vähän liian kaukana todellisuudesta nuuskamuikkuiluineen ja prätkineen. Ja nyt kun katsoo vanhoja jaksoja, niin Brandonhan on siis ihan saatanan kuuma ja Dylan vaan vähän naurettava.

Hemmuli (Ei varmistettu)

Melrose place oli ehdottomasti parempi, Beverly Hills ei ollut tarpeeksi hullu mun makuun. Paras hahmo oli tietysti seko-Kimberly.

PSK
Insert Cool Phrase

Ihan käsittämättömän vaikee valinta!!! Mutta kyllä mä käännyn Melrosen puoleen, se oli skitsompi eli siis parempi. Mun lemppari pimeimmistä jutuista saippuoissa on kyllä kaunarit ja Angela. Sheila hyvänä kakkosena. Mutta muistaako kukaan, mikä oli Donnan kuolleen (?) veljen nimi ja liittyikö siihen joku ampumishässäkkä?

Tiia Rantanen

Skitsompi = parempi :D

jennilina
auringon noustessa

LA Beat forever. Mä olisin tahtonut olla yhtä kaunis kuin Kelly ja taas yhtä fiksu kuin Andrea ja pojista taas tykkäsin Davidista. Brandon oli liian velimäinen ja Dylan kai liian välinpitämätön. En kyllä muista, että miksi Davidista tykkäsin eniten. Se oli kyllä söpö.

Tiia Rantanen

David oli sellainen late bloomer! Sehän oli aluksi se tyyppi, jota kaikki kiusasivat, ja sitten siitä tuli yhtäkkiä kaupungin kuumin dj. 

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Beverly Hills! Luulin ensin, etten muista kenenkään hahmon nimeä, mutta niin vain parissa sekunnissa ne ryöpsähti mieleen. Olin muistaakseni team Dylan. Oliko se sekopää Emily tässä vai Melrosessa? Muistan jonkun autonrengasviiltelykohtauksen.

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Emily ol Beverlyssä ja oli kai Brandonin tyttöystävä. 

Mä tykkäsin kummastakin, mutta jos pakko valita, niin Beverly Hills. Mulla ei ollut miessuosikkia (!). Kaikki tuntuivat niin vääriltä jotenkin. B liian tylsältä, S ällöltä ja Dylan vanhalta. Melrosessa tykkäsin eniten Michaelista! Häh! :D Niin, ja Beverlyssä Kellystä. Inhosin tätä Tiffanin esittämää typyä. Kamala. 

Tiia Rantanen

AAAAA nyt mäkin muistan Emilyn!!

Julia (Ei varmistettu)

Itse oon ollut vielä aika kakara - iässä näiden tullessa. Mut mun barbit oli aina Kelly tai Amanda. Ken sit aina Brandon. Olin hirvittävän loukkaantunut Kellylle kun se kohteli Brandonia niin huonosti. Olispa hauska kyllä katsoa nää joskus uudelleen, tulispa Netflixille :)

Tiia Rantanen

Beverly Hills tulee tyyliin Avalta! Iltapäivisin ja öisin muistaakseni. 

Pimpom (Ei varmistettu)

Pakko vielä osallistua tähän keskusteluun jälkijunassa, mutta muistaako kukaan miten Melrose (..lausuin sen aina Merlose, kun Melrose oli niin vaikea. kai. why?) Place alkoi, niin ainakin Kelly esiintyi sarjan alkujaksoissa! Oli varmaan muitakin yhteyksiä spin off-hengessä.

Matt-gay oli tietty kans ygönen ja teki varmaan minulle itärajan tuppukylän ysärilapselle homoutta tutuksi enemmän kuin mikään muu sarja :D

Tiia Rantanen

Joo muistan! Kelly seukkas jonkun aikaa Jaken kanssa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.