Britney Spears

Hei oikeesti, kuinka paljon voi ihminen itkeä yhden X-Factor -episodin aikana? Seriously. Ameriikassa osataan kyllä tehdä sairrrraaan hyvää televisioviihdettä.

Mielestäni Britney Spears on i-ha-na. Oikeasti tosi ihana. Kaikesta huolimatta. Enkä oikeastaan tiedä miksi. Se vaan on. Mielestäni on myös huippua, että se on mukana X-Factorissa, saanut shittinsä togetheriin ja näyttää hyvältä. MUTTA: voisiko joku kontrolloida sen naamaa?

Tiedän, että joku kuva siellä täällä voi olla epäedullinen väärällä hetkellä otettaessa. Mutta katsokaa sitä ohjelmaa ja Britneyn naamaa. Mitään kontrollia.

For the record: I LOVE BRITNEY.

Kuvat screenshoteja täältä.

Kommentit

phocahispida

Voisi samalla kontrolloida minunkin naamaani... Kuvamateriaali allekirjoittaneesta on aina sairasta 19/20 kuvaa on kunnon kaksoisleuka/tyhjääntuijotus/suuaukiselitys-kuvia...

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Yksi naamankontrolloija tännekin, kiitos!

No mutta kyllähän se mieltä lämmittää nähdä, ettei supertähdetkään aina onnistu. Ja mielummin kuitenkin tätä kuin oho, olen jäädyttänyt naamani botoxilla eikä minulla ole enää ilmeitä-tyyppinen meininki.

phocahispida

Aamen viimeiseen!

marietta

Veerauu, ahhh mikä linkki! Ihanaa!

Olette kyllä oikeassa, parempi se kai on että Pritni vääntelee naamaansa luonnollisesti. Ehkä se onkin enemmän jokin tilannetajukontrolloija, mitä se tarvitsisi. Toiset siellä lavalla laulaa sydämensä kyllyydestä viisi miljoonaa dollaria pelissä ja toinen sen kun irvistelee. Vaikka ne olisivat sen mielestä superhyviä, niin se irvistelee.

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Hahaa, Britney on kyllä ihan mahtava! Mä ajattelin sillon ku se vetäs sen kaljun, että mulle ois käyny ihan samalla lailla jos ois ne miljoonat ollu käytössä, tuskin oisin edes enää hengissä. <3 Britney.

:O (Ei varmistettu)

Sitte britneyllä on tosi usein suu auki siis ihan auki koko ajan leipäluukkulevällään.... Sulla nyt ei ollu ku yks kuva (ehkä 1 ½) mutta veli siitä kerran sano ja nyt en nää mitään muuta kuin sen avonaisen suun. veri-pridiktibl. you cant distroy that song sweetie (Tykkään siitä X-factor mainoksesta :D)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.