Curiously strong mints

Ostin New Yorkista viime kesänä Altoid-pastilleja, koska rasiat ovat mielestäni niin söpöjä. Joo, tykkään rasioista, big whoop. 

Vielä kivempia olivat kuitenkin rasioiden sisältä löytyneet suloiset kuvaukset niiden sisältämien pastillien vahvuudesta. 

The strength of Altoids comes from the use of real peppermint oil and the dreams of pregnant mermaids.

If you sail to an island, defeat a giant, and scale a mountaintop, Altoids are still stronger than you.

Olen kuullut, että Altoidseja aletaan myydä (ehkä myydään jo?) Verkkokauppa.comissa. Ottaa päähän, että hain omani rapakon takaa, eivätkä ne enää ole niin spessuja, mutta saanpahan ainakin uudet pastillirasiat sitten tulevaisuudessa melkein naapurista!

Kommentit

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Ooh, minullakin on Nykistä tuotu Altoids-pastillirasia, tosin minikokoinen joten siitä puuttui tuollainen tuoteseloste, perseestä! Eikä nuo pastillitkaan (wintergreen sugar-free) mitenkään erityisen hyviä olleet, mutta en vaan voi olla raahaamatta reissuilta kaikkea tuommoista pientä kivaa.

Samalta reissulta on myös peräisin Rosebud salve kauniissa pienessä peltirasiassa, jota olen säästeliäästi käyttänyt huulirasvana. Se ilahduttaa kylppärin kaapissa joka aamu ja tuo aina mieleen tuon mahtavan kaupungin.

marietta

Niin, hyviähän ne eivät ole. Tiineiden merenneitojen unien sijaan musta tuntuu että nuo on maustettu jollakin inkiväärijutskalla. Tuoksuvat ja maistuvat jotenkin ginger alelta tai joltain sen johdannaiselta. Samalta, miltä tuoksuivat tarrat, joita isi toi Ameriikanreissulta kun olin alle kouluikäinen. Ai että kuule! Niissä oli Snoopy ja muita Tenava-hahmoja, ja kun niitä pikkuisen rapsutti, ne alkoivat tuoksua tuommoiselta Altoidilta. Tai Lifesavereilta. Tai ginger alelta.

Ah ihanat tuliaiset! Itselle, tietenkin.

Jes. Mä toin tuollaisen piparminttupastillirasian San Franciscosta ja avasin sen kolme tuntia ennen kuin luin tän postin!  Eivätkä tosiaan ole kovin hyviä, mutta mitä siitä, kun aski on niin söpö. Mulla lukee sellainen fakta, että Altoids were first produced in1780, 189 years before man walked in the moon. Coincidence? Mahtavaa!

marietta

Hahaha! Helmi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.