"Ei me huomattu että se oli siinä"


Luin netistä jutun naisesta, joka sai tietää olevansa raskaana vasta ollessaan jo kuudennella kuulla. Juttu pani minut miettimään, että mitä jos muistakin asioista saisi tietää pikkuisen liian myöhään?

Yhtäkkiä kotona olisi 3-vuotias koira. "Eijei, on se ollut täällä ihan pennusta asti, sä et vaan tiennyt sitä."

Illallispöydästä löytyisi puoli vuotta vanha bolognese. "Joo, meidän piti syödä se helmikuussa, mutta ei me huomattu että se oli siinä."

Työpaikan YT-neuvottelut menisivät ihan ohi. "Mutta sähän oot ollut työtön jo puolitoista vuotta. Harmi, eropakettikin taitaa olla jo kulutettu."

"Öö, ehkä sun olisi jo aika sheivata? Tämä on jo toinen kesä putkeen kun sporttaat juliarobertseja."

Vai kuinka?

Kuvan henkilölle on juuri selvinnyt, että se on ollut seinässä kiinni huomaamattaan jo satoja vuosia. Kuva Metropolitan Museumin Cloistersista New Yorkista.

 

Kommentit

nansk

Hei ei oo hirveän pitkää aikaa siitä, kun Daily Mailissa uutisoitiin naisesta jolle selvisi raskaus vasta synnytyksessä! :D Eikä ollut edes lihonut vaan laihtunut, kaikki toiminut ihan normaalisti koko raskauden ajan! Tosi pelottava ajatus...

Anna Blue Eyes

Mä mietin aina noita uutisia lukiessani, että miten voi olla mahdollista..?? Ja sitten mä päätän olla sanomatta sitä ääneen, koska en kyllä ehkä haluakaan saada selville tätä. Pitää arvioida, kuinka vainoharhaiseksi sitä haluaa ruveta.

marietta

Todllakin! Toinen vakavaa vainoharhaisuutta aiheuttava asia on Investigation Discoverylta (suosikkikanavani) tuleva ohjelma Mystery Diagnosis, jossa esitellään harvinaisia tauteja. Not recommended.

marietta

Mullakin on yksi kaverin kaveri (ylläri) kenelle on tapahtunut niin. Huh.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.