Ensitreffit synnytysosastolla ja 3 muuta ohjelmakonseptia

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toinen kausi alkoi tällä viikolla ja ai etän että kuinka tämä tyttö siitä nauttii. Muistatteko, kun ensimmäinen kausi alkoi, ja kaikki taivastelivat sitä, miten sekopäinen konsepti on kyseessä? Ja oletteko huomanneet, kuinka se ei enää tunnu ollenkaan kreisiltä? Nyt kanavayhtiöiden pitäisi tietenkin kiipiä takaisin järkyttävyysasteikon kärkeen ja keksiä jotakin uutta ja ihmeellistä. Siksi olenkin kehittänyt muutaman ensitreffi-ohjelmakonseptin, jonka tiimoilta Ylen, Maikkarin tai Nelosen edustajat voivat vapaasti ottaa minuun yhteyttä (meiliosoite löytyy tuolta sivupalkista). Tässä ne tulevat:

Ensitreffit kiinteistökaupoilla
Ammattilaiset Kiinteistökuningatar-KaisaMiljonääri-Mira ja vaikka Tuomas Enbuske valitsevat hakijoiden pohjapiirrustusmieltymysten perusteella parit, jotka tapaavat toisensa asuntolainasopimuksen kirjoitushetkellä sponsoripankissa. Pari jos toinenkin saattaa kuvausten aikana intoutua remontoimaan asuntoaan, jolloin ohjelmaan saadaan koukuttavaa matskua myös remppa- ja sisustusohjelmien ystäville. (Huom! Frii voi myös ottaa allekirjoittaneeseen yhteyttä.)

Ensitreffit sukupuolitautitesteissä
Lääkealan ammattilaisista koostuva tuomaristo kahlaa hakeneiden sinkkujen joukosta sellaiset testitulokset, jotka parhaiten soveltuvat toisilleen. Yhdessä sitoudutaan olemaan niin kauan, kuin taudin hoito kestää. Ohjelman tunnarissa lauletaan kyllä satiaiset parhaiten yhteen soppii, huomenna pannaan ne pussauskoppiin. Sen pääsponsorina toimii RFSU. 

Ensitreffit keittiössä
Tässä taatusti menestyksekkäässä konseptissa yhdistetään suomalaisten kaksi suosikkirealitya, kokkiohjelma ja sinkkuohjelma, ennennäkemättömällä tavalla. Ammattilaiset analysoivat ohjelmaan hakevien sinkkujen jääkaapit ja keittotaidot, ja mätsäävät parit yhteen heidän ostoskoriensa perusteella. Parit sitoutuvat kokkaamaan ja syömään yhdessä kaikki päivän ateriat 12 viikon kuvausten ajan (ja laittamaan kaikki reseptit nettiin). Tuotantoyhtiö pyrkii luomaan parin välille jännitteitä esimerkiksi erilaisten oliiviöljyjen muodossa.

Ensitreffit synnytysosastolla
Ammattilaisista (ehdotan Super-Marjoa, Väykkäri-Valeriaa ja vaikka Tuomas Enbuskea) koostuva raati käy läpi sinkkujen hakemukset ja hedelmöittää naiset sokkona heille sopivien miesten spermalla. Pariskunta kohtaa toisensa ensi kertaa Kättärillä yhdeksän kuukautta myöhemmin juuri sillä hetkellä, kun tapaavat myös yhteisen jälkeläisensä. Ensimmäinen tuotantokausi herättää kohua, mutta ajan myötä ohjelma vakiintuu lapsia haluaville luonnolliseksi tavaksi saavuttaa tavoitteensa (vrt. American Idol niille, jotka haluavat tehdä levyn).

(Kuva muokattu. Alkuperäinen nyysitty Maikkarin sivuilta. Ja kuten huomaatte, minuun voi ottaa yhteyttä myös kuvanmuokkaustehtävissä.)

 

Kommentit

Laura T.
M O L

Ihanaa!

Jotain laihdutukseen ja/tai puhtaasti alastomuuteen liittyvää komboa jäin kaipaamaan.

(Ps. Kuva on ihan mieltsi. Ehkä palkkaan sut askartelemaan mulle bannerin.)

Tiia Rantanen

Siis mähän mietin että olis Ensitreffit sängyssä nakuna Aatami ja Eeva -tyyliin, mutta sitten kelasin että se Aatami etsii Eevaa -ohjelma on jo tehty. Ja Jutan ja Vertin supersinkkudieetitkin. MUTTA entä jos yhdistäis nekin? Ensitreffit alasti vaa'alla? 

Laura T.
M O L

Alastomat selviytyjät asuntonäytössä - miljoonakodit edition.

 

Aivan timanttiset ohjelmaideat! Kyl on ihme jos ei meiliin kilahda yhteydenottoa!

Toimitus
Toimitus

"Tuotantoyhtiö pyrkii luomaan parin välille jännitteitä esimerkiksi erilaisten oliiviöljyjen muodossa." Näkikö joku muu jo sielunsa silmin ne osapuolten raivoisat tilitykset kameralle?

Melkein jo näen lööpin: Ensitreffit keittiössä-sinkku liukastui oliiviöljyyn, Alastomat Pelastajat avuksi!

annastrawberryy (Ei varmistettu) http://thegirlwhoimpresses.blogspot.fi

Moi Tiia!

Oon lukenut tätä sun blogia jo tosi pitkään (oon just sellainen itekseen naurava hiljainen lukija) ja siis pakko kiittää! Kiitos huikean hauskoista postauksista! "Reality-ohjelmat pohjoiskarjalaisittain" ja "Lyhyt Neiti Etsivä -sanasto" olivat täyttä kultaa ja sanojen ilotulitusta. Muutaman mainitakseni.

Kiitos ja jee!

ps. kai oot lisännyt sun CV:n Erityistaidot-kohtaan "Synnynnäinen kuvanmuokkaaja"?

Tiia Rantanen

Kiitos! Ihan liikutuin tätä kommenttia lukiessani. Kiva, että luet ja kiva, että kirjoitit. <3 

Julia Thurén
Toimitus

Heräsin tänään aamulla ja mieleeni tuli ensimmäisenä Ensitreffit kättärillä -konsepti. Tästä tulee hyvä perjantai.

Tiia, oot huippu! 

Nyytinyytiäinen (Ei varmistettu)

Hei mut siis toi Ensitreffit keittiössä -idis vois oikeesti toimii :) Laita huvikses eteenpäin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

En tiedä huomaatko näin vanhaan postaukseen tullutta kommenttia mutta kommentoin silti! Oon viimiset pari päivää ahminut sun blogia uusimmasta postauksesta vanhimpaan ja nyt on tässä. Ja siis mitämitämitä, Nelonen varasti sun Ensitreffit kättärillä -ohjelmakonseptin?? Nythän niillä on tulossa se kumppanuusvanhemmuusohjelma? Kai sait korvauksia?!
PS. Blogisi on parasta mitä oon pitkään aikoihin (ehkä koskaan) lukenut!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.