Erikoiset televisioihastukset, top 3

Toimituksen blogissa ruodittiin viime kesänä telkkari-ihastuksia. Muistatteko? Kommenttiboksi räjähti käsiin viimeistään siinä vaiheessa, kun joku muisti mainita Prätkähiiristä sen valkoisen hiiren. Oma nuppini poksahti siinä vaiheessa kun muistin, miten kuumana siihen kävin. Huh.

Kesän kunniaksi aloin muistella erikoisia telkkarisarjaihastuksiani (menemättä tällä kertaa sen syvemmälle piirros- tai eläinhahmoihin, liian traumaattista).  Samassa huomasin, että ne ovat lähes kaikki 90-luvulta. Arvaatteko miksi? No siksi, että nykysarjoissa kaikki ovat niin näennäisen hyvännäköisiä, ettei niistä ole yhtään erikoista tykätä (ja myös siksi, että Tiia sydän 90-luku). Ainakaan samalla tavalla kun näistä:

1. Tohtori Niles Crane, Frasier (1993-2004)
David Hyde Piercen näyttelemä Niles Crane sai 90-luvulla jalkani ihan veteliksi. Kuvittele seksittömin tyyppi maailmassa. Neuroottinen, luiseva, kaljuuntuva tossukka, joka ei saa koskaan mitään aikaiseksi. Kukapa ei ihastuisi? (Tosin on tuo Niles ehkä näistä kahdesta se parempi vaihtoehto.)

 

2. Ira Buchman, Hulluna sinuun (1992-1999)
Näyttelijä John Pankow'n hahmo Ira oli pääosahahmo Paul Buchmanin todella raskas serkku. On ehkä vaikea ajatella, että varhaisteini-ikäinen ihastuisi stereotyyppiseen newyorkinjuutalaiseen, jolla on sekä pitkä tukka että kalju, mutta siinä sähkönsinisessä bleiserissä oli varmaan jotain. On ehkä myös vaikea ajatella, että yhdessäkään nykyajan sarjassa olisi ketään Iran näköistä pääosassa. Gossip Girlissä, vaikka?

 

3. Jeff Murdock, Paritellen (2000-2004)
Eikö kömpelö, yksinkertainen, tuoppi kädessä parhaiten viihtyvä brittimies ole jokaisen teinitytön unelma? Huolestuttavaa on myös se, että Richard Coylen esittämä Jeff on tämän listauksen ymmärrettävin ihastus. Sitähän voisi tykätä vaikka Johnny Deppistä, mutta ei. Jeff.

Kuvakaappaukset Youtubesta

 

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Mä himoitsin kanssa Nilesia! :)

Ja jos kuitenkin mennään eläinhahmoihin: Peukaloisten Retkissä se tuima ja iik niin maskuliininen Gunnar-hanhi :D :D :D 

Tiia Rantanen

En kiellä ketään muuta menemästä eläinhahmoihin paitsi itseäni. En suostu!

 

...okei okei okei. Leijonakuninkaan Scar. (Ööö täysin rinnastettavissa Nilesiin, Iraan ja Jeffiin.)

somewhere

Olen samaistunut 90-luvun hehkuttamiseesi jo aiemminkin, mutta nyt kyllä naurahdin ääneen kun näin Nilesin kuvan heti alussa. Vasta kaksikymppisenä löysin Frasierin ja katsoinkin lähes koko sarjan kaksi kertaa kokonaan vuoden sisällä ihan jo Nilesinkin takia. Se on vaan niin nössykkä tosiaan mutta jokin siinä viehättää. Liekö se hassun yläluokkainen aksentti ja nöyrä rakkaus elämänsä naisia kohtaan :'D

Niles ja Jeff kuuluu myös mun televisioihastuksiin! Jeff erityisesti ^^

Tiia Rantanen

Ah mitä vertaistukea! Pelkästään tämän vuoksi kannattaa pitää blogia. 

Kiitos. En siis ollut yksin Tupu- ihastukseni kanssa. Siis as in Tupu, Hupu ja Lupu. Jaa miksikö juuri Tupu? No sillä oli ensinnäkin se maskuliinisimman värinen vaate ja toisekseen..ööö...eiks se ollut vähän se johtohahmo veljenpojissa? Heikkona auktoriteetteihin siis. Ja housuttomiin miehiin, kai.

Eikä unohtaa sovi tietenkään Veljeni, leijonamielen Joonatania!

Teho-osastossa oli tarjolla vaikka millaista könsikästä, ja silti mun mielestä ihanin oli Mark Greene, jonka hiusraja pakeni sentin joka kaudella.

(Niles ON ihana. Kesti sitä Marisiakin, vaikka se oli ihan pirttihirmu. Vähän niinku minä. Johtopäätös: Niles rakastaisi minuakin.)

Tiia Rantanen

Sama!! Mark Greene. Ihana.

Jeff on ollut munkin telkkari ihastus <3

Pakko myöntää että tosielämässäkin koen jotenkin vetoa Jeffin tyylisiin liikkiksiin mutta niin häsliin miehiin (johon vielä yhdistetty kiharat hiukset). Oh my.. Jeff on näköjään tehnyt suuremmankin vaikutuksen silloin lapsuus/teini ajoissa kun osasin silloin kuvitellakaan :DD

Ann__mari (Ei varmistettu)

Jeff on ihana! Mutta niin myös Johnny Depp. Kyseessä lienee laaja miesmaku jonka toisessa päässä on tyyppi Depp eli nätti mutta tavoittamaton, ja toisessa tyyppi Jeff eli tavallaan hyvännäköinen ja häslääkin häslämpi eli ehkä tavoitettavissa. Tai jotain. :D Giggleloop!

Toimistosta (Ei varmistettu)

O.C: n Seth Cohen , My So-called Lifen Jordan Catalano. Sit Michael Roswellista, kukaan ei oo tainnu vielä mainita sitä.

Maria Hakkala

Jeff on ihan huippu! Jotenkin se häsläävä höntti on mahtava ja parhaimmillaan puhuessaan innoissaan esim. naisten rinnoista. :D

Joliel (Ei varmistettu)

Shadaim!

Joliel (Ei varmistettu)

Niles ja Jeff löytyy myös multakin listalta! :D Jostain syystä olen aina pitänyt enemmän tv-sarjojen sivuhenkilöistä ja siitä syystä listaltani löytyy mm. Roswellin Maria (Majandra Delfino) ja Michael (Brendan Fehr) Villin Pohjolan Ed ( Darren E. Burrows) ja radiojuontaja Chris (John Corbett), My So Called Lifen Rickie (Wilson Cruz), Kolmas kivi auringosta-sarjan Harry (French Stewart) Will &amp; Gracen kimeä-ääninen Karen ja 70´s Shown Fez (Wilmer Walderrama)...

Vierailija (Ei varmistettu)

Häiritsevää: himoitsin näitä kaikkia samoja. Nilesin vielä ymmärrän (sillä oli sentään henkselit), mutta Ira Buchman herätti jo silloin teini-iässä hämmennystä. Pitäis kokeilla vetoaako se vieläkin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.