Erilaiset Netflix- ja HBO- dokumenttivinkit

Ne, jotka minut tuntevat, tietävät todennäköisesti, että minulla on intiimimpi suhde televisiooni ja internetin suoratoistopalveluihin kuin yhteenkään läheiseeni. Niin intiimi, että uppoudun ja eläydyn joskus katsomiini asioihin vähän liikaa, ja ne jäävät asumaan mielen nystyihin. Jos haluat tehdä elämästäsi hankalaa, seuraa näitä vinkkejä:

Jos haluat tyystin lopettaa nukkumisen...
...katso unihalvauksesta kertova Nightmare-dokumentti Netflixistä. Minulle riittivät ensimmäiset 19 minuuttia. Sen jälkeen en ole voinut mennä sänkyyn ilman yövaloa, kaveria, Frendit-jaksoa ja melatoniinia (enkä silti uskalla nukkua). 

Jos haluat kehittää pakkomielteen...
...katso koukuttava Paradise Lost -dokumenttitrilogia HBO Nordicilta. Kuuluisa rikostapaus on synnyttänyt lukemattomia määriä elokuvia, kirjoja ja dokumentteja, joiden tutkimiseen minun nyt sitten täytyy koko loppuelämäni omistaa. 

Jos haluat ryhtyä pelkäämään kuollaksesi naapureitasi...
...katso HBO:lta järkyttävä, superkiinnostava dokumenttisarja Jinx, joka kertoo Robert Durstista. Hänen ansiostaan olen itse kertonut läheisilleni kaiken, mitä tiedän kaikista naapureistani - sen varalta, että minut löydetään Hietalahden satama-altaasta paloiteltuna matkalaukkuun.

Jos haluat seota täysin miekkavalaisiin...
...katso shokeeraava Blackfish-dokumentti tappajamiekkavalaista Netflixistä. Dokumentti on pysäyttävä, ja miekkavalaat ovat uskomattomia. Parasta on, että niistä löytää lukemattomia määriä pätkiä YouTubestakin, eikä elämässä sitten tarvitse enää juuri muuta tehdä. Samalla voi seota muihinkin mereneläviin, kuten mustekaloihin, rauskuihin ja meritähtiin, ja lopulta rakastua palavasti David Attenboroughiin

Kommentit

Ottto (Ei varmistettu)

Huhhuh. Ihanku kertoisit mun elämästä. Paitsi unihalvauksen osalta. Blackfish oli kova,Attenboroughiin on ollu pieni mancrush jo pitkään. Kertooko tää nyt siis sielunkumppanuudesta?

Tiia Rantanen

...tai sitten siitä, että sää oot helmi ja mää vielä vähän helmempi.

Ottto (Ei varmistettu)

Myönnän. Oot helmi. Ja mä kans. Koska helmeillään yhessä?

Tiia Rantanen

Heti, kun mun tiukkaakin tiukempi freetoimittajan kalenteri antaa periksi. 

Ottto (Ei varmistettu)

Maanantaina siis aamupäivästä. Jos mä tuun sun luo kybältä? Sovittu.

Emilia A. (Ei varmistettu)

Aloin katsomaan Paradise Lostia, kiitos sinun ja tsiisus noi pari vanhempaa on ihan sketsihahmoja. Synkkä aihe, mutta sopii pirtaan, koska viikon aikana olen lukenut about kaiken Bodomjärven murhista. Mun pelonlievityksenä toimii Simpsonit.

Oikeasti pelottavinta on Twin Peaksin Bob. Sitä pelkäsin ihan hulluna ja kiellän muuten niin hyvän sarjan katsomisen ilman seuraa itseltäni. Lapsena luulin ettei aikuiset pelkää, olin väärässä.

Tiia Rantanen

Joo. Mä olen niitä tyyppejä, jotka jumittuvat lukemaan murha.infoa tuntikausiksi. Mutta hei, sitten kun olet katsonut ne kaikki kolme Paradise Lostia, etsi jostakin myös West of Memphis -dokkari! 

iidami
Bambino

Siis 90% meillä pyörivistä ohjelmista on David Attenborough -dokkareita. Se on niin paras.

Humanisti pohtii (Ei varmistettu)

Tälleen off topic, lähen aina etsimään sun blogia nimellä "Missä lienet, Kustaa" ja ihmettelen joka kerta, miksei sitä löydy. Jotenkin sun blogin nimestä tulee mieleet "Voi veljet, missä lienet" ja olen tainnut siitä vetää tuon "Missä lienet"-kohdan. Mistä sun blogin nimi muuten tulee? :)

Juulia T (Ei varmistettu)

Kuuntele kerran sellanen veisu kuin Mua lemmitkö vielä, oi Kustaa? niin saat ikuisen korvamadon aina kun näet tän blogin nimen. Nimimerkillä kokemusta on.

Humanisti pohtii (Ei varmistettu)

Aaaah no tämä selittää paljon! Ihan uusi tuttavuus tämä rallatus, muttä päähän jäi heti kerrasta!

Tiia Rantanen

Olen pari vuotta sitten kirjoittanut blogin etymologiasta täällä. Täytyisikin varmaan joskus tehdä uusintapostauksia vastaavista aiheista, eihän tuonne voi mitenkään löytää. Kiva että luet ja kommentoit hei! :)

Tiia Rantanen

Haha! Olen itse tullut sille jo immuuniksi. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.