Freelancerin viikkokalenteri

Freetyö on rankkaa.

Maanantai: Ah, onpa ihanaa, ettei tarvitse välttämättä herätä aikaisin. Otankin tämän päivän vähän kevyemmin ja käyn vaikka Hesburgerissa pilateksessa. Pehmeä lasku viikonlopusta ja niin edelleen. Kyllä freetyö on mahtavaa. Mikseivät kaikki tee tätä?

Tiistai: Voi saatana. Mullahan on töitä kasakaupalla. Miksi, oi miksi en tehnyt näitä hommia eilen? Kuolen tähän työmäärään, kuolen ihan takuulla. Jaa, hetkinen. Tänään onkin jokin pressiaamiainen. Ja lehdistölounas. Ja iltapäivällä on joku tilaisuus, jossa tarjoillaan viiniä. Ja illalla tulee Hottikset. Ja Ensitreffit alttarilla. En (ehkä) kuolekaan.

Keskiviikko: Voi saatanan saatana. Minulla on niin helvetisti töitä, etten selviä näistä kyllä millään. Paniikkikohtaus. Stressihäiriö. Niskatkin ihan jumissa. Freelancerin elämä on niin stressaavaa! Miksi kukaan ei ymmärrä? Nyt on kyllä pakko mennä shiatsuun. 

Torstai: Voi saatanan saatanan saatana. Minullahan ei ole yhtään töitä! Millä ihmeellä minä nyt elätän itseni? Mitä minä oikein syön ensi viikolla? Millä maksan vuokran? Menetän kohta työhuoneen, asuntoni ja kaikki ystävät, sairastun keuhkokuumeeseen ja kuolen köyhänä ja yksin vanhat samettihousut jalassa eikä kukaan pyyhi puhelimeni internethistoriaa ja kaikesta saan syyttää sitä, että valitsin freelancerin työn.

Perjantai: Luojan kiitos on perjantai. Niin minäkin varmaan sanoisin, jos en olisi freelancer. Mutta kun olen. Tämä on justiinsa tätä, kun töitä pitää painaa vuorokauden ympäri ja kaikki viikonloputkin. En minä minnekään afterworkille voi mennä, vaikka mieli tekee kaikki kutsuvat. Toisaalta - en voi kyllä kieltäytyä kutsustakaan. Se olisi epäammattimaista. Minnekäs minä ne söpöt samettihousut paninkaan?

Lauantai: Huoh. Siis mitään ei voi tehdä, kun koko ajan pitää olla töissä. Kyllä minäkin lähtisin museoon ja kirpparille, jos pystyisin, mutta kun täytyy tehdä nämä työt. Pakko varmaan lähteä skumppabrunssille, että saa Instagramiin jotakin sisältöä. Sehän on brändilleni tärkeää. Freelancerina. 

Sunnuntai: Voi saatanan saatanan saatana. 

 

Kommentit

Lydas (Ei varmistettu) http://gravid-raskaana.blogspot.com

TIIA! Mulla on ikävä sua :D

Tiia Rantanen

Sara! SAMOIN. :)

Tiia Rantanen

Jes! Perustetaanko vertaistukiryhmä? Tai hetkinen, ei taida mahtua kalenteriin...

Maiski
40 hours and counting

Tunnistan itseni. :)

Tiia Rantanen

Luojan kiitos meitä on muitakin. Tää on niin raskasta. Vertaistukiryhmä ei mahdu kalenteriin, mutta olisko joku virtuaalinen sovellushenkinen somepromo-aamiaisryhmä mitään?

Maiski
40 hours and counting

No jos ei kalenteriin mahdu, niin luulisi toimivan somessa oikein hyvin :)

saarah
visual diary

<3

Nuorgamin Emmi (Ei varmistettu) http://emminuorgam.com

Mää oon jotenkin jämähtänyt vaan tohon to-su-luuppiin. :D

Räyhälä
Räyhälä

Hahah, tää teksti osui naulan kantaan. Nyt olen kohdassa perjantai: pillit pussiin vaiko viikon duunit pois alta parissa tunnissa? (Just joo, ihan varmasti onnistuu.)

Soldier29

Alkaa hiljalleen kuulostaa tutulta... :) Ja gradukin pitäisi saada ohessa valmiiksi.

Lauratau
Lapsenkengissä

Just ku mä oon aatellu alkaa freelanceriksi. :D Ihan mahtava teksti.

Sunday
We love sundays

Kuulostaa JUST mun kalenterilta! :) Aika kuuluu voivotteluun ja töiden välttämiseen kunnes deadline iskee naamaan kuin märkä rätti!! Ja unirytmistä ei tietoakaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.