Grammyjen tähti: Pharrellin hattu

 

Katsoitteko Grammyt? Beyoncé oli superkuuma, Pink superkuuma katosta killuessaan, Lorde söpö, Stevie Wonder maailman ihanin ja minä pillitin kuin pikkutyttö kun ne 30 paria menivät naimisiin, mutta illan todellinen tähti oli kiistatta Pharrell Williamsin Pekka Puupää-hattu.

 

 

Hattu oli niin valovoimainen, että sille ilmestyi ennätysajassa useampikin oma Twittertili: @PharrelsHat, @PharrellsHat ja @PharrellHat noin niinkuin esimerkkeinä.

 

 

Pharrellin hattu twiittailee luonnollisesti hattuaiheisia twiittejä:

 

 

...mutta niin tekevät kyllä muutkin: 

 

 

 

Kommentit

Laura P...
Tyylitietotoimisto

Pharrelin hattuhan ei siis ollut ihan mikä tahansa hattu, vaan Vivienne Westwoodin klassikko "Mountain Hat" vuodelta 1982. Hattu on edelleen tuotannosta ja sellaisen voi ostaa itselleen kohtuullisen 95 punnan hintaan vaikka täältä.

Koska kyllähän kaikka nyt ei tuollaisen hatun tarvitsee! :D

marietta

Mm, kyl se musta silti oli vähän ridiculous, oli sitten kenen hyvänsä suunnittelema. Mutta Pharrell on toisaalta hyvä esimerkki ihmisestä who can pull anything off. Pitää olla a) tarpeeks hyvännäköinen naama ja b) tarpeeks helmeä muzakkia ni voi panna nuppinsa peitoksi vaikka meikäläisen suunnitteleman paperipussin ja näyttää silti ylicoolilta!

TaikaM
Magic Mannila

Hahaa :D parasta ^_^ mä palaan kans tähän tänään illalla ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.