Jos olisimme opettajia

Olimme ystäväni kanssa viikonloppuna tapahtumassa, jossa vieraita viihdytti kevyen musiikin coveryhtye. Musisoijat olivat ulkonäöltään tavallisten suomalaisten pop/jazzilaisten näköisiä ja vitsailimme siitä, etteivät he näyttäneet siltä, että laulaisivat ja soittaisivat sellaista sielukasta, mustaa musiikkia, joka kaiuttimista raikasi. Kaverini lisäsi, että hänen mielestään tyypit näyttivät kaikki opettajilta. Nauroin. Pyh.

"Oikeesti. Voin kertoa sulle vaikka aineen, mitä jokainen niistä opettaa", kaverini vakuutteli.

Ja kuin taikaiskusta maailman paras leikki oli syntynyt. Koko loppuillan mietin, mitä kouluainetta muut juhlavieraat, perheenjäseneni, kaverini ja vaikka julkkikset opettaisivat - puhtaasti ulkonäön perusteella. Ja nyt sovellan sitä tuttuihin bloggaajiin (kuvat saatu bloggaajien suostumuksella. Vaikkeivät kyllä tienneet, mihin ryhtyivät):

Nata (WTD): puukäsityö

 

Laura (Missä olet Laura): filosofia ja uskonto

 

Emmi (Emmi Nuorgam): esiopetus ja askartelu

 

Vivi (Elämäni palasia): liikunta ja terveystieto

 

Minna (Itse Minna Mänttäri): kuvaamataito (ja huovutus) 

 

Jenni (Pupulandia): ruotsi ja saksa

 

Maailman hauskinta. Vai mitä? Vai olisiko sulla jokin parempi ehdotus?

 

 

Kommentit

Henriikka / Aamukahvilla (Ei varmistettu) http://aamukahvilla.fi

Varmaan tiedät, ettet voi nyt jättää minua ilman ainetta.

Jenniii
Pupulandia

En tiedä miksi, mutta mieltäisin Henska sut heti sellaiseksi metsäretkillä Kånken selässä liehuvaksi biologian opettajaksi. :D

Tiia Rantanen

Henriikka (Aamukahvilla): biologia ja maantiede (sellainen hyönteisiin ja eräjormailuun hurahtanut ope)

Aino S

"sellainen hyönteisiin ja eräjormailuun hurahtanut ope"

kuulostaa mun lukion bilsan opettajalta, jolle lierot olivat kaikkein siistein juttu.

Henriikka / Aamukahvilla (Ei varmistettu) http://aamukahvilla.fi

Sä olet ihan liian hauska ollaksesi olemassa.

Nuorgamin Emmi (Ei varmistettu) http://emminuorgam.com

Siis nää kaikki muut on ihan loogisia, mutta ESIOPETUS???

Vierailija (Ei varmistettu)

Näin ulkopuolisena täytyy sanoa, että kyllä tuokin ihan osuva oli. :D Pelkän kuvan perusteella näytät just sellaiselta lempeältä mutta jämäkältä naiselta, jolla on kahden sijaan kahdeksan kättä ja hyvin s e l k e ä puhetapa. Sellaisia kaikki eskarin ja päiväkodin naiset ja miehet on.

Tiia Rantanen

Voi että miten paljon yritin löytää susta kuvan, jossa sulla olis silmälasit JA Uhanan korvikset. Se olis päiväkodin kivoin ope!

paulahelena
ALUAP

Mä laittaisin ton Vivin kyl kuvan perusteella ehkä musiikinopeks, muuten aika hyvä!

Tiia Rantanen

Nokun mun mielestä se on niin sporttisen ja skarpin näköinen tossa kuvassa! Ja ehkä tässä oli myös pieni piikki Vivin suuntaan, joka ei taida olla mikään huippuaktiivinen sporttaaja. :)

Vivi
Elämäni palasia

Aahaha oonko mä SULLEKIN paljastanut mun sohvaharrastuksen ja sokerihiilarirasvaruokavalion! :D Mut hei suuret kiitokset skarppi- ja aerobic-kommenteista! <3

Mä olin kerran juhlissa, jonka bilebändin soittajat kertoi olevansa opettajia. Arvuuttelu oli jännää, kun oli oikeat vastaukset! 

Itsehän opetan sitä ainetta, jonka edustajat tunnetaan Marimekosta ja Kalevala-koruista. Koulutuksissa ja Educa-messuilla hiljaa mielessään arvailen aina muiden osallistujien aineita. 

Toytoy (Ei varmistettu)

Kierin pitkin toimiston lattiaa huutonauramassa! Apua! Todellakin otan tämän leikin käyttöön!

Foorumilakko

Aivan huikea, tunnistin kaikki muut paitsi Vivin, joka ei mielestäni natsannut. Kiitos nauruista.

Tiia Rantanen

Eikö kukaan muu näe, miten sporttisen ja ankaran näköinen Vivi on? Menisin sen aerobictunnille polvet pelonsekaisesta innostuksesta tutisten. 

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

HUOVUTUS???

No joo, eihän tuo edes kauhean kaukana totuudesta ole kun kuvataidepajojakin olen vetänyt. Sinut laittaisin kyllä kieltenopettajaksi, kanske svenska. (Jag tycker om Lennart.)

Tiia Rantanen

Myönnän, että huovutus oli ehkä tarpeeton lisäys, mutten voinut vastustaa sitä. Äikänopee mulle yhdessä porukassa yritettiin kans myydä! Otan minkä vaan. Paitsi biologian. Ja historian. Tai maantiedon. Ja yhteiskuntaopin, hyi olkoon.

Jenniii
Pupulandia

Aivan huikea leikki! Muutaman mielikuvan allekirjoitan täysin, mutta olisi tosi kiinnostavaa tietää miksi juuri ruotsi ja saksa? Ei tajua. :D Näytän vähän tiukkikselta ja hikarilta? Sen oloisia olivat meidän lukion ruotsin ja saksan maikat. Tosin saksaa en itse koskaan opiskellut, että todellinen osaaminen rajoittuu scheisseen ja lederhoseniin. Alles gut!

Toimitus
Toimitus

Ehkä toi sun arialaisuus vaikuttaa asiaan? ;)

 

oho (Ei varmistettu)

oho, aika paha toimitukselta...

No jo vain, vaikka pieni kirjoitusvirhe ehkä yrittääkin hämätä.

Jenniii
Pupulandia

Nyt olen vieläkin hämmentyneempi... Blogosfäärin virallinen arjalainen blondi? What? :D

Toimitus
Toimitus

Pahoittelut paskasta huumorista. Lehti on menossa painoon, kiirettä pukkaa, ja jengi painaa iltavuoroa – läppä menee välillä alta riman. Jenni, ehkä sun saksanope-pestille paras syy on kuitenkin se, että sä olet meidän virallinen Berliini-opas. Ja se vietnamilainen rafla pitää käydä testaamassa! <3

Tiia Rantanen

Haha! Äidinkieli oli rehellisesti sanoen mun ensimmäinen impulssi, johtuen ehkä pienestä runotyttömäisyydestä, mutta sitten ajattelin, että sussa on kyllä kansainvälisempi tuulahdus. Pyh tiukkis ja hikari, ennemminkin tyylikäs rieslingsieppo!

Jenniii
Pupulandia

Hahahah! No rieslingsieppo osuu kyllä harvinaisen oikeaan. :D Yritin oikein itse miettiä, että mikä aine omasta mielestä olisi pelkän ulkoisen habituksen perusteella osuvin. Varmaan se olisi ollut just se äidinkieli. Mutta otan oikein mieluusti ruotsin ja saksan, ja lasillisen rieslingiä. Ja siis just tänäänhän postasin blogiin ruotsinkielisen biisin, että sinänsä jätte bra! 

Jos juuri tuon kuvan perusteella pitäisi sanoa, ni olishan se ny ehdottomasti ranska! Ehkä se johtuu lähinnä tuosta hatusta..

Laura T.
M O L

Mutta kuka on rehtori?

Tiia Rantanen

Se, jolla on viikset.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Pitänee siis lakata nyppimästä omiani, jotta saan ylennyksen.

Katie
Aika kypsä äidiksi

Siis Isyyspakkauksen Tommi? :-D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.