J/tr/m/leggingsit

Eilen junassa autoin naista vinssaamaan lapsella lastatut lastenvaunut junaan ja pois. Nainen oli kaunis, raikas, kohtelias ja ystävällinen (ja äiti) ja minulta repesivät housut, kun kyykin ja ähkin vaunujen parissa.

Syynä ei suinkaan ole se, että olen ottanut muutaman (köh) kilon lisää viime kuukausien aikana, eikä se, että päälläni olleet housut olivat auttamatta liian pienet (en yksinkertaisesti suostu olemaan M-kokoa suurempi), vaan se, että ne housut eivät olleet ollenkaan oikeat housut.

(Nämä olivat nimittäin jo kolmannet samanlaiset housut, jotka olen onnistunut niinkutsutusti repimään perseestä. Tai, no, haaroissahan tuo reikä virallisesti lienee.) 

Ne eivät olleet oikeat housut, koska ne olivat jeggingsit. Those are not pants. Vastikään olen nähnyt televisiossa mainostettavan myös treggingsejä. Lisäksi kuulin koulussa viime viikolla, että on olemassa myös asia nimeltä meggings. Miksi, oi miksi, on täysin toimivasta asiasta (leggings) täytynyt valmistaa susiversioita?

Meggingsit ovat ymmärtääkseni miesten leggarit (male leggings) ja treggingsit housuleggarit (trousers + leggings, öööö, mitä muuta ne nyt olisivatkaan kuin housut). Jeggingsit ovat sitten taas farkkuleggarit (jeans + leggings), vaikka minun mielestäni ne ovat lähinnä takataskulliset cameltoe-houkuttimet. 

Miksi nämä ovat olemassa? Leggingsien derivaatat ovat vain sepaluksettomia housuja! Mitä tapahtui stretchille? Vaadin stretchiä! Ja sepaluksia! Ja oikeat taskut!

Nojoo. Nyt ne kuitenkin repesivät. Taas. Enkä kyllä osta uusia. En varmana.

Kommentit

sanumaria

Ostat kuitenkin. Minäkin ostin. Oon aika varma että jenggingsit on vaateteollisuuden juoni saada naiset ostamaan uusia paitoja. Tarpeeksi pitkiä sellaisia.

vonpaldanius
Jenna 30+

Juolahdinpa tästä sun palstalle ! :)

Joo mä oon nauranu samaa... jeggins, treggins, jeggins ja häh MEGGINS??? :D

 

Hertta
Lilou's Crush

Ou nouuu! Mutta olitpas ihana. Housut menettivät henkensä uljaassa suorituksessa. MEGGINS, hahaha, menee samaan sarjaan kuin MURSE (= Men pURSE).

vonpaldanius
Jenna 30+

MURSE!!!!!!!!!!!!!!!! :D Hiukka cool!

marietta

Murse? Seriously? Mun mielestä nää julkkispariskunta-nimimorphit (Brangelina, Bennifer, Tomkat jne) on ihania ja jopa tarpeellisia, mutta niiden tuominen asusteisiin... MURSE? I rest my case.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.