Katso Milkshake, Suomen oma Melrose Place

Jos aiot kesällä katsoa telkkarista (tai siis telkkarin synonyymeista eli intternetpistecomin suoratoistopalveluista) vain yhden sarjan, suosittelen Milkshakea eli matkaa suoraan kultaiselle 90-luvulle. 

Mari Rantasila, Tiina Lymi, Niina Nurminen, Minna Koskela. Amerikkalaishenkinen diner-ravintola. Twinpeaksmainen tunnelma. Murha. Kauheat seuraukset. 

Olen aiemminkin kirjoittanut rakkaudestani ysärin kulttisarjaan Melrose Placeen, mutten ole silloin muistanut mainita Milkshakea, joka oli sarjana ehkä vielä älyttömämpi. Sitä nimittäin tehtiin vain yksi kausi, ja jo alussa tehtiin murha, jonka uhri työnnettiin ravintolan lihamyllyyn. Ja sitten se syötettiin ravintolan asiakkaille. 

Nuff said. 

Katso se. 

Täältä.

 

Lue myös:

 

Kommentit

Jemina
No Sex and the City

MILKSHAKE FUCK YEAH!

Muistan vieläkin ne punaiset työmekot, jotka olivat silloin mielestäni hienointa ikinä! Ja hampurilaspihvistä löytyneen hampaan!! Ja kohtauksen, jossa joku esittelee sipulinpilkkomistaitojaan (?) ja leikkaa tyyliin peukalonsa irti, jonka jälkeen sormea kiidätetään sairaalaan jossakin jäillä täytetyssä astiassa!!!

Milkshakesta siis opin, että ei kannata syödä lihaburgereita, koska niiden sisällöstä ei voi tietää. Ja että irronneita ruumiinkappaleita on mahdollista kiinnittää takaisin paikoilleen, ja että jos meinaa silpaista peukalonsa irtipoikki, hampurilaisravintola on siihen aika mainio paikka, sillä jäissä löytyy.

Tiia Rantanen

Minäkin halusin sellaisen mekon! Milkshake myös pilasi Mari Rantasilan multa kokonaan. Se oli kaikissa muissakin rooleissaan mulle aina vaan se The Original Hamburger Restaurantin sekopää.

Ann-Marie (Ei varmistettu)

KIIITOS!!!! olen koko aikuisen ikäni miettinyt mikä ihme se sarja oli, jossa todellakin jauhettiin ihminen burgeriin . Ainoa sarja minkä lapsuudesta muistan varmaankin sen traumatisoivan kohtauksen takia :D #milkshake4evö

Tiia Rantanen

I'm here to serve. Not protect.

Mölö (Ei varmistettu)

Kiitos tämän kommentin antajalle. Ei tarvitse itse kirjoittaa ja todeta samaa. Ja kiitos blogistille, joka ratkaisi tämän mysteerin. Pahinta tässä on kuitenkin se, että asun ulkomailla enkä voi katsoa sarjaa. Noh, tiedänpähän ainakin, että ihminen lihamyllyyn -sarja, oli totta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.