Kesällä pukeudutaan värikkäästi ja muut kesäteesit

Minulla on ollut kesäisin elämässä muutama sääntö, tai pikemminkin teesi, joiden mukaan yritän elää, koska uskon, että ihmisellä täytyy kerta kaikkiaan olla joitakin ohjenuoria. Ja kesäteesit ovat kivoja, koska ne liittyvät kesään, eivätkä siihen, miten oikeaa elämää tulisi elää. Olen noudattanut näitä teesejä nyt ehkä kymmenisen vuotta enemmän tai vähemmän orjallisesti, ja nyt ajattelin jakaa ne teille. Koska ne ovat tietysti tällaisia tosi hyödyllisiä ja tärkeitä ja eivät ollenkaan itsestäänselviä, ja koska itsekin noudatan niitä. Krhm.

Valvo myöhään

Do it for the 'gram.

Ei housuja 1. toukokuuta – 31. elokuuta

Tämä on siitä hyvä teesi, että tätä voi toteuttaa omien resurssien mukaan. Itse tarkoitan tällä pääasiassa sitä, ettei farkkuja tai muita pitkiä housuja pueta kesällä jalkaan. Hameet, mekot ja sortsit sallitaan. Mutta jos haluaa olla tyystin housuitta, sekin varmaan onnistuu. Jos varautuu siihen, että tulee kesällä useamman kerran pidätetyksi. 

Kesällä täytyy pukeutua värikkäästi

Kesähän on värien juhlaa. Pukeudun usein muulloin kokomustaan, mutta sanon aina, että kesäisin vaatekaappini räjähtää. Että minut saa väkivalloin riipiä toinen toistaan räiskyvämpien kukkakuosien ääreltä, ja että vaihdan värikästä mekkoa kuin sukkaa. Kuten esimerkiksi näistä kesäkuvista näkyy:

(Minulla on muuten samat vaatteet seitsemässä kuvassa yhdeksästä. Ja juoma kädessä viidessä.)

Kesällä pitää juoda paljon

Kun on kuuma, täytyy muistaa juoda vettä. Ja varsinkin jos on lomalla, jokaisen vesilasillisen välissä voi hyvin olla jokin cocktail, kylmä olut tai lasillinen viiniä. (Mutta jos ei halua niitä, vesikin riittää vesilasillisten välissä.) Tätä noudatan kuin lääkärin määräystä, kuten edellisestä kuvakollaasista näkyy.

Pidä aina Lidlin uikkari mukana

Kuin partiolainen, haluan olla kesällä aina valmiina. Valmiina uimaan. Hankalaksi homman tekee tänä vuonna se, että Lidlin uikkarivalikoima ei tällä kertaa miellytä minua. Kiitos silti sille, joka Jodelissa aiheesta muistutti! Ja kaikille muillekin megakivoista kommenteista. Joku jopa myi siellä omaa Lidlin uikkariaan! Arvostan. Nyt on käynyt kuitenkin niin, että olen muokannut tätä teesiä ja sporttaan tämän kesän Citymarketin kokouikkarissa ja vanhoissa biksuissa. Ja onhan mulla se kahden vuoden takainen #lidlinuimapuku edelleen tallella! Kahdessa liian pienessä koossa. 

Ja ui aina kun voit

Uiminen kesällä best. (Uiminen kesällä ihanassa Lidlin uikkarissa ultimate best.)

 

Mitä kesäteesejä teillä on?

 

Lue myös: 

 

Tai lue koko Lidlin uikkari -saaga:

 

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Kesällä jäätelöä tai mehujäätä täytyy syödä vähintään kuutena päivänä viikossa joka päivä, eikä sitä saa päästää loppumaan pakastimesta, sillä se on terveydelle tärkeä tuote kesähelteellä. Brain freeze päivässä pitää lämpöhalvauksen loitolla.

https://astuharhaan.wordpress.com/

Tämän kylän homopoika (Ei varmistettu) http://www.tamankylanhomopoika.fi/

"(Minulla on muuten samat vaatteet seitsemässä kuvassa yhdeksästä. Ja juoma kädessä viidessä.)"

Mutta luojan kiitos ei sama juoma!!!

Ruru (Ei varmistettu)

Mun kesämotto: Kesällä pitää pukeutua värikkäästi. Mustakin on väri.

Tiia Rantanen

Jos olisin 11-vuotias, sanoisin, että MUSTASSA ON HEI KAIKKI VÄRIT.

CougarWoman
CougarWoman

Kesällä pitää grillata. Etten unohda, grillaan varmuuden vuoksi ympäri vuoden (grillattiin jopa viime jouluna).

Kesällä pitää olla mahdollisimman paljon ulkona. Olikohan toissakesänä, kun istuttiin päivittäin iltaa kolme vaatekertaa päällä fleece-peittoihin kietoutuneina mökillä.

Kesällä pitää syödä jäätelöä (tämä aina jää, ellen ole Kauppatorilla, enkä usein ole. Tykkään vain pallojäätelöstä, edes samat maut eivät maistu kotona samalta).  

(Vähintään) kerran kesässä pitää vetää ex tempore päiväkännithiprakat picknick-viltillä sillä seurauksella, että seuraavasta (työ)päivästä tulee krapulaetäpäivä.

Tiia Rantanen

Joo ihanaa! Ja ainakin kerran kesässä pitää valvoa aamuun asti, juoda taskulämmintä viiniä ihmisen kanssa, jonka on vasta tavannut, kiivetä jonnekin ja luvata ryhtyvänsä käymään lenkillä. KESÄ! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Tajusin just noita sun kuvia katsellessa, että olen tyytyväisenä vetänyt menemään koko kesän mustissa pillifarkuissa, mustassa paidassa ja (ylläri) mustissa kengissä, tomsit ja kumisläbärit vaihdellen. Siis julkisilla paikoilla, kotona olen vaihtanut farkut hanurista ratkenneisiin, maalisiin ja totaalikulahtaneisiin maastokuosi-cargo-sortseihin. Classy as f. Omat kesäteesit on: ei sukkia jos ei ole pakko (harvoin on), jäätelöä saa syödä joka päivä, vettä pitää päivässä juoda ainakin pari litraa, ja ulkona pitää olla aina kun sää sallii. Aika perus.

Tiia Rantanen

Just hyvä! Kesäteesien pitääkin olla sellaisia ns. matalan kynnyksen "sääntöjä", jotka liittyvät pääasiassa mukavuuteen, herkutteluun ja nautintoihin. Ja sukattomuuteen. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.