Kiinteät pakarat alessa

Niin. Topatut peppupikkarit ovat nyt alennuksessa. Kolme euroa (sis. pakarat). Mutta muistattehan, että Amerikassa kaikki on suurempaa - myös peppupikkarit. Jussayin. 

 

Kommentit

Miiza

Minä kun kaupassa noihin törmäsin niin kesti ehkä 15 minuuttia ensin tajuta mikä ihme vaatekappale on kyseessä ja toiset 15 minuuttia meni pohtimiseen "Kuka näitä ostaa? Ostaako näitä kukaan? Ja miksi?". Oma ahteri on sen verran täytettä pullollaan omasta takaa, ettei ainakaan itsellä tarvetta moiselle. Tosin näin liukkaillahan ois ihan hyvä olla jotain pehmustetta, että jos vaikka pyllähtää, niin ei satu niin kamalasti. :D

marietta

Mm, mun mielestä noi näyttää valitettavasti vähän halpisversioilta. Linkin takaa löytyvät Nykin peppupikkarit olivat jokseenkin pakaramuotoillut, mutta nämä näyttävät siltä, että kun ne kiskoo jalkaan, on kankkujen päällä frisbeetä muistuttavat kovat levyt. That's not what you want.

Elina U.
Lentoaskeleita

Ei voi olla totta! :D Onpa kumma, että olivat aleen joutuneet...

Julia Thurén
Toimitus

Okei, by far, tämän vuoden hauskin yhdyssana: peppupikkarit. Kiitos marietta.

anni panni
Elämää Hesassa

No siis, mää voisin kyl ostaa... Kerrottakoon, että käytän myös pienentäviä rintaliivejä. Kun saa toista kauhalla, niin saa toista lusikalla.

marietta

MISTÄ sellaisia saa???

anni panni
Elämää Hesassa

 No ihan vaikka Lindexiltä saa, muistaakseni lukee "cup minimizer" tai "minus 1 cup", kätsää. Itse olen mieltynyt Triumphin joihinkin, joiden nimeä en nyt muista, mutta niissä on pitsiä ja saa mustana ja valkoisena ja ovat tosi mukavat ja KAUNIIT. Ja siis ihan oikeasti pienentävät! Suositus!

Marsublog

Olin tulossa sanomaan samaa.... Squat dreams -85... Paitsi haluan sekä tissit että pyllyn t. köyhän miehen Kim Kardashian

anni panni
Elämää Hesassa

Oot kauheen sovinistinen. Eikö voi sanoa köyhän NAISEN?!

Marsublog

Sori haluun miehen............

Vierailija (Ei varmistettu)

Kattelin itseasiassa samaisessa liikkeessä semmosia alli-kureliivejä. Siis sellanen hihaosavaate, nuden värisenä, mikä estää alleja roikkumasta ja heilumasta, vähän niinkun semmoset kurituspöksyt, mutta käsille. Vitosella olis irronnu. Jäi rekkiin.

marietta

"vähän niinkun semmoset kurituspöksyt, mutta käsille" :DDD

Morsio
Mennään vaan!

PAKKO SAADA! :D huikeeta, mistä nää tulee?

marietta

I blame the Kardashians.

Pari sannaa

Mä näen noissa silmät. Kärpäsmäiset silmät. 

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Mie romahan.

heta margareta
Viinillä

Oon kans katellut (=puristellut noita vaahtomuoveja) noita, mut mä en tajua millaset housut noiden kanssa voi ees pukea, normifarkut ainakin litistää noi lätykät?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.